Hm, mňa len zaujíma, kde sa pomestia všetky tie autá.
Je ok vyberať peniaze za parkovné. No nie ok iba vyznačiť spoplatnené miesta a natrčiť ruku - ľudia plaťte!
Ale najskôr vytvoriť dostatočný priestor na parkovanie - plocha, parkovací dom... No nie z tých peňazí, čo sa vyzbierajú, ale skôr. Aby bolo za čo platiť.
Z podielovych dani,hypoteky, uver, eurofondov .Moznosti su ci nie? Ked zacnes podnikat a nemas love tiez zoberies uver a splacas zo zarobeneho.Ked sa chce da sa
Zastavit socialne sluzby, zavriet skoly a skoly a budovat parkoviska? Samosprava je podnikanie? Vsak si zoberte hypoteky a postavtie tie parkovacie domy, ked to je taky uzasny biznis.
Vzdy ma pobavi zmyslanie ze ja mam auto, zabezpecte mi miesto aby som mal kde zastavit, najlepsie hned aby som vystupil a nemusel uz moc chodit... a chcem to tak vsade kam idem
Ak niekto za nieco berie peniaze je to podnikanie. Nikto sa nemusi starat kde zaparkujeme ak to nemieni pausalne spolpatnit. Ak zavedu len same platene (sukromne / obecne) parkoviska tak je to OK ale musia dake byt.
Nemusi, ale stara sa lebo bud parkujete na verejnych pozemkoch ako mestska/statna zelen alebo na cestach kde sa blokuju jazdne pruhy, alebo chodniky.... Ked si budes parkovat na svojon tak to (do istej miery) nebude nikoho zaujimat
Ale ved nato platim dan z nehnutelnosti, za motorove vozidla a z podnikania. Musim tu mat priestor aby som tie dane vobec mohol platit. Nepotrebujem priestor v inom meste ale tu kde zijem a pracujem.
Hlupaci ti, co si spravili parkovanie na vlastnom pozemku. A ci nevedia, ze stat by im ohol casopriestor hned na ulici pred pozemkom, aby mali kde zaparkovat?
Tak vam mestska cast zdvihne dane a z nich postavi parkoviska ... nic nieje zadarmo. Ci cakate, ze to utiahnu z aktualnych dani? Mozno by stacilo dodrziavat pravidla, pokutovat kazdeho, kto neparkuje v sulade so zakonom a hned by bol poriadok (aj financie).
lubor1: Myslis tu smiesnu dan z nehnutelnosti, ktora na SVK je? Lebo platit 50 EUR za trojizbovy byt, 2 garaze a stavebny pozemok je smiesne. Z tych penazi nie je mozne nic zaplatit. Ak by sa dan z nehnutelnosti dvihla aspon 10 nasobne, tak potom by sa dalo spekulovat ako tie peniaze vyuzit.
F 250 je nad 3,5t teda nakladne auto, teda budes platit aj mytne. Tie dane az take male niesu, za byt platim 40 a za dom cca 300. Stat mi s kupou nijako nepomohol ani s prevadzkou. Jenoducho ak nieco vlastnis tak plat. Je to az privela nato, ze sa o nic nestaraju. Cesta na ktorej byvam je uz 40 rokov poflekovana zo samych hrbolov.
Nestazujem sa na vysku dani ale na to, ze sa za vybrane dane nic nezlepsuje, dokonca sa ani neudrziava to co postavili komanci.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je ok vyberať peniaze za parkovné. No nie ok iba vyznačiť spoplatnené miesta a natrčiť ruku - ľudia plaťte!
Ale najskôr vytvoriť dostatočný priestor na parkovanie - plocha, parkovací dom... No nie z tých peňazí, čo sa vyzbierajú, ale skôr. Aby bolo za čo platiť.
Nezmysel.
Nestazujem sa na vysku dani ale na to, ze sa za vybrane dane nic nezlepsuje, dokonca sa ani neudrziava to co postavili komanci.
otazka je, ci to povodne parkovanie bolo podla noriem - z clanku vyplyva ze skor nie