Občiansky preukaz nemusíš nosiť so sebou. Ľudia majú v hlavách z dôb boľševika, že je to povinnosť.
Ja som cca 10 rokov občiansky vôbec nevlastnil a fungoval som. Nahradil ho pas.
Prikaz znel jasne “ cez okres nikto neprejde “ 😂 . Mame radost že si mal OP , len z princípu vyhláseného zákazu vládou SR by si už mohol byt “ trosku uvedomelý “ a moc to tu už nerozmazavaj . Aj keď trosku kktina , no keď nerešpektuješ už z princípu nariadenia aspoň v tichosti sa poteš z bombastickej jazdy , ktorú by si určite vo svojom okrese neodkrutil a vec vybavená . Ja napríklad sedím 5-ty deň v dome a rešpektujem ...
Doktori nerozumejú imunite. Ramon1 ? Vitamín C ako jeden z prostriedkov posilnenia imunity je podľa teba zbytočný ?
Ivanko, koľký krát ti hovorím, aby si sa nevyjadroval k ničomu, čomu nerozumieš?
1. Askorbát nemá NIČ spoločné s imunitou. Uplatňuje sa v biosyntéze hydroxyprolínu a hydroxylyzínu, čo má napr. dopad na biosyntézu kolagénu a tým spojivových tkanív. druhá jeho úloha súvisí s vystupovaním v redoxných systémoch.
2. Ľudové pindy o "posilňovaní imunity" by som trestal verejným zbičovaním, pretože naozaj NECHCEŠ nič čo by sa dalo tak pomenovať (too much immunity = alergia, reuma, diabetes mellitus (tá forma čo sa donedávna označovala ako typ 1.) a pod., teda "posilnená" imunita spravidla vydrbe s vlastným organizmom - našťastie pre zdravotníctvo prakticky neexistuje žiadna metóda, ktorou by svojvoľne mohol bežný sériový človíček v domácich podmienkach modifikovať správanie svojho imunitného systému nejakým významným spôsobom).
Takže zhrnuté, céčkom sa v tomto kontexte nasýpaš úplne zbytočne. https://invivomagazin.sk/neverte-nezmyslom-o-podpore-imunity-alebo-neblahe-dosledky-posilnenia-imunitneho-systemu_318.html
tiez mam OP nafoteny a zamknuty v telefone. ale k priamej komfrontacii s prislusnikom este nedoslo tak neviem ako by zareagoval na bike zasadne OP nenosim lebo by som ho do roka znicil alebo stratil. ako kolega - doplaseny z kontrol si podvecer zobral do lesa OP (bol hlboko v okrese) a vratil sa bez neho - stratil ho neviem co cakal, ze tam asi budu vojaci robit rojnicu len rano ked chcel ist do prace musel prejst do ineho okresu tentokrat uz autom po ceste no panta velika
Ivanko, koľký krát ti hovorím, aby si sa nevyjadroval k ničomu, čomu nerozumieš?
1. Askorbát nemá NIČ spoločné s imunitou. Uplatňuje sa v biosyntéze hydroxyprolínu a hydroxylyzínu, čo má napr. dopad na biosyntézu kolagénu a tým spojivových tkanív. druhá jeho úloha súvisí s vystupovaním v redoxných systémoch.
2. Ľudové pindy o "posilňovaní imunity" by som trestal verejným zbičovaním, pretože naozaj NECHCEŠ nič čo by sa dalo tak pomenovať (too much immunity = alergia, reuma, diabetes mellitus (tá forma čo sa donedávna označovala ako typ 1.) a pod., teda "posilnená" imunita spravidla vydrbe s vlastným organizmom - našťastie pre zdravotníctvo prakticky neexistuje žiadna metóda, ktorou by svojvoľne mohol bežný sériový človíček v domácich podmienkach modifikovať správanie svojho imunitného systému nejakým významným spôsobom).
Takže zhrnuté, céčkom sa v tomto kontexte nasýpaš úplne zbytočne. https://invivomagazin.sk/neverte-nezmyslom-o-podpore-imunity-alebo-neblahe-dosledky-posilnenia-imunitneho-systemu_318.html
Tuleň, Ramon1. Môžeš vykecávat donekonečna svoje odborné nezmysly, kydat, ... Nepotrebujem im rozumiet. Potrebujem byt ja, moja rodina - zdravý. A to čo som tu dva týždne dozadu napísal o imunite a potvrdil aj nejaký americký vedec funguje. Bez vakcinácie - len vdaka dobrej imunite - veľa vitamínu C, D, ... nevieme čo je chrípka. Toto je praktický fakt. Tomuto rozumiem lebo tomuto potrebujem rozumiet. Nie tvojim nezmyslom.
Dal by som im zákaz sa vyjadrovat - lebo tomu nerozumejú. Co povieš vedec tuleň. Nerozumejú tomu lebo sa mýlia. Ani ty by si sa namal k tomu vyjadrovať lebo tomu ako vedec nerozumieš. Vieš kedy by si sa mohol k chrípke vyjadrovať - rozumel by si jej ? Vtedy keby si ju ty a tvoja rodina bez vakcinácie nepoznal, nepoznali.
Kice Nosenie obcianskeho neberiem ako povinnost. Ucel je cisto pragmaticky, tj. v pripade nehody s fatalnym koncom, ulahcenie identifikacie pozostatkov..
Ivan, tebe pomôže iba kvalitná nakladačka. Videl si včera Jánošíka? Ako potomkovi turčianskeho zemianstva sa mi pri tebe cnie za starým, dobrým derešom. Ten riešil veľmi veľa problémov, kde subjekt vzdoroval korekcii vďaka kognitívnej disonancii a Dunningovi s Krugerom. Väčšine jedincov stačilo len vedomie toho, že dereš čaká v pivnici kúrie, aby sa už preventívne autocenzurovali. Predsa len rozsekaná riť bolí viac ako kompulzia z toho, keď nemôžeš vysloviť svoje "moudra". (Rodinný recept obsahoval ešte masť zo soli a citrónu na zvýšenie účinnosti rekvalifikácie, vraj to nejaký prapredok doniesol z potuliek po Antilách.)
Ty si presne ten prípad, na ktorom sa dá demonštrovať oprávnenosť ranonovovekých výchovno-vzdelávacích postupov. Lebo moderné u teba zjavne zlyhali, a to v plnom rozsahu.
Explicitne nikde nie je napisane, ze musis nosit obciansky. Ale, ak ho nemas, musis strpiet ukony, spojene s preukazanim svojej totoznosti. Plus minus takto si to pamatam. A tie ukony nie su specifikovane. Kamosa stotoznovali pred dvomi rokmi, povedal im svoje rodne cislo, nasli si ho v databaze v niecom ako tablet? (nepamatam si presne, mal som par piv), porovnali fotku s jeho vyzorom a boli spokojni.
Ekonomické dôsledky korona krízy budú stokrát horšie ako tato tzv. pandémia. Až následne začnú realne zomierať ľudia, na nedostatok peňazí v zdravotníctve, odkladanie všetkého na úkor korony, pád väčšiny malých firiem atd. Nechce sa mi dávať titulky z Nového casu rok 2018,chripka už 70mrtvych.A byva ovela viac. Takže ten kolaps celosvetovej ekonomiky sa oplatí. Je to tu samá hysterka, cyklisti tuším majú v priemere 80rokov a tri ťažké choroby.
V tomto stredisku mali priamo 20 prípadov vírusu a pozrite ako to tam dnes vyzera. Takže takto bojujú napr. Rakušania proti vírusu. https://sk.bergfex.com/ischgl/webcams/c2516/
a takto to dopadlo...asi to bude ešte drahé pre niekoho...
neviete niekto, ako sa má človek zo štatnej karanteny, ked ho prepustia na 7. den po negativnom teste, dostat domov ? rozumej ked po neho nema kto, ani ako prist, a hromadnou dopravou vraj nemoze ...
Ekonomické dôsledky korona krízy budú stokrát horšie ako tato tzv. pandémia. Až následne začnú realne zomierať ľudia, na nedostatok peňazí v zdravotníctve, odkladanie všetkého na úkor korony, pád väčšiny malých firiem atd. Nechce sa mi dávať titulky z Nového casu rok 2018,chripka už 70mrtvych.A byva ovela viac. Takže ten kolaps celosvetovej ekonomiky sa oplatí. Je to tu samá hysterka, cyklisti tuším majú v priemere 80rokov a tri ťažké choroby.
Krizy sa objavuju zhruba kazdych 10 rokov. Tato kriza co prichadza, nebola neocakavana, ale politici aj ludia miesto "robenia zasob" vyrabali len dlhy a tlacili peniaze. Ekonomika bezala na steroidoch a kto nezmyselne neinvestoval bol ten horsi a slabsi.
Zabijat nebude tato snaha o zachranu zivotov. Zabijat budu dlhy a zle rozhodnutia, ktore urobili ludia predtym.
Nehadz zodpovednost za financne problemy na rozhodnutia, ktore za ne nemozu. Ekonomika bezala na steroidoch uz par rokov. Polozila by ju aj daleko mensia rana ako je teraz.
podla mna sa neda porovnavat. ak je niekto blby z bol ochotny sa zadlzit po usi bez akejkolvek rezervy (keby sa nieco stalo) tak bude teraz trpiet, je to len a len jeho problem, ze chcel mat vsetkeho vela a hned. takychto mi nebude vobec luto. ale luto mi bude takych co sa nakazia koronou a zomru len preto, ze ich nakazi niekto co ma na salame a ignoruje nariadenia.
takze ano, budem stale pindat na tych co porusuju nariadenia (neriesim ci su dobre ci nie, proste je to nariadene). a budem uprednostnovat restrikcie na ukor 'ekonomiky' - ktorej jedinym cielom je maximalizovat zisky za kazdu cenu. rozumej, ze ked podnik vela zarobi, tak si neodlozi bokom, ale vrazi to do expanzie a podobne a chce este viac, proste pyramidka ktora funguje kym sa nieco nestane, potom sa zacne rucat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som cca 10 rokov občiansky vôbec nevlastnil a fungoval som. Nahradil ho pas.
Odfot si ho do mobilu. Ja viem, že nič moc, ale lepšie ako nič.
Mobil nosíš 😁?
Takže zhrnuté, céčkom sa v tomto kontexte nasýpaš úplne zbytočne.
https://invivomagazin.sk/neverte-nezmyslom-o-podpore-imunity-alebo-neblahe-dosledky-posilnenia-imunitneho-systemu_318.html
Takže zhrnuté, céčkom sa v tomto kontexte nasýpaš úplne zbytočne.
https://invivomagazin.sk/neverte-nezmyslom-o-podpore-imunity-alebo-neblahe-dosledky-posilnenia-imunitneho-systemu_318.html
Tuleň, Ramon1. Môžeš vykecávat donekonečna svoje odborné nezmysly, kydat, ... Nepotrebujem im rozumiet. Potrebujem byt ja, moja rodina - zdravý. A to čo som tu dva týždne dozadu napísal o imunite a potvrdil aj nejaký americký vedec funguje. Bez vakcinácie - len vdaka dobrej imunite - veľa vitamínu C, D, ... nevieme čo je chrípka. Toto je praktický fakt. Tomuto rozumiem lebo tomuto potrebujem rozumiet. Nie tvojim nezmyslom.
Americki vedci zistili ze americki vedci sa mylia.
Ty si presne ten prípad, na ktorom sa dá demonštrovať oprávnenosť ranonovovekých výchovno-vzdelávacích postupov. Lebo moderné u teba zjavne zlyhali, a to v plnom rozsahu.
https://sk.bergfex.com/ischgl/webcams/c2516/
a takto to dopadlo...asi to bude ešte drahé pre niekoho...
https://www.dw.com/de/corona-versuchte-vertuschung-in-tirol/a-53100314
Nejaké tie predikcie : https://www.startitup.sk/vrchol-nakazy-covid-19-ma-byt-na-slovensku-o-11-dni-chybaju-nam-ventilatory-no-s-lozkami-je-situacia-odlisna/
https://mocnedata.sk/zrkadlo-izp-modelu-0412/
Krizy sa objavuju zhruba kazdych 10 rokov. Tato kriza co prichadza, nebola neocakavana, ale politici aj ludia miesto "robenia zasob" vyrabali len dlhy a tlacili peniaze. Ekonomika bezala na steroidoch a kto nezmyselne neinvestoval bol ten horsi a slabsi.
Zabijat nebude tato snaha o zachranu zivotov. Zabijat budu dlhy a zle rozhodnutia, ktore urobili ludia predtym.
Nehadz zodpovednost za financne problemy na rozhodnutia, ktore za ne nemozu. Ekonomika bezala na steroidoch uz par rokov. Polozila by ju aj daleko mensia rana ako je teraz.
no samozrejme
podla mna sa neda porovnavat. ak je niekto blby z bol ochotny sa zadlzit po usi bez akejkolvek rezervy (keby sa nieco stalo) tak bude teraz trpiet, je to len a len jeho problem, ze chcel mat vsetkeho vela a hned. takychto mi nebude vobec luto. ale luto mi bude takych co sa nakazia koronou a zomru len preto, ze ich nakazi niekto co ma na salame a ignoruje nariadenia.
takze ano, budem stale pindat na tych co porusuju nariadenia (neriesim ci su dobre ci nie, proste je to nariadene). a budem uprednostnovat restrikcie na ukor 'ekonomiky' - ktorej jedinym cielom je maximalizovat zisky za kazdu cenu. rozumej, ze ked podnik vela zarobi, tak si neodlozi bokom, ale vrazi to do expanzie a podobne a chce este viac, proste pyramidka ktora funguje kym sa nieco nestane, potom sa zacne rucat