Keďže sa jedná o prvý sneh tu na horách, tak skôr sa čakalo, že to rýchlo zmizne. Teploty nie sú vysoké, ale ani nízke - sú nad nulou. Chata pod Suchým dnes mala snehu takmer nula aj v hore. Taipan je len o 100 výškových vyššie a približne 30cm snehu. Čakali sme len tak 10-15cm aj to mäkkého snehu. Tento sneh bol navyše pomerne premrznutý a celé kopy, takže sa jednalo o milé prekvapenie.
Dávajte si pozor v Kunerade na začiatku motúzkovej doliny ( na konci Filipovho trailu na zákrute) kde bikeri často parkujú autá. Včera tak chalanom na dvoch autách niekto rozrezal gumy.
Ja vzdy radsej parkujem v dedine, napr pri nejakej Coop ale tak: s BL znackou si aj tak vysluzim obcas pozdrav (verbalny, papierovy). Ludia vooobec nie su zli;)
smer od straniku - jak je ta padla borovica v stupaciku skrz chodnik - tam je to ponize rozryte od sviň a tiekla tade dost voda a cele je to take riedke bahno...
Mám otázku páni, ak dnes zajtra sa rozhodnem ísť na povedzme Chatu pod Suchým, alebo Polom, malo by to byť v poriadku, ak som správne pochopil je to v rámci okresu Žilina. Čiže ak si zo Soliniek, Hájika atď presúvaš sa po cestných komunikáciach v rámci okresu k lesu, za účelom šport - pobyt v prírode, nie?
Mám otázku páni, ak dnes zajtra sa rozhodnem ísť na povedzme Chatu pod Suchým, alebo Polom, malo by to byť v poriadku, ak som správne pochopil je to v rámci okresu Žilina. Čiže ak si zo Soliniek, Hájika atď presúvaš sa po cestných komunikáciach v rámci okresu k lesu, za účelom šport - pobyt v prírode, nie?
Ano. Od 2.11 predpokladam uz len s negativnym testom..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
sneh bol od 1200 súvisle a v 1400 aj 20cm, ale juhy sa dosť potopily, na severoch vydrží dlhšie
ja napr tú trasu nechcem vidiet:)
No to musela byt super lyzba na cuckach co prepadavali 🙄
Ano. Od 2.11 predpokladam uz len s negativnym testom..