ahojte, rozhodujem sa pri výbere nového HT a jeden (CTM Rascal 2.0) má komplet pohon Sram SX Eagle 1x12. Na nete žiadne recenzie nie sú, jedine niekde som zahliadol, že to radí otrasne a nevedel to nastaviť ani v servise... Poznáte / jazdili ste tu sadu? Dikes vopred.
v piatok idem na garančnú prehliadku tak nechcem aby to znovu odflákli, tak nech viem na nich pritlačiť že nech to nastavujú dovtedy kým to nepôjde normálne...
Tak najskôr by som odporúčal, nech si to sám skúsiš opraviť a prípadne ak to viac rozhasíš, tak aj tak ideš na garančku Ak sa ozaj bojíš, že niečo pokazíš, tak si zaznamenaj kroky ako si ich robil + v akom poradí a potom sa budeš vedieť vrátiť naspäť.
Lebo čo ak sa ti to rozladí niekde na výlete, alebo keď nebude otvorený servis... Však sú to 3-4 skrutky a jasne dané pravidlá čo čo robí, tak smelo do nastavovania a oslobodzovania sa od závislosti na servisoch.
Pre majiteľov low end sád, ktoré treba často nastavovať: odporúčam si skúsiť vymeniť aj bowdeny za nejaké kvalitné. Pár dní dozadu som na X5 sade menil radiaci bowden za XTR a mal som po zmene pocit, že mám zrazu X9 radenie. Staré, alebo nové lacné a nekvalitne pripravené bowdeny často výrazne negatívne vplývajú na kvalitu radenia a napríklad sa aj ťažšie s nimi nastavuje prehadzovačka tak, nech pekne chodí po celom rozsahu kazety.
Vdaka chalani za postrehy... nemam problem sa do toho pustit nejak aj sam, len ako som pisal nie som si isty ci treba aj ten pripravok na nastavovanie, lebo ak hej tak je to aj pre takeho co s tym robi kzdy den viac menej hop alebo trop... a co sa tyka low end prehadzovaciek, verte alebo nie, doteraz som mal mtb z Decathlonu za 290€, cca 2 roky a nemusime sa bavit o tom aka low end rada od sramu bola na tom a proste slapalo tak jak malo, ziadne rapotanie, chalani v boroch v servise sa s tym vzdy vyhrali a ten bike bol nezmar. Dal som tam sirsie kevlarove plaste, sirsie rajdy a platformy a inak vsetko povodne a lietal som na nom po BA trailoch... rock gardeny, korene, mensie skoky a ten bike ide ako cukrik. Momentalne ho ma frajerka ale naspat k teme, tym H srobkom sa tym ze sa doladi spodny doraz moze vyriesit aj ten problem na strednych pastorkoch co som opisoval alebo to moze byt, mozno trepnem, krivou patkou?
K low end sadám - treba si uvedomiť, že keď bola 7-8 rýchlostná sada, tak tam bola tolerancia o dosť vyššia a nebolo potrebné až také precízne nastavenie a až tak precízne fungujúci menič ako keď na rovnakom / podobnom priestore sa zrazu vyskytuje 11-12 prevodov
8 rýchlostná lacná sada môže byť skutočne raz nastavená za 5 minút a fungovať tisíce km len s výmenami reťaze, ale to neznamená, že aj 12 rýchlostná sada toho istého výrobcu niečo také dokáže.
Je možné, že SX/NX/... sada nebude jednoducho schopná fungovať perfektne ak má menič napríklad nejakú vôľu v základe alebo ju časom získa. Našiel som teraz na nete, že aj s GX mali ľudia nejaké problémy, takže to nebude nejaká výnimočná situácia.
Nehovorím, že je to tento prípad, ale netreba tieto fakty zanedbávať
Mam scott scale 980 2019 je tam komplet sada SRAM NX . Suhlasim so všetkými postrehmi a negatívami čo tu popísali ostatný ...citil som to rovnako, zle a nepresne to radilo ,rapotalo a kadeco , neslo to ani poridadne nastaviť.
Ale potom som si kupil rovnač na patku prehadzovačky
A prehadzovačka radi nadherne po všetkych prevodoch bez zavahania a nastavoval som to sam doma podla navodu na internete
konečne si tu jazdu na biku uzivam.
Takze davam info ako som dopadol na garancke.... samozrejme ze servisak sa s tym nejako extra nepohral. Radilo to o trosku lepsie ale stale nic moc a ta reraz z posledneho pastorku padala stale. Kedze som ho kupoval v NZ a byvam v BA tak sa mi to reklamovat stale nechcelo tak som to zobral do vlastnych ruk a kupil som si ten cerveny plastovy pripravok na nastavenie vzdialenosti kladky. Aj ked sa vsade uvadza ze sa da pouzit iba na radu NX a vyssie tak som to riskol. Robil som to podla prilozeneho videa a tam chalan hovori ze ak je vzdialenost vacsia co i len o 1mm tak to neradi dobre a to bol moj pripad. Dosteloval som to podla mierky, upravil dorazy aby nepadala retiazka a teraz musim povedat ze to konecne radi uplne paradne. Pol otacky smerom hore alebo dole a retaz krasne prehodi. Tu je link na video: https://youtu.be/4aZimmO5dn4
Ja mam GX radu 2 roky staru a nemam co tomu vycitat po dvoch rokoch som to trocha vysteloval (ano trocha piplacka) ale troska trpezlivosti staci, B-gap som troska posunul doraz hore bol trocha off. Stava sa ze horny doraz je troska za hranicou a pri prehadzovani na 50zub si retaz nesadne hned a ked si to sadne tak to pocut ale inac spoko vzdy je to otazka nastavenia a ako dlho trva kym sa to nastavi a samozrejme vaha cena atd ...
Caute, tak po 100 km, sa udialo : strielala retaz o 50z pastorok a neviem uz ktory dalsi asi 32z , oba vyhnute, zatial kazeta sa zda oka. šalter, som nastavoval 2 dni , a nejakym zazrakom sa mi to podarilo nastavit (naváčikovovske stastie), horny doraz mi robil problem (zle dotiahnute lanko). takze status je zatial oka, uvidime jak dal.
Najnovsi problem s SX u mna je shifter/páčka.
Podla videa na YT som ju sice opravil, ale netusim ci bude fungovat ako pred tym.
Vnutro packy je dost chabe, rovnako ako NX.
Problemy s SX NX packami su zial dost bezne ako som sa docital na forach.
Tu je video ako fixnut SX NX shifter ak niekto potrbuje: https://youtu.be/Me0HRV9zqFw
plus pridavam velavravnu odpoved zo servisu k SX nastaveniu radenia...
Zaujímavé, lebo odborné recenzie NX Eagle hodnotia veľmi kladne. Napr. "I really can't find anything to pick apart in this drivetrain. It simply works and works well." Takže buď niektorí mechanici to nevedia nastaviť, alebo sa im to nechce a odporučia ťa na niečo iné. Ja mám NX Eagle a naozaj niet čo komentovať - OK ako všetky lepšie sady. SX neviem, ale pochybujem že tam bude väčší rozdiel (materiály a tým pádom je tam cca 330 g viac).
Mam taku otazku, kazeta alebo retaz niesom si teraz isty, vydava pukajuci zvuk ... je to aj na videu. robi to z vas niekomu ? https://youtu.be/7i22u-6AQ_0
otazka č.2
je normalne ked na kazete je vola medzi najvyssimi 4 pastorkami a zvyskom cca 5 mm resp? myslim v osi rotacie vid obr.
Aj na voľnobehu to tak bubnuje? Keď roztočíš koleso a prestaneš točiť klukami...A skus to pri rôznom zastavení kluk, aby kazeta bola vždy ináč otočená. Ak to robí bude to orech náboja...
Zaujímavé, lebo odborné recenzie NX Eagle hodnotia veľmi kladne. Napr. "I really can't find anything to pick apart in this drivetrain. It simply works and works well." Takže buď niektorí mechanici to nevedia nastaviť, alebo sa im to nechce a odporučia ťa na niečo iné. Ja mám NX Eagle a naozaj niet čo komentovať - OK ako všetky lepšie sady. SX neviem, ale pochybujem že tam bude väčší rozdiel (materiály a tým pádom je tam cca 330 g viac).
Podla mna zalezi aj kolko jazdis, ako jazdis, vaha, sila atd...
Je jazdim na enduro/trail biku, skoro v kazdom pocasi, vela vyskovych metrov, mam 100kg, silovy typ jazdy, a SX je pre mna proste bieda.
Neverim ze recenzenti najazdia nejake poriadne km, napr 1000km+.
Po 200km to jazdi stale fajn, a recenzia je na svete.
PS: pre tych co jazdia vela a casto, urcite SX/NX neodporucam. Vikendovym cyklistom to chvilu vydrzi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak najskôr by som odporúčal, nech si to sám skúsiš opraviť a prípadne ak to viac rozhasíš, tak aj tak ideš na garančku
Lebo čo ak sa ti to rozladí niekde na výlete, alebo keď nebude otvorený servis... Však sú to 3-4 skrutky a jasne dané pravidlá čo čo robí, tak smelo do nastavovania a oslobodzovania sa od závislosti na servisoch.
Pre majiteľov low end sád, ktoré treba často nastavovať: odporúčam si skúsiť vymeniť aj bowdeny za nejaké kvalitné. Pár dní dozadu som na X5 sade menil radiaci bowden za XTR a mal som po zmene pocit, že mám zrazu X9 radenie. Staré, alebo nové lacné a nekvalitne pripravené bowdeny často výrazne negatívne vplývajú na kvalitu radenia a napríklad sa aj ťažšie s nimi nastavuje prehadzovačka tak, nech pekne chodí po celom rozsahu kazety.
8 rýchlostná lacná sada môže byť skutočne raz nastavená za 5 minút a fungovať tisíce km len s výmenami reťaze, ale to neznamená, že aj 12 rýchlostná sada toho istého výrobcu niečo také dokáže.
Je možné, že SX/NX/... sada nebude jednoducho schopná fungovať perfektne ak má menič napríklad nejakú vôľu v základe alebo ju časom získa. Našiel som teraz na nete, že aj s GX mali ľudia nejaké problémy, takže to nebude nejaká výnimočná situácia.
Nehovorím, že je to tento prípad, ale netreba tieto fakty zanedbávať
Ale potom som si kupil rovnač na patku prehadzovačky
A prehadzovačka radi nadherne po všetkych prevodoch bez zavahania a nastavoval som to sam doma podla navodu na internete
konečne si tu jazdu na biku uzivam.
savings Shimano SLX M7100 prehadzovačka 12-kolo, super dlhé ramienko (SGS), Shadow+
54,99 € savings
MOC 93,99 €a je to urcite rozdiel ze .?
Podla videa na YT som ju sice opravil, ale netusim ci bude fungovat ako pred tym.
Vnutro packy je dost chabe, rovnako ako NX.
Problemy s SX NX packami su zial dost bezne ako som sa docital na forach.
Tu je video ako fixnut SX NX shifter ak niekto potrbuje:
https://youtu.be/Me0HRV9zqFw
plus pridavam velavravnu odpoved zo servisu k SX nastaveniu radenia...
https://youtu.be/7i22u-6AQ_0
otazka č.2
je normalne ked na kazete je vola medzi najvyssimi 4 pastorkami a zvyskom cca 5 mm resp? myslim v osi rotacie vid obr.
Podla mna zalezi aj kolko jazdis, ako jazdis, vaha, sila atd...
Je jazdim na enduro/trail biku, skoro v kazdom pocasi, vela vyskovych metrov, mam 100kg, silovy typ jazdy, a SX je pre mna proste bieda.
Neverim ze recenzenti najazdia nejake poriadne km, napr 1000km+.
Po 200km to jazdi stale fajn, a recenzia je na svete.
PS: pre tych co jazdia vela a casto, urcite SX/NX neodporucam. Vikendovym cyklistom to chvilu vydrzi.