skor mam pocit, ze sa tu aj v CR kazdy hystericky dozaduje akychsi prav ako ta stara cundra z prazskeho metra, co ziape, ze ma pravo sedet https://youtu.be/2I4eVLSOzhs
Sranda je, ako slopač rada zalieza do polohy/pózy "len bite pán veľkomožný".
presne pre toto tu nemozeme zit bez vrchneho bacu. Nevieme zit bez toho, aby nam niekto nenakladal, aby sme nemali ciel na koho sa stazovat.
Preto tu farari, Muftyovia, Hranolovia, nackovia apriorne a v podsate ktokolvek kto vypropaguje svoje velke gule a palicu moze hybat celou krajinou smerom do svojho vacku beztrestne a este aj so zboznovanim cross narod aj pohlavia...
zasa sme pri tych prikazoch. Naco treba predpis, aby si pri sebe mosil papier? Ja viem, ze z pravnickeho hladiska je asi potrebny, ale naozaj treba ludom toto predpisovat? Je to taky vazny problem? Proste viem, ze som negativny a ako dokaz mam zo sebou potvrdenie. Mne to dava podla "sedliackeho rozumu" zmysel. Aj bez predpisu.
To potvrdenie nehovorí o tom že si negatívny ale že si bol negatívny. Slúži na to, aby si sa mohol pohybovat po ulici a preukazovat sa že si bol niekedy negatívny hoc už možno šíriš nákazu. Testovaním a ostatnými opatreniami sa oddiali jediné riešenie tejto pandémi - získanie kolektívnej imunity.
ja už som prišiel nato, ako to je s tým čipovaním, nanobotmi a terajším testovaním:
teraz urobia analýzu našich tkanív a orgánov a potom, keď urobia analýzu čierneho trhu tak nás pomocou tých čipov a nanobotov ľahšie vystopujú a predajú na súčiastky 🙂 a zo zisku môžu financovať pandemické očr prípadne kompenzácie straty ziskov
asi okrem tych pripadov co to chytili aj druhykrat
Imunita znamená, že určitú malú dávku máš v sebe a funguješ s ňou celý život. Keby si mal byt každý polrok tri týždne v lockoute, stát dve hodiny v radoch na pravidelných testovaniach tak umreš na to a nie na koronu.
existuje X dôvodov, pre ktoré môžete dostať chorobu, ktorú ste prekonali a proti ktorej máte protilátky
uchopenie tých dôvodov presahuje možnosti niektorých jedincov, v skratke:
1. imunitný systém funguje pomerne náhodne, tzn. organizmus Joža Mrkvičku si vytvorí protilátky hlavne na antigén, ktorý rýchlo mutuje (toto je typická príčina, prečo na niektoré choroby nie je trvalá imunita... zdanlivo)
dôsledkom je, že počas vývoja vakcín sa musia vyberať antigény, ktoré mutujú najpomalšie, na čo ale prídete až po nejakom čase (rokoch)
ďalším dôsledkom je, že keď vakcínou vyhubíte populácie s antigénom A, začnú postupne prevládať populácie s antigénmi B, C, D (preto vo vakcíne je niekoľko antigénov, ktoré by mali na základe buď kvalifikovaného odhadu alebo dlhodobého sledovania mutovať najpomalšie)
v tomto kontexte je zaujímavé porovnať praveké celobunkové ("celoviriónové"? ) vakcíny s modernými len s vybratými antigénmi - na jednej strane je pravda, že po celobunkových je väčšia P trvalej imunity, lebo organizmus si vytvorí protilátky na viac antigénov, ale zároveň sa tým zvyšuje pravdepodobnosť jedinej skutočne reálnej komplikácie očkovania, teda anafylaktickej reakcie (čo je v poriadku minút po podaní), pričom v prípade takých vypečenín ako malária alebo borélie si organizmus zjavne robí protilátky zásadne na nesprávne antigény (rýchlo mutujúce), takže tam treba nájsť tých pár správnych, ktoré si normálne ani nevšimne, a podstrčiť mu v dostatočnom množstve práve tie
2. zrovna vo chvíli, kedy ste narazili na daný patogén, mal organizmus VEĽA roboty inde (koinfekcie, poúrazové/pooperačné stavy a pod.)
3. medzi antivax nánami sú obľúbené osýpkové večierky - osýpky vedia potlačiť získanú imunitu na dlhé obdobie, rádove mesiace až roky...
4. ak žeriete imunosupresíva, napr. po transplantácii alebo v rámci inej terapie (zhubné ochorenia), tak tiež nečakajte že to budete mať easy
takže to že sa to z tých miliónov stalo desiatim (alebo aj tisícim) by som nepreceňoval
ivan imunita rozhodne neznamená to, čo tu nezmyselne, ako je u teba zvykom, evanjelizuješ, ako je u teba tiež zvykom...
ja už som prišiel nato, ako to je s tým čipovaním, nanobotmi a terajším testovaním:
teraz urobia analýzu našich tkanív a orgánov a potom, keď urobia analýzu čierneho trhu tak nás pomocou tých čipov a nanobotov ľahšie vystopujú a predajú na súčiastky 🙂 a zo zisku môžu financovať pandemické očr prípadne kompenzácie straty ziskov
Si naivny. Nanobotov uz mame davno vsetci v sebe, ved ich rozprasuju lietadla. Povinne testovanie je len aktualizacia ich firmveru.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
presne pre toto tu nemozeme zit bez vrchneho bacu. Nevieme zit bez toho, aby nam niekto nenakladal, aby sme nemali ciel na koho sa stazovat.
Preto tu farari, Muftyovia, Hranolovia, nackovia apriorne a v podsate ktokolvek kto vypropaguje svoje velke gule a palicu moze hybat celou krajinou smerom do svojho vacku beztrestne a este aj so zboznovanim cross narod aj pohlavia...
Narod holubici...
To potvrdenie nehovorí o tom že si negatívny ale že si bol negatívny. Slúži na to, aby si sa mohol pohybovat po ulici a preukazovat sa že si bol niekedy negatívny hoc už možno šíriš nákazu. Testovaním a ostatnými opatreniami sa oddiali jediné riešenie tejto pandémi - získanie kolektívnej imunity.
Imunita znamená, že určitú malú dávku máš v sebe a funguješ s ňou celý život. Keby si mal byt každý polrok tri týždne v lockoute, stát dve hodiny v radoch na pravidelných testovaniach tak umreš na to a nie na koronu.
uchopenie tých dôvodov presahuje možnosti niektorých jedincov, v skratke:
1. imunitný systém funguje pomerne náhodne, tzn. organizmus Joža Mrkvičku si vytvorí protilátky hlavne na antigén, ktorý rýchlo mutuje (toto je typická príčina, prečo na niektoré choroby nie je trvalá imunita... zdanlivo)
dôsledkom je, že počas vývoja vakcín sa musia vyberať antigény, ktoré mutujú najpomalšie, na čo ale prídete až po nejakom čase (rokoch)
ďalším dôsledkom je, že keď vakcínou vyhubíte populácie s antigénom A, začnú postupne prevládať populácie s antigénmi B, C, D (preto vo vakcíne je niekoľko antigénov, ktoré by mali na základe buď kvalifikovaného odhadu alebo dlhodobého sledovania mutovať najpomalšie)
v tomto kontexte je zaujímavé porovnať praveké celobunkové ("celoviriónové"?
2. zrovna vo chvíli, kedy ste narazili na daný patogén, mal organizmus VEĽA roboty inde (koinfekcie, poúrazové/pooperačné stavy a pod.)
3. medzi antivax nánami sú obľúbené osýpkové večierky - osýpky vedia potlačiť získanú imunitu na dlhé obdobie, rádove mesiace až roky...
4. ak žeriete imunosupresíva, napr. po transplantácii alebo v rámci inej terapie (zhubné ochorenia), tak tiež nečakajte že to budete mať easy
takže to že sa to z tých miliónov stalo desiatim (alebo aj tisícim) by som nepreceňoval
ivan imunita rozhodne neznamená to, čo tu nezmyselne, ako je u teba zvykom, evanjelizuješ, ako je u teba tiež zvykom...
https://www.trend.sk/spravy/michal-vasecka-igor-matovic-je-najslabsim-clankom-vlady?fbclid=IwAR22k6pHvJm08SgOw1_VnqgtOe1BF9zko_SytXMannoqG0Qsj-xE4bDZXX4
Len upozornim, ze si nestaci precitat len nadpis pre utvorenie si nazoru
Si naivny. Nanobotov uz mame davno vsetci v sebe, ved ich rozprasuju lietadla. Povinne testovanie je len aktualizacia ich firmveru.
https://www.trend.sk/spravy/michal-vasecka-igor-matovic-je-najslabsim-clankom-vlady?fbclid=IwAR22k6pHvJm08SgOw1_VnqgtOe1BF9zko_SytXMannoqG0Qsj-xE4bDZXX4
Len upozornim, ze si nestaci precitat len nadpis pre utvorenie si nazoru
Výborný rozhovor, palec hore
Ramon1