Škoda, že niečo takéto bude mať publicitu tak 20x menšiu ako bežný tupý FB blud posledných dní Navyše som si skoro istý, že väčšina nebojácnych hrdinov v tom videu nevidí absolútne žiadny rozpor s tvrdeniami „teraz aj s vidlami v chrbte do úmrtného listu napíšu koronaaa“ ...
Najlepšie na tom je, že aj RTG nález je pri manifestnom ochorení taký typický, že keď na začiatku v čajne nestíhali PCRkovať, tak ako potvrdenie ochorenia stačil aj RTG snímok.
Už poznám osobu, ktorá bola voľakedy pozitív... Ale nevedela o tom a ľudia, čo s ňou boli v kontakte boli všetci negatív... A ešte pred tým mali úmrtie v rodine, vraj na koronu ale v poslednom štádiu raka... Mne z toho plynie, že testy sú lotéria, kto má smolu tomu vyjde, komu vyjde ten má smolu...
Sám som srdcom športovec ako málokto tuna . Po stabilizačnej operácii cvičím všemožne cviky , bolesť mam taku , že by sa niekto z toho posral . Je to už moja druha operácia . No ani vo sne by ma teraz nenapadlo “provozovať “ kolektívne športy a nie to ešte v interiéroch . Prdim aj na cignuteho doktora , čo musí hrat v dnešných časoch hokej ! Naopak exteriérové sólo športy prudko schvaľujem a aj ako lekar doporucujem . To že niekto sa dobrovoľne zapíše na testovanie je už len take “ na oko” aby sa nepovedalo ... ešte raz , moje deti a stary rodičia , svokrovci , pacienti ktorí kvoli vašim stuchnutym rybanam budú trpieť a zomierať , tých mi je ľúto ... vy si za to môžete sami , oni nie . A tak isto ani pacienti , ktorí sa nedočkajú operácie , bo všetci zdravotníci budú “vybukovaní “ koviďákmi . Nezabúdajte , ako som Vám už písal ... Covid19 je veľmi spravodlivá choroba . Nie som žiaden pridžubany pandemik prof.Flegr , ale rešpekt mám
Pre zhoršujúcu sa pandemickú situáciu na Slovensku odvysiela RTVS v pondelok o 20.30 h na Jednotke špeciálnu spravodajskú reláciu Druhá vlna.
Privítajú v nej aj premiéra Igora Matoviča (OĽANO). Vystúpia aj odborníci z odboru medicíny, psychológie a sociológie.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
double Sebavedomie sa ináč prejavuje ... ale dobre . Vysvetlím . Myslel som to , že v akej sračke som sa nielen fyzicky ocitol , a mal stále chuť a vôľu športovať . Ini by už poberali invalidný dôchodok . A napriek tomu v akej dobe žijeme sa viem “ usmerniť “ zachovať odstup a mat rešpekt k zdraviu spoluobčanov . A vzdať sa pre prospech všetkých svojich obľúbených , no “ rizikových “ aktivít a správania sa .
Aj ked je profesor len to zlahcuje. Mali by sme s opatrenaimi ist nadoraz a snazit sa aby neumrel ani jeden clovek. Niekto povie, ved zomrie len 5 mladych bez inych diagnoz, tak naco sa strestovat a nicit ekonomiku? Dufam ze to budete vy, co sa tak blbo pytate, ked vam ide o ekonomiku? Aj tych 5 ludi chce zit. Netreba stresovat, ale rozmyslat, ako nasilu zabezpecit prezitie uplne kazdeho, aj ked to poskodi dochodkovy system. Najradsej by som dal Rotschilda kopat kanaly. Keby fakt nevladal, tak pri sijacom stroji sit nohavice, sprosty bilionar. A jeho peniaze rozdat chudobe. Tak ako siju Indky 12 hodin za 3centy na hodinu. Zaloudik ma tiez taky blby nazor.
Aj ked to premorenie mozeme brat ako fakt, kto pocita s priatelnymi stratami, je nechutny blazon.
radsej verim Krcmerymu. Tisic lozok a 1182 hospitalizovanych v CR?
Premorenie znamena viac hospitalizovanych a niekto umrie na infarkt, lebo bude obsadene lozko.
1 zakladna mortalita, 2 nasledna mortalita nedostupnosti lozok, 3 ekonomicka mortalita a ekonomicke dosledky, lebo zomru aj 65 rocni pracujuci a vela ludi bude na PN
35 milionov pozitivnych (30% maju priznaky = 10 milionov)
1 milon zomrelo, teda 10% umrtnost
ine resperacne ochorenia napriklad na Slovensku 1 450 000 za sezonu a 800mrtvych potvrdenych na zapal pluc 57, potvrdenych na kmen chripky 40mrtvych
u chripky sa pocita odhad 0,1 az 0,5% umrtnost.
A psychicka ujma, ked vela ludom niekto umrie, a vela ludi si vytrpi na nemocnicnom lozku.
Kovid je ako aj ostatne pandemie. Nevieme presne kolko ludi zomrie, zalezi na opatreniach, ale pri pandemiach sa umiera viac ako na kazdorocnu chripku a na tu sa ockuje asi 4-5% ludi.
Niekto sa snazi uchmatnut trosku slavy ako Bukovsky a vybera pravdive fakty o protilatkach, aby to bolo vierohodne.
Lenze problem je komplexnejsi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.facebook.com/tomas.fila.507/posts/3941189625896728
Tak ako Palkovic povedal, ze sam nevie moc o tom viruse, ale na facebooku su tisice odbornikov
Privítajú v nej aj premiéra Igora Matoviča (OĽANO). Vystúpia aj odborníci z odboru medicíny, psychológie a sociológie.
Sebavedomie nechýba:)
Aj ked to premorenie mozeme brat ako fakt, kto pocita s priatelnymi stratami, je nechutny blazon.
Premorenie znamena viac hospitalizovanych a niekto umrie na infarkt, lebo bude obsadene lozko.
1 zakladna mortalita, 2 nasledna mortalita nedostupnosti lozok, 3 ekonomicka mortalita a ekonomicke dosledky, lebo zomru aj 65 rocni pracujuci a vela ludi bude na PN
35 milionov pozitivnych (30% maju priznaky = 10 milionov)
1 milon zomrelo, teda 10% umrtnost
ine resperacne ochorenia napriklad na Slovensku 1 450 000 za sezonu a 800mrtvych potvrdenych na zapal pluc 57, potvrdenych na kmen chripky 40mrtvych
u chripky sa pocita odhad 0,1 az 0,5% umrtnost.
A psychicka ujma, ked vela ludom niekto umrie, a vela ludi si vytrpi na nemocnicnom lozku.
Kovid je ako aj ostatne pandemie. Nevieme presne kolko ludi zomrie, zalezi na opatreniach, ale pri pandemiach sa umiera viac ako na kazdorocnu chripku a na tu sa ockuje asi 4-5% ludi.
Niekto sa snazi uchmatnut trosku slavy ako Bukovsky a vybera pravdive fakty o protilatkach, aby to bolo vierohodne.
Lenze problem je komplexnejsi.
https://dennikn.sk/minuta/2071361/?ref=mpm
To je dost silny dovod.