uvažujem nad TS,...mam xc,a pri prudších zjazdoch mám tendenciu si dávať sedlovku dolu,kvôli lepšej stabilite zad.kolesa....preto uvažujem o kúpe TS...ak má niekto skusenosti (+ aj -)..napíšte či má vyznam takáto investícia....ak hej tak aký tip sedlovky je idealny...dik moc
Ahojte. Kupil som Sedlovku OneUp V3 a ide velmi tazko stlacit. Vyrazne tazsie ako ine sedlovky. Patrona je na V3 bez ventilu, tlak sa menit neda. Zaregistrovali ste to niekto? Ak nie zrejme mam vadny kus. Dakujem.
Kde si kupoval, nemas moznost si porovnat s inym kusom? Ja uz mam druhu a nemam pocit ze idu zasuvat tazko, urcite nie tazsie ako v2 alebo RS Reverb ktore som mal pred tym.
Prosím Vás na mojom Ghoste mi vôbec nevyhovuje integrovaná sedlovka eightpins 34.9mm. Preto rozmýšlam že ju vymenim za reverb axs. Lenže nikde neviem nájsť či ten reverb by mal byť tiež 34.9 mm alebo menší. Neviem ani nikde nájsť objímku ktorú by som tam mal dať, všade vidim iba fotky tímových bicyklov a popis žiaden. Menili ste túto sedlovku na ghoste niekto ?
_Adrian_ Mrkni aj temu "demolacie". Teraz sa tam riesi Ghost ram, ktory je robeny na 8pins a nema narezanu sedlovu trubku pre klasicke objimky. Skontroluj si ci tu trubku mas narezanu.
Áno,kupoval som One Up 34,9 mm verziu zdvihu 150 mm,aj páčku One Up na Shimano i-spec EV to vtedy vyšlo na 249 Eur.
Objímka tam bola,keďže na biku bola namontovaná pevná sedlovka-môžem neskôr pozrieť,aká objímka to je
_Adrian_ Mrkni aj temu "demolacie". Teraz sa tam riesi Ghost ram, ktory je robeny na 8pins a nema narezanu sedlovu trubku pre klasicke objimky. Skontroluj si ci tu trubku mas narezanu.
Ďakujem, skontroloval som to dnes a nemám to narezané 🥲
asi to tu už bolo, ale prehrabať sa v 192 stranach, to by bolo na dlho. aj som skúšal, ale po 5 min. som to vzdal, tak ak by bol niekto ochotný mi poradiť, budem rad.
moja otázka je. nová teleskopka mi vždy po chvíli spadne cca o 2 cm. potom v tejto polohe drží. ale stalo sa mi na klačianskej magure, že spadla dolu aj cca 5-7 cm a musel som ju stale odľahčiť, nech sa zdvihne. toto mi urobila aj 10 x za sebou, kým sa "chytila" no ak by sa nechytila, tak som dojazdil, lebo do toho kopca by som to so sedlom o 7 cm asi nedal, odvtedy zasa len tie 2 cm.
prosím, je to na reklamáciu, alebo je to len nejaká banalita a servisák by si s tým vedel poradiť?
za konštruktévne odpovede ďakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
.....ja mám moju nastavenu na 10kg
KS LEV integra: v strede 11 kg, na konci 15kg.
Nemate niekto moznost zmerat inu V3?
https://libike.sk/oneup-teleskopicka-sedlovka-dropper-post-v2?attribute_priemer-sedlovky=34,9mm&attribute_vyska-zdvihu-sedlovky=240mm&utm_source=Google%20Shopping&utm_campaign=Google%20Feed&utm_medium=cpc&utm_term=62472&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw4ri0BhAvEiwA8oo6F1GoibAqBdpa-wD7C24XkXNw2xStbuhx38HhLABKVr4001j0FAySWBoCM8MQAvD_BwE
https://libike.sk/oneup-teleskopicka-sedlovka-dropper-post-v2?attribute_priemer-sedlovky=34,9mm&attribute_vyska-zdvihu-sedlovky=240mm&utm_source=Google%20Shopping&utm_campaign=Google%20Feed&utm_medium=cpc&utm_term=62472&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw4ri0BhAvEiwA8oo6F1GoibAqBdpa-wD7C24XkXNw2xStbuhx38HhLABKVr4001j0FAySWBoCM8MQAvD_BwE
No hej, len ja tam nemám žiadnu objímku. A teda kupoval si tam tiež 34.9 mm hej ?
Objímka tam bola,keďže na biku bola namontovaná pevná sedlovka-môžem neskôr pozrieť,aká objímka to je
Ďakujem, skontroloval som to dnes a nemám to narezané 🥲
https://carbonfactory.sk/
Pokial viem,majú dosť dlhé čakacie doby,ale ich opravy sú top,odborné narezanie drážok u nich nebude problém
moja otázka je. nová teleskopka mi vždy po chvíli spadne cca o 2 cm. potom v tejto polohe drží. ale stalo sa mi na klačianskej magure, že spadla dolu aj cca 5-7 cm a musel som ju stale odľahčiť, nech sa zdvihne. toto mi urobila aj 10 x za sebou, kým sa "chytila" no ak by sa nechytila, tak som dojazdil, lebo do toho kopca by som to so sedlom o 7 cm asi nedal, odvtedy zasa len tie 2 cm.
prosím, je to na reklamáciu, alebo je to len nejaká banalita a servisák by si s tým vedel poradiť?
za konštruktévne odpovede ďakujem