Kategórie
Bike-techPripájam obrázok z minulého roka z Livigna, dúfam že sa Samko nenaštve.
posledný komentár: 30. 7. 2010 o 13:24
-10% GT Pro Series Junior 20 detský bicykel, vivid transparent blue/white
449 €
-10%
MOC 499 €
-15% Oakley Drop In D30 Knee GRD chrániče kolien, blackout
od 55,99 €
-15%
MOC 94,99 €
savings POC Joint VPD Air chrániče kolien, uranium black
od 69,99 €
savings
MOC 108 €
no a potom bolo este paar mensich padov, a este jedna zrazka s pickupom v USA
ale to vies ze bude i ked mamina zaplati vselico, sak uvidime čo prinesie novy katalog specialized, ale mam ten dojem ze tento rok sa tak rozhadzovat nebude.
ale to vies ze bude i ked mamina zaplati vselico, sak uvidime čo prinesie novy katalog specialized, ale mam ten dojem ze tento rok sa tak rozhadzovat nebude.
TO boli zilekari, a ked zisli z cesty blatoslapi...
rozbil si aj hlavu, ale len trocha.. nastastie..
no neviem ako ostatnym, ale mne po otvoreni toho suboru vyhodi chybu - soubor nebyl nalezen
Otázka do pléna. Tiež sa vám stáva, že pri šlapaní na žiletke v stoji namiesto pred seba pozeráte do zeme pod seba?
takze idem si s kamosom po rovinke a on, ze ci som skusal dakedy na biku len na 2 sekundy zavriet oci a zatriast hlavou sprava dolava a ja ze nie...
tak som to skusil a rozbil som sa na asfalte ako ciganska hracka...kamos sa mi smial este cely den a ja som si nadaval do k....v ze som sa nechal nahovorit na taku stupidnost...
nie som sice lekaar, ale vraj to maa nieco s motorikou a nahlou stratou rovnovahy...tak neviem ale neskusajte to...
takze idem si s kamosom po rovinke a on, ze ci som skusal dakedy na biku len na 2 sekundy zavriet oci a zatriast hlavou sprava dolava a ja ze nie...
tak som to skusil a rozbil som sa na asfalte ako ciganska hracka...kamos sa mi smial este cely den a ja som si nadaval do k....v ze som sa nechal nahovorit na taku stupidnost...
nie som sice lekaar, ale vraj to maa nieco s motorikou a nahlou stratou rovnovahy...tak neviem ale neskusajte to...
to musi byt sranda...volakedy to vyskusam