tak farba mi tiež moc nereže, škoda, že nemajú na výber viac farebných variantov ako napr. Orbea. 1 farba z každého modelu nie je moc veľké terno . Nižšie modely sa mi farebne páčia viac, no zas nie výbavou, teda na to že by mal patriť medzi vysnívané A na tom videu tá farba nevyzerá až tak zle ako na tých fotkách, aj keď jasné, je to skôr farba pre ženy
Škoda, že tie Brain tlmiče sú také poruchové. Ale vraj ich už menia za novší model tlmiča, ktorý nie je taký subtílny a tenučký ako pôvodný.
Ten Epic HT má vraj inak robený Brain vo vidlici. Rada by som otestovala ako to v skutočnosti funguje. Čítala som na tú vidlu rôzne názory. Prvých 25mm zdvihu je aktívnych a Brain platforma sa začína aktivovať až potom.
Kamarat ho ma s brainani: tlmic uz mal na servise 2x a vidlu raz. Jazdi ho tusim 2 roky. Tiez by som cakal od takej cenovej hladiny iny level fungovania resp. bezporuchovost
servis raz za sezónu je v poriadku,ale nie vynútený servis z dôvodu poruchy-systém brain je extrémne kazový,prakticky funguje správne len krátky čas,čudujem sa,že ho Specialized ešte stále používa
Presne pre tu poruchovost ho stale odkladam a iba snivam, a najma z bazaru. Vraj prvy rocnik menili za druhy, spolahlivy. Ten taktiez casom menili za tretiu verziu, vraj tiez optimalizovanu. Uvidime co povie ta teraz v 2020. Kupit bike za tazke prachy, a dva-tri krat ho mat vynutene a necakane mesiac v servise pre vymenu tlmica netuzim. Najma ak nemas druhy bike... Staci precitat b-f, takze zatial nie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
diky
toto vyzera tiez dobre
Mne zase srdce pisti po takomto
Ten Epic HT má vraj inak robený Brain vo vidlici. Rada by som otestovala ako to v skutočnosti funguje. Čítala som na tú vidlu rôzne názory. Prvých 25mm zdvihu je aktívnych a Brain platforma sa začína aktivovať až potom.