mate niekto skusenosti s vysokosvietiacimi LED pre pouzitie na bajk? som niekde cital cital ze taka 3W svieti kvalitne, tak som ju kupil, vysolil za to "tazke" prachy ale nic to nesvieti ... asi som spravil chybu ze som si nevsimol a kupil som s rozptylom 110 stupnov, asi som mal kupit s mensim uhlom (10 stupnov) ...
Da sa to teraz dako upravit optickou sosoukou, alebo dacim, alebo si ju rovno mozem dat niekde ako kontrolku ... dost drahu ...
Vdaka
Najčastejšie sa uvádza svetelnosť v Lumenoch. Takých 40-50 je na cestu už OK. (zadné)
Naopak silné (>1000lm) kempingové svetlo čo žiari 360° dosvieti dostatočne iba niekoľko metrov. Tieto extrémne prípady samozrejme nebude na biku nikto používať, ale oba dajú v určitej vzdialenosti rovnaké osvetlenie (lx), a od toho bude závisieť, či biker dobre vidí alebo nie.
A podľa tabuľky to vyzerá, že pri 20, 40, 50 (medzi ktorými nieje žiaden postrehnuteľný rozdiel) lux by človek nemal yebnúť do každého druhého kandelábra.
Inak keby bol niekto zvedavý, kde je aké osvetlenie, netreba ani inštalovať špeciál aplikácie, v Locuse je GPS status a ten osvetlenie zobrazuje (vpravo dolu)
svetielka fenix služia roky takže rovnaká značka aj teraz typ ARE A4
kuzel lampy podobny ako na obr. https://nabytok.bazar.sk/32355506-priemyselne-lampy-svietidla-dobry-stav/ sodikova vybojka cca 20cm v kuzeli. Pisem to sem, lebo sem chodia aj majstri svetla, tak reku
CENA/VYKON rozhoduje
Kúpa: predné koleso s dynamom a roller brake brzdou stojí cca 60-90€. Ale zase nemusíš meniť baterky a existuje automatické svietenie ktoré sa už pri šere spustí
Zadný nexus podobne
Lenže : oficiálne by si mal každých cca 1000km ten zadný nexus servisovať a len sada na servis stojí cca 70€.
Predné je na to podobne - jedno som pri otváraní zabil, v ďalšom som videl hranaté guľôčky a rovno som kúpil nové, lebo s týmto sa ja babrať nebudem
Plus nexus sa nemá rád s kotúčovými brzdami, lebo síce tú kombináciu vyrábajú, ale kotúč sa pravidelne umastí a tým pádom to nebrzdí.
Roller brake je zúfalstvo - prvý krát som kupoval olej aby som namazal brzdu, aby sa to správalo ako má. Brzdiť to síce nejako brzdí, ale dole kopcom by som s tým naozaj ísť nechcel
Takže kupovať drahšie dynamo sa neoplatí? Aké to má uloženie osky? Nie normálne konusy?
https://www.cyclingabout.com/best-dynamo-hub-bicycle-touring-bikepacking/
Samozrejme, to nie su tie stare dynama, co sa pricvakli o plast a ledva rozsvietili ziarovku
Ja by som to asi nechcel, ale viem si predstaviť veľa ľudí ktorím to urobí život jednoduchší a sú radi, že to majú.
Mal som tu jeden bike, ktorý mal mínus na kostre - ako auto. Mal ešte káblik ktorý spájal vidlicu s kostrou. Celkom pekne riešenie, keďže sa dozadu ťahal iba plus kábel.