V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
ivast áno, to je v pláne - aj s odkazom na pravidlo na báze ktorého sa to odstránilo. Aj nejaký maly odkaz v pôvodnej téme, že bol odstránený príspevok. Viem, že moderátori malo vysvetľujú zmazanie príspevkov, ale myslím že si ich autori vedia domyslieť ktoré pravidlo porušili. Ale budeme to dopĺňať.
Inak sa teraz dosť venujeme iným sekciám, ale príde postupne na rad aj fórum.
Bolo by to fajn.
ja by som veľmi privítal možnosť uloženia príspevkov pre spätné dohľadanie. Kľudne by stačilo využiť už existujúce databázy hodnotenia.
Napríklad vo fotkách z výjazdov by som rád niekedy odjazdil lajknuté výjazdy.
V technických témach sú cenné rady ako šafran a veľmi rýchlo sa stratia. Nemusím lajkovať (súhlasiť) ale poďakovaním by som si danú radu uložil, a pozrel v téme keď ju budem potrebovať.
Clovek nevie ci ma neskryvaju len preto, ze ma nevidia, lebo mojich prispevkov som ako odhlaseny nevidel vela skrytych. Alebo to ze si ma zablokovali len napisali v diskusii.
Udaj v profile "blokuje vas 54 ludi, 470 prispevkov mate skrytych" by sa hodil, ci uz verejne, alebo sukromne.
A ked kliknem na prispevky, mala by tam byt podsekcia skryte prispevky, aby som vedel, co som napisal zle.
staci povedat a skryjeme ich viac
- bloknut sam seba.
Druhá vec rozhádzané poradie fotiek keď ich pridávam naraz. Rozhádže ich ako sa mu zachce.
vcera ked bolo 2 km pred cielom, som jeden pridal, a kym sa potvrdil tak Sagan presiel dalsi kilometer.
A potom aj kazdy dalsi moj koment do tej temy trval velmi dlho
tomasspura ta sekcia je velmi neaktualna a malo pouzivana, velmi by som sa na nu neviazal.
iron.hide nema preco, notifikacie sa posielaju asynchronne, prispevky by sa mali pridavat velmi rychlo. To znie skor ako docasny sietovy problem medzi tebou a serverom.
lapaloma zapisane, dorobime.