Pri takom tlaku to podľa mňa musí plávať. Ja to cítim, keď mám mäkšie koleso, okolo 1,2-1,5 bar a vtedy sa mi s tým zle jazdí. Platí pre zadné. Na prednom mi 1,5bar nevadí.
Jasne že to trochu pláva. Ono je to trochu aj o ráfe a plášti. Aby sa to nevyzulo. Samozrejme rýchlosti tiež musia byť nižšie. Ale HTčko je potom celkom v pohode aj na ťažšej trati. Preto práve mám záujem o tie inserty, že či by to pomohlo. Vyskúšam a dám vedieť.
Treba skúšať, ja jazdím vpredu 1,37- 1,47 bar a v zadu 1,48-1,58 bar prvé tlaky dolekop v ťažkom teréne druhé normálne a v zime vpredu aj 0,9 a v zadu 1,2 váha 73 treba skúsiť + mať dobré plášte a poznať ich čo robia , je to individuálne a subjektívne dosť aké tlaky, k tomu sa treba dopracovať.
Novatec náboje mám aj ja , ale na výplet som použil Pillar 1420 a teraz si idem upliesť ešte jedny v tom istom setupe, akurát že budú galuskové a trošku ľahšie. Okrem ráfikov už je všetko doma
Moja prva "lepsia" bunda... Snad spni ocakavania. Strih je fakt hard sport, hlavne rukavy ( i ked je pravda ze kedysi som dost posiloval )... Hrubsie termo pod nu ale dostanem... Alebo vziat o cislo vacsiu? Mam 180/80 a zobral som XL...
A vieš sa v tom hýbať? Vyzerá ako po mladšom bratovi, dosť tesné pod pazuchami. Nevyhrna sa ti keď sa dáš "ako na biku"? Či to len s tými teplakami to vyzerá krátke?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.