Lenže keď som si nechal domácu výšku 250 tak meral úplné blbosti. Išiel som po rovine a ukazoval mi sklon 18% a pod. Tak som začal zadavat výšku aku mi ukázalo na začiatku a meria dobre. Len ten rozdiel ma štve. Viem sintó síce potom v pc upraviť. Ale štve ma to 😀
Odporucam ti vymazat vsetky ulozene polohy kalibracie, lebo ak si kalibroval rucne cez gps tak vzdy ked si dal kalibraciu tak sa ti ulozi do pamate a je dost mozne ze sa ti ulozila hlupost, a na tu hlupost sa snazi vzdy automaticky skalibrovat
Skus prejist toto vlakno a urcite najdes minimalne odo mna meranie s detskym teplomerom, sigma je pri merani presna, momentalne mam uz asi 4ty garmin, co je fenix 6x a tie ukazuju vzdy o 2° viacej voci realu, ci vlasne menej?
Mne ukazoval ROX7 s pôvodným firmwarom o 2,5°C viac oproti reálu. S novým firmwarom zas o cca 1,5°C menej oproti skutočnej. Dúfam, že ďalším firmom sa už trafia...
Caute. Nejako sa mi podarilo poskodit uchytny mechanizmus na sigme rox 11 - jednen 'vybezok' sa odtrhol. Rozmyslam, ze kupim predsunuty drziak a tachac tam prilepim napevno. Nevie niekto poradit, ci pri sigma butler 3 alebo nejakom drziaku k-edge je mozne nabijat tachometer bez problemov aj ked je v drziaku - aby nebol problem pichnut dnu kabel alebo manipulovat s gumenou krytkou na micro usb vstup. Za pripadnu radu dakujem
Panove,dnes som dal synchronizovat Rox 11 a vypisuje mi "ziadne pripojenie k internetu".Inetrnet mi ide skusil som na PC a aj na notebuku a to iste.Mate aj vy ten problem?
Rovnaký problém, na FB písali že budú vykonávať nejaké práce na Cloude. Po nemecky neviem ani ceknúť.
+++ SIGMA CLOUD wird optimiert +++
Um die Geschwindigkeit und Stabilität der Datenübertragung zu verbessern, werden am 📍08.06.2020 🛠Umstellungsarbeiten🛠 an der SIGMA CLOUD durchgeführt. In diesem Zeitraum steht die SIGMA CLOUD nicht zur Verfügung.
Vielen Dank für euer Verständnis,👍
euer SIGMA SPORT Team
S tou synchronizáciou môžem potvrdiť, ca 2-3 posledné dni, tvrdí že nemá pripojenie, mám sigma rox 11 tak som si dal aktualizovať Data centrum a nič tak uvidíme, teda ako tu hovorí kolega, či sa o pár dní niečo zmení. Ináč spokojnosť za dva roky používania, nemám čo vytknúť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V pc mi aktualizovalo win 10-2004,ale na laptope este nie a tam mi tiez nejde.Internet funguje normalne
V pc mi aktualizovalo win 10-2004,ale na laptope este nie a tam mi tiez nejde.Internet funguje normalne
+++ SIGMA CLOUD wird optimiert +++
Um die Geschwindigkeit und Stabilität der Datenübertragung zu verbessern, werden am 📍08.06.2020 🛠Umstellungsarbeiten🛠 an der SIGMA CLOUD durchgeführt. In diesem Zeitraum steht die SIGMA CLOUD nicht zur Verfügung.
Vielen Dank für euer Verständnis,👍
euer SIGMA SPORT Team