Čaute ludia ako ste natom s prilbami? Je niaký zásadný rozdiel v druhoch a tvare? Alebo keď mi sedí tak je dobre?!
Inak máte niaké skúsenosti s policajtmi - keďže prilba má byť zo zákona povinná!
A používate ŠILT alebo OKULIARE???????
Asi som to dal do zleho vlakna. Nam islo o bikerku
Vdaka davhanovi sa to dostalo tam, kam malo. Tie obrazky su zname uz dlhsie, ale ak si uvedomime, tak vobec nemuseli byt. Pre toho chalana uz nemuselo byt vobec nic.
Slim, ani teba a ani nikoho ineho nenutim nosit prilbu. Len si tu tak z dlhej chvile vypisujem, co ma napadne. Kedze mam prilby tri, budem pisat asi este dost dlho.
Ja napr. tiez nechodim s prilbou, len jazdim.
Ako uz bolo spomenute na zaciatku, prilba akosi patri k biku ako zapnuty pas v aute. Mozno zo zaciatku je otravna, aj ja som mal ten pocit, no casom sa stane neoddelitelnou sucastou vyjazdu.
ja mam integralu....ale plaujem kupit aj polowicnu koli tomu "mudremu" zakonu o noseni prilby w obci...
Ja neviem prečo tomu hovoríš "múdry" zákon.....toto je podľa mňa naozaj konečne niečo poriadne, čo naša vláda schválila....však tento "múdry" zákon chráni vlastne tvoju gebulu, keby sa niečo stalo.......to taký koncesionársky zákon, tak tomu hovorím "múdry" zákon na druhú !!!!!!!!!!!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale urcite si prilbu potom kupim
nastastie Ta zatial ospravedlnuje Tvoj vek, ked nieco take napises...casom zmudries...
http://www.onboard.ru/content/picture/h ... pid_01.jpg
http://www.onboard.ru/content/picture/h ... pid_02.jpg
http://www.onboard.ru/content/picture/h ... pid_03.jpg
fuuuuj ty vole..ja si kupujem prilbu!
ale urcite si prilbu potom kupim
ako suvisi kvalita tvojho biku s tym ci nosis prilbu?
OT: Aj keď to pripomína propagandu pásov v aute a zimných pneu v zime ...
Asi som to dal do zleho vlakna. Nam islo o bikerku
Vdaka davhanovi sa to dostalo tam, kam malo. Tie obrazky su zname uz dlhsie, ale ak si uvedomime, tak vobec nemuseli byt. Pre toho chalana uz nemuselo byt vobec nic.
Slim, ani teba a ani nikoho ineho nenutim nosit prilbu. Len si tu tak z dlhej chvile vypisujem, co ma napadne. Kedze mam prilby tri, budem pisat asi este dost dlho.
Pokiaľ nehodíš foto tak neveríme
Ako uz bolo spomenute na zaciatku, prilba akosi patri k biku ako zapnuty pas v aute. Mozno zo zaciatku je otravna, aj ja som mal ten pocit, no casom sa stane neoddelitelnou sucastou vyjazdu.
radšej so svojou
Aj tak si ju nekúpiš, nie je to jedno, je to tvoja makovica a ked si ju rozdrbeš bude bolieť iba teba
Rozumne rozhodnutie!!!
Rozumne rozhodnutie!!!
Ďakujem
Ja neviem prečo tomu hovoríš "múdry" zákon.....toto je podľa mňa naozaj konečne niečo poriadne, čo naša vláda schválila....však tento "múdry" zákon chráni vlastne tvoju gebulu, keby sa niečo stalo.......to taký koncesionársky zákon, tak tomu hovorím "múdry" zákon na druhú !!!!!!!!!!!