Kategórie
Bike-techbajkovanie v okoli Banskej Bystrice a Zvolena # cykloturistika # cyklonavigácia # mapy # cyklotrasy # trasy # skúsenosti # poradenstvo # cyklovýjazdy
Myslim ze u adminov to nejak vybavime
Akcia -13% Rock Machine Blizz TRL 50-29 bicykel, matte black/grey
od 1 039 €
-13%
MOC 1 539 €
Výpredaj GHOST Lector Base 29 bicykel, svetlosivá/matná čierna
od 2 199 €
MOC 2 799 €
-16% CTM CHARISMA 6.0 27.5 dámsky bicykel, matná čierna/staroružová perleť
649 €
-16%
MOC 999 €
-15% deuter Trans Alpine 28 SL dámsky batoh, 28 l, modrá
109,99 €
-15%
MOC 155 €
je to ale zrejme toto ? https://hiking.sk/hk/ar/159/koliba_nad_kralovou_studnou.html
inak tie znacky tam znamenaju zakaz bikom ?
Idem na víkend na Donovaly, tak to chcem trocha pojazdiť. Trasy som naplánoval asi nejako tak, ako je to v prílohách
Ráno cca 3 hodinky cesta autom a potom hurá na Krížnu ...
My radi parkujeme pri Čiernej Ovci..
Start bod pre výjazd ľubovoľným smerom na Kraľovu studňu / Krížnu.
Pol parkoviska je platené - pre jaskyňu, pol (pravá strana) je free pre Ovcu.
Akurát naposledy pred 2 týždňami bolo pred výjazdom ešte zatvorené a po výjazde v Ovci tak plno, že sa nedalo ani sadnúť...
Ale my ju pred inými votrelcami chránime plnou silou nášho Strava klubu Prázdne Krígle 🍺
Jednu trasu by som chcel ísť cez suchý vrch, kráiky na skalku a potom buď cez turček alebo piamo po červenej na malý šturec. Stade eventuálne na krížnu a už podľa síl domov alebo ešte cez šachty domov. Máte niekto predstavu ako to vyzerá okolo skalky smerom na sedlo malý šturec?
Druhú trasu rozmýšľam nejako lesom na chatu pod hrbom a prípadne ďalej smerom na čierny balog, ale to v podstate vôbec nepoznám takže skôr ak by ste mali nejaké všeobecné odporúčanie kade určite neísť a kade naopak áno
Jednu trasu by som chcel ísť cez suchý vrch, kráiky na skalku a potom buď cez turček alebo piamo po červenej na malý šturec. Stade eventuálne na krížnu a už podľa síl domov alebo ešte cez šachty domov. Máte niekto predstavu ako to vyzerá okolo skalky smerom na sedlo malý šturec?
Druhú trasu rozmýšľam nejako lesom na chatu pod hrbom a prípadne ďalej smerom na čierny balog, ale to v podstate vôbec nepoznám takže skôr ak by ste mali nejaké všeobecné odporúčanie kade určite neísť a kade naopak áno
Minuly tyzden som isiel suchy vrch - kraliky - skalka po kordicke sedlo bez problemov. Akurat medzi kralickym sedlom a zlatou studnou na jednom useku stahovali drevo tak to bolo rozbite a blato..
Dalej neviem