Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
savings Muc-Off Bio Drivetrain Cleaner odmasťovač pohonu, 500 ml
16,19 €
savings
MOC 24,99 €
savings Muc-Off X3 Dirty Chain Machine set na čistenie reťaze, práčka s náplňou, 75 ml
28,99 €
savings
MOC 44,99 €
-5% Muc-Off X3 sada náhradných dielov pre X-3 Dirty Chain Machine
9,49 €
-5%
MOC 9,99 €
Najvacsi rozdiel urobi co jazdis a na akych prevodoch. Neexistuje taky rozdiel v materialoch retazi, aby iba tym jedna vydrzala 1000 a druha 5x tolko.
Nieco na tom ale predsa len bude.. Tiez jazdim xx1 retaz a po 3000km mi prepadava na mierke len prvy zub. Mam 80kg (prvych 1000km este +/-100kg) a slapem skor silovo ako kadencne
Som zvedavý na tvoj názor . Ja som to nakoniec predal lebo má odradili recenzie že vidlica stratí počiatočnú mäkkosť.
ten Schwalbe manometer mám tiež, super vec, ale po pár týždňoch, keď nadšenie vyprchá, zase budeš merať tlak prstami
nový pasuje aj na starú flašu
Tiez mam s tymi krytkami. Je to super vec, hlavne ked clovek vidi kolko bordelu na nich je.
Odkedy ho používam už nemeriam tlak prstami.
Neviem, meriam počas fúkania. Nevadí že pumpa nemeria presne, mám to cca "skalibrované" podobným manometrom
Castelli Superleggera 2 - no neviem, asi si musím zvyknúť na krátke dresy (na dĺžku), je to môj prvý dres od Castelli, tak nejdem robiť unáhlené závery...
Neskôr otestujem modré kufre, na žltých noha lieta dosť, tak uvidím, či to bude zmena k lepšiemu alebo horšiemu...
A nejaké brzdné platničky, špalky (náhradné vždy musia byť v zásobe), hydrotablety, guferá...
https://www.mtbiker.sk/forum/post1625376.html#p1625376