Lubik povahovo vyhovuje? A narokovo vies uspokojit ?
Viem že potrebuje veľa aktivít - to nieje problém.
Ale už od jedného "recenzenta" mám postreh, že rád rozkopáva.
To už ale problém je.
Viem že každý môže byť iný ale zatiaľ len sondujem.
Lubik ja som mal vyzlosa a teraz mam mladeho (13mes.) a ziadny problem so zahradou, nijake zlte miesta, ani hrabanie. Chodime ho pravidelne rano a vecer vencit von, takze je vsetko ok. Samozrejme vyzlos ma energie vela a vyzaduje stale pracu... Mimochodom je vynikajuci sparing partner na bike do terenu.
Žlté miesta mi nejako extra nevadia - trávu dosejem ak bude treba.
Horšie je to s oštiavaním stromkov ( veľkým je to už jedno ) a hlavne s hrabaním / kopaním jám.
Bady nám rozkopal pol záhrady ( v neskoršom veku - nie ako šteňa ) a neprestáva ani teraz vo veku keď ledva na nohách stojí.
Mne sa páčia väčšie plemená.
Dobermana už som mal. Nemecká doga, Cane Corso ...
Manželka sa prikláňa skôr k menším 😁
To že bude aktívny je len plus. Baseta nechcem aj keď mi je sympatický.
Ale ako som už písal, len sondujem.
Lubik ked inklinujes k mastiffom - argentinska doga, pripadne danska doga. U argentiny som okrem zahrabania par kosti kopanie nikdy nepozoroval. Ploty nepodhrabava, ale preskakuje. Je to uzasny atlet. Biela je - proste super, elegant a vsade vidiet. Danska doga je mi len sympaticka
Ja mam vsak od detstva slabost na cuvaca/kuvasa, takze ak mi to situacia opat raz dovoli, tak zvolim tohto ovciarskeho pesa
Doberman bol jeden inteligentný psík.
Zatiaľ som psa lepšej povahy nemal.
Momentálne ma to najviac ťahá ku Cane Corso.
No poznám iba dvoch ľudí čo ho majú a názory na nich sa dosť líšia.
Prečítal som toho o nich tiež dosť - no je rozdiel v popise plemena na nete/encyklopédiach a reálnych recenziách.
No ako som už vyššie napísal, tak je to o konkrétnom prípade a nie o ...
Uvidíme.
Inak muoj vyzlos nie je az tak maly, ma 29kg aje celkom stihly... mozno fenky su mensie. Ako som pisal je casto muoj spolocnik na bike vyjazdoch v Karpatoch - nema problem ist 20km.
Chlpatô som trochu prehnal po Kobyle a cez Waiťák domov.
To by som aj ja chcel takú superschopnosť, že vyvalím sa vo Waiťáku hore bruchom, vyvesím jazyk a okoloidúce samice ma budú vyškrabkávať.
teraz je vraj moderne, ze milackovia maju instagramy, tak u nas na dvore takto pre mne teda skor take miesto na odkladanie fotiek https://www.instagram.com/dog.with.cats
Daenerys bola poobdivovať labute (rozčarovaná, že sú 50 m ďaleko a nechcú sa družiť) a ja som bol testnúť objektív.
Pri marcheggskom viadukte, resp. pri neďalekom bunkri (nie tom pod mostom, ale trochu južne).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
... záhradu rozkopáva???
... záhradu rozkopáva???
zatiaľ nie tak dúfam že ani nezačne
Viem že potrebuje veľa aktivít - to nieje problém.
Ale už od jedného "recenzenta" mám postreh, že rád rozkopáva.
To už ale problém je.
Viem že každý môže byť iný ale zatiaľ len sondujem.
Horšie je to s oštiavaním stromkov ( veľkým je to už jedno ) a hlavne s hrabaním / kopaním jám.
Bady nám rozkopal pol záhrady ( v neskoršom veku - nie ako šteňa ) a neprestáva ani teraz vo veku keď ledva na nohách stojí.
Mne sa páčia väčšie plemená.
Dobermana už som mal. Nemecká doga, Cane Corso ...
Manželka sa prikláňa skôr k menším 😁
To že bude aktívny je len plus. Baseta nechcem aj keď mi je sympatický.
Ale ako som už písal, len sondujem.
Ale vyžla je asi univerzálnejšia.
A čo taký beauceron?
Ja mam vsak od detstva slabost na cuvaca/kuvasa, takze ak mi to situacia opat raz dovoli, tak zvolim tohto ovciarskeho pesa
"Buehhhhhh..."
Zatiaľ som psa lepšej povahy nemal.
Momentálne ma to najviac ťahá ku Cane Corso.
No poznám iba dvoch ľudí čo ho majú a názory na nich sa dosť líšia.
Prečítal som toho o nich tiež dosť - no je rozdiel v popise plemena na nete/encyklopédiach a reálnych recenziách.
No ako som už vyššie napísal, tak je to o konkrétnom prípade a nie o ...
Uvidíme.
To by som aj ja chcel takú superschopnosť, že vyvalím sa vo Waiťáku hore bruchom, vyvesím jazyk a okoloidúce samice ma budú vyškrabkávať.
https://www.instagram.com/dog.with.cats
Pri marcheggskom viadukte, resp. pri neďalekom bunkri (nie tom pod mostom, ale trochu južne).