Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
savings Muc-Off Bio Drivetrain Cleaner odmasťovač pohonu, 500 ml
16,19 €
savings
MOC 24,99 €
-5% Muc-Off X3 sada náhradných dielov pre X-3 Dirty Chain Machine
9,49 €
-5%
MOC 9,99 €
savings Muc-Off X3 Dirty Chain Machine set na čistenie reťaze, práčka s náplňou, 75 ml
28,99 €
savings
MOC 44,99 €
Lenže nieje. Mám doma a vyšlo mi, že moje 29" kolesá mám vypletené na nejakých 55Kg. Čo je blbosť, to by sa to podo mnou krútilo ako had
Nom, cize tak ako som pisal v prvej otazke - ukazuje bludy, cize nie je skalibrovany, cize ho mozes pouzit tak akorat na kontrolu ci su spice napnute rovnako. Alebo si mozes zostrojit kalibracny nastroj
stanos4: mne to pomohlo. Veľa ľudí čo to chcú mať napnuté úplne presne si urobí malú kalibrovaciu stolicu a tam si nastavujú každý tensionmeter - či už čínsky, alebo park tools. Ja takéto ambície nemám
Tlmič mám správnej dĺžky. Offsetovými vložkami však zmenšujem hlavový uhol zväčšujem sedlový. Pôvodných 69° som najskôr jednou a teraz pokusne druhou vložkou zmenšila na 68°. Jedna vložka cca 0,5°. Dnes otestované. Nový XCO bajk dostal novú agresívnu geometriu. Zachoval si obratnosť na úzkych a točivých singloch a v zjazdoch som dnes na meraných úsekoch takmer nezaostávala za časmi, ktoré jazdievam na Ripleyovej.
Rám ti zvládne "dlhší" chod tlmiča? Na doraze bude tiež zadná stavba ďalej ako by bola bežne.
Verím, že to máš premyslené, ale som naozaj zvedavý kde všade sa to prejaví
Chod tlmiča sa offsetovými vložkami predsa nemení. Iba zmenší vzdialenosť oko-oko.
Hmm tiez by som potreboval jednu 22mm.na bušu. Stred mam proklate vysoko
No práve že sa ten chod nezmení. Ja jazdím 200/51, čiže na doraze mám oko-oko 149mm a zadnú stavbu mám tak, aby mi pri doraze nič a nič nešúchalo a s ničím sa nebilo.
Keby som dal excenter, tak sa minimálna vzdialenosť oko-oko zmenší a mostík by sa nebezpečne priblížil k sedlovej trubke
Prvé som objednávala tu. Kvalitatívne sa mi zdá na vyššej úrovni ako BURGTEC. Asi budem objednávať a nahradím ten Burgtec aj druhý bushing týmto.