mate niekto skusenosti s vysokosvietiacimi LED pre pouzitie na bajk? som niekde cital cital ze taka 3W svieti kvalitne, tak som ju kupil, vysolil za to "tazke" prachy ale nic to nesvieti ... asi som spravil chybu ze som si nevsimol a kupil som s rozptylom 110 stupnov, asi som mal kupit s mensim uhlom (10 stupnov) ...
Da sa to teraz dako upravit optickou sosoukou, alebo dacim, alebo si ju rovno mozem dat niekde ako kontrolku ... dost drahu ...
Vdaka
Dostal som cashback cez tipli.
Testoval som to zatiaľ minimalne, takže zatiaľ skúsenosť dokopi žiadna, ako vyhotovenie celkove za tu cenu fajn.
26.07.2020 objednane
31.08.2020 prišlo
Cena 2,17€
Link odkiaľ som objednával
€ 1,63 | Bike Bicycle Light USB LED Rechargeable Set Mountain Cycle Front Back Headlight Lamp Flashlight
https://a.aliexpress.com/_msBmL8r
ja som mal starú BC30, držiak poddimenzovaný, blblo ovládanie aj samotné svetlo, ale optika bola výborná, aj výdrž
zoberiem asi aj nové, len overujem nejaké detaily
čiastočná alternatíva by mohlo byť Moon Meteor Storm pro, ale optika biedna, ovládanie úplne nepohodlné a pointu výmeny aku zabili neštandardnými článkami
iné ma nenapadá a to som strávil fakt dosť času hladaním
ja som sa pýtal na pár detailov chalaniska zo Svetelnej pošty, odpísal mi, že to posunie dovozcovi, tak čakám
ja mám s bezdrôtovým DO ešte Ravemen R600 (vstavaný aku), ale aj to ma sklamalo (aspoň funguje ako powerbanka, tak ho používam)
"ja som sa pýtal na pár detailov chalaniska zo Svetelnej pošty, odpísal mi, že to posunie dovozcovi, tak čakám"... má tento model aj nejaké iné nedostatky?
zabudni na tužkové, už aspoň desaťročie nieje relevantný dôvod ich používať v predných svetlách
hociaké shitné USB svetlo ti urobí lepšiu službu
ak by si predsa trval na vymeniteľnom aku, tak hľadaj niečo na 18650
ale myslím, že ty niesi prípad, pre ktorého sú nevyhnutné, lebo by si ich už dávno používal