uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
ja mam s kolokram.sk osobnu negativnu skusenost. Po vyse troch tyzdnoch mi poslali iba pedale bez pulzmetra, ktory nevedeli zohnat (aj to mi este postou neprisli, takze netrpezlivo cakam). V pripade, ze si objednavam iba pedale, tak by som to riesil z ciech kde ma aj s postovnym vyjdu lacnejsie. Takze povazujem takyto druh biznisu za velmi nedozraty a mali by to zabalit. Bud nieco robim poriadne alebo len improvizujem. Posledne dva tyzdne som nic ine nerobil iba ich otravoval cez icq a sem tam aj zavolal ak ma ignorovali aby som sa dozvedel co sa preboha deje s mojou objednavkou. Cize moje odporucanie pre vsetkych co si chcu nieco objednavat na bike cez net je: skuste kupit viac veci naraz a objednat to napr. z kupkolo.cz, kde aj hned online vidite ci to maju na sklade (a kolko kusov - co samozrejme moze byt hodnota plusminus ale lepsie si viete urobit predstavu, kedy asi budete otvarat balik). Sklamali ma, bohuzial.
Ono to funguje tak,ze co si objednas cez kolokram.sk posielaju do ciech a potom odtial tovar zas naspat na slovensko a az potom k tebe.Mne to posielali dva tyzdne a osobne mi to stacilo.Treba to objednavt priamo z ciech a dojde to do tyzdna.
Ono to funguje tak,ze co si objednas cez kolokram.sk posielaju do ciech a potom odtial tovar zas naspat na slovensko a az potom k tebe.Mne to posielali dva tyzdne a osobne mi to stacilo.Treba to objednavt priamo z ciech a dojde to do tyzdna.
v poriadku, tak mi povedz aka vyhoda je kupovat to z kolokramu.cz a nie z kupkolo.cz, kde to maju skladom (a vies si to priamo pri kazdom produkte zistit) a dokonca za nizsie ceny.
... kde pisem, ze pises, ze je to nevyhodne... ???
nic take som netvrdil, pytal som sa, preco by som to mal objednavat z kolokramu, preco by to malo byt pre mna vyhodne, nie? A zaroven som aj chcel aby z tej otazky bolo citit - preco vlastne kolokram existuje, ked existuje rychlejsia, lacnejsia a hlavne istejsia (ze ti tovar zozenu) cesta?
Ja ich mam a prave som prisiel na jednu nevyhodu ked je plast na slnku a je vzduch v dusi pod velkym tlakom a chcem odpustit plast aby som ho vymenil tak s ventilu vytecie taka zelena hmota musel som dat koleso vychladit no vyskusam este vecer ako to pojde
Ja ich mam a prave som prisiel na jednu nevyhodu ked je plast na slnku a je vzduch v dusi pod velkym tlakom a chcem odpustit plast aby som ho vymenil tak s ventilu vytecie taka zelena hmota musel som dat koleso vychladit no vyskusam este vecer ako to pojde
to by nemal byt problem lebo bike mam v garazi kde je asi tak 15stupnov cize pred jazdou sfuknem al. dofuknem dusu
ja stale nechapem ako je mozne ked nieco objednam z UK postove je rovnake ako z kolkokramu a mam to do 3dni doma... priklad objednam v pondelok v stredu to mam v schranke alebo na poste ulozene....
Proste ceska a slov. posta stoja za...
Na majly neodpoveda (chcel som prepravne cislo, alebo datum odoslania).
Ak nepride do konca tyzdna, uz to nepreberiem.
Samozrejme ze nic neprislo (dnes je 10 juna)
ZIJE TEN CLOVEK ESTE ?????????????
Ja to nechapem, kde to chce ten biznis dotiahnut. Nielen kazi meno ceskemu Kolokramu, ale este si privlastnil aj domenu kupkolo.sk.
S takymto pristupom ku zakaznikom (na nejake majly absolutne nereaguje, objednavka je vybavena ale nechodi - pritom ho absolutne netrapi ze je to uz treti tyzden, co je zasielka na ceste) je to absolutna drzost.
Uz aby bolo euro a najlepsie normalny styk s US - to nasim pseudoobchodnikom (vacsinou len paraziti na niekom schopnejsom) padnu sanky.
On si neprivlastnil ziadne meno len to co si ty objednas ide zo slovenska do ciech tam tu objednavku vybavia poslu to naspat na svk a a z potom to ide k tebe.Toto je len pobocka nic ine on nema ziadny tovar.
dobryyyy si ... takych ako ty poznam bohuzial aj ja
taktiez posielam mesacne cca 100 balikov Slovenskou postou a este ani jeden mesiac za tri roky nebol zeby sa "nestratili" minimalne aspon dva-tri baliky ( dalsich cca 15 bludi po postach celeho SR cca 7-10 dni )...kvoli takym ako ty a ich reakciam zacinam uvazovat ze to budem po veceroch rozvazat a hadzat to ludom cez komin ako Dedo Mraz
neviem, ale cim dalej su ludia nervoznejsi a podrazdenejsi...uz asi dva roky tuzim po tom aby vsetci ti co kritizuju si nieco taketo vyskusali na vlastnej kozi aspon na mesiac...polovica z nich by isla radsej kopat kanale za 7000,- mesacne ...viem ze posledny odstavec bol OT tak mi tu zase nepiste niektori rypali kraviny ala "ked sa ti nepaci, tak to nerob"
prsut...co znamena normalny styk s US? bez cla, alebo tak nejak? tak toho sa tak lahko nedozijeme
este doplnenie k trikimu...skoro ziaden internetovy obchod nema haldy tovaru skladom, ide iba o to ktory to skor zozenie
Inak je pravda co sa tyka tejto svk pobocky kl.kram je to naozaj velmi slabucke.Z ciech mi pravidelne prisiel balik za cca styri dni takze je to naozaj dost slabe.
Aby som upresnil a doplnil matta: naša firma posiela denne 10-20 dobierok, za ten čas čo som vo firme ( 10 rokov ) sa stratili všeho všudy 2 balíky.
Takže by som skôr povedal že to je v prvom rade v ľudoch, komunikácii a ....
Druhá vec je ako na tej pošte s balíkmi narábaju, niekedy mi idú oči vypadnúť ked príde ako tomu na pošte hovoria " výprava " a vyhadzujú balíky na jednotlivých poštách a zase nakladajú podané balíky.
Ak sa stratí balík treba reklamovať podľa podacieho čísla, v prípade kolokrámu sk je to však o tej komunikácii kedže od nich sa dopátrať niečoho....
A ešte pre upresnenie, na balíku by mala byť kompletná adresa aj s číslom pošty a správnym smerovým číslom, čo teda nie vždy je. Potom to blúdi kade tade v riti.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja ked som objednaval duse alebo brzdove platnicky tak do 3 dni boli u mna doma
v poriadku, tak mi povedz aka vyhoda je kupovat to z kolokramu.cz a nie z kupkolo.cz, kde to maju skladom (a vies si to priamo pri kazdom produkte zistit) a dokonca za nizsie ceny.
... kde pisem, ze pises, ze je to nevyhodne... ???
nic take som netvrdil, pytal som sa, preco by som to mal objednavat z kolokramu, preco by to malo byt pre mna vyhodne, nie? A zaroven som aj chcel aby z tej otazky bolo citit - preco vlastne kolokram existuje, ked existuje rychlejsia, lacnejsia a hlavne istejsia (ze ti tovar zozenu) cesta?
Ja ich mam a prave som prisiel na jednu nevyhodu ked je plast na slnku a je vzduch v dusi pod velkym tlakom a chcem odpustit plast aby som ho vymenil tak s ventilu vytecie taka zelena hmota musel som dat koleso vychladit
ja som objednal 13.05
odoslal 26.05
dnes je 03.06 a furt nic.
Proste ceska a slov. posta stoja za...
musim len suhlasit, dobre ceny a tovar mas po doruceni penazi na ich ucet do dvoch dni doma, uz budem brat len od nich
ja som objednal 13.05
odoslal 26.05
dnes je 03.06 a furt nic.
Samozrejme ze nic neprislo (dnes je 10 juna)
ZIJE TEN CLOVEK ESTE ?????????????
Ja to nechapem, kde to chce ten biznis dotiahnut. Nielen kazi meno ceskemu Kolokramu, ale este si privlastnil aj domenu kupkolo.sk.
S takymto pristupom ku zakaznikom (na nejake majly absolutne nereaguje, objednavka je vybavena ale nechodi - pritom ho absolutne netrapi ze je to uz treti tyzden, co je zasielka na ceste) je to absolutna drzost.
Uz aby bolo euro a najlepsie normalny styk s US - to nasim pseudoobchodnikom (vacsinou len paraziti na niekom schopnejsom) padnu sanky.
taktiez posielam mesacne cca 100 balikov Slovenskou postou a este ani jeden mesiac za tri roky nebol zeby sa "nestratili" minimalne aspon dva-tri baliky ( dalsich cca 15 bludi po postach celeho SR cca 7-10 dni )...kvoli takym ako ty a ich reakciam zacinam uvazovat ze to budem po veceroch rozvazat a hadzat to ludom cez komin ako Dedo Mraz
neviem, ale cim dalej su ludia nervoznejsi a podrazdenejsi...uz asi dva roky tuzim po tom aby vsetci ti co kritizuju si nieco taketo vyskusali na vlastnej kozi aspon na mesiac...polovica z nich by isla radsej kopat kanale za 7000,- mesacne
prsut...co znamena normalny styk s US? bez cla, alebo tak nejak? tak toho sa tak lahko nedozijeme
este doplnenie k trikimu...skoro ziaden internetovy obchod nema haldy tovaru skladom, ide iba o to ktory to skor zozenie
Takže by som skôr povedal že to je v prvom rade v ľudoch, komunikácii a ....
Druhá vec je ako na tej pošte s balíkmi narábaju, niekedy mi idú oči vypadnúť
Ak sa stratí balík treba reklamovať podľa podacieho čísla, v prípade kolokrámu sk je to však o tej komunikácii kedže od nich sa dopátrať niečoho....
A ešte pre upresnenie, na balíku by mala byť kompletná adresa aj s číslom pošty a správnym smerovým číslom, čo teda nie vždy je. Potom to blúdi kade tade v riti.