uvažujem nad TS,...mam xc,a pri prudších zjazdoch mám tendenciu si dávať sedlovku dolu,kvôli lepšej stabilite zad.kolesa....preto uvažujem o kúpe TS...ak má niekto skusenosti (+ aj -)..napíšte či má vyznam takáto investícia....ak hej tak aký tip sedlovky je idealny...dik moc
pochybujem, že si niekedy bol na XC pretekoch, kde sa ide hore dole na limite...to sa potom trošku inak zjazduje... a to platí aj pri takýchto mlaďasoch...keď tá trať vycvičí aj eliťákov, tie decká to asi ľahšie mať nebudú...
Ten Rock garden je brutálny aj pre oddýchnutého bajkera. Je ich na okruhu niekoľko. Tento je najťažší. Je to strmé a kamene sú dosť veľké. Sú tam asi dve jazditeľné stopy. Do sekcie na vchádza po celkom slušnom stúpaní. V červených číslach to nie je jednoduché. Je potrebné to mať v hlave zrovnané pred nájazdom to úseku. Keď už si v ňom, dosť blbo sa tam "vystupuje" z bajku
Ked som videl co jazdi neter 12r na ceskom pohári rak som obcas slusne preglgal vez teleskody.. Metrove dropy, gardeny, schody, ziadna sranda.
Tu v ČR sa také veci jazdia aj na menších závodoch ako je ČP. V Sobotu sa v Boskovicích na Morave išlo ďalšie kolo Poháru Drahanské Vrchoviny. Tá trať je jednou z mojich najobľúbenejších v celom pohári. Tento rok tam pribudli dva nové skoky. Jazdia to aj detské kategórie. Technická úroveň niektorých detí je tu fakt vysoká. Vidieť skvelú prácu miestnych klubov. Účasť bola aj tento rok celkom početná. Na štarte sme videli dokonca úradujúceho majstra ČR v cyklokrose Emila Hekeleho. https://www.facebook.com/Boskovickestezky/videos/640060316935466/
Našťastie sú to umelé trate, takéto na mojich výjazdoch v prírode ani nestretám, ani nejazdím v červených číslach
presne .. v reale ked je daky rockgarden, tak clovek je rad .. predsa len, nosenie v kosodrevine, nosenie po skalach , nosenie barskde .. .. proste by tie XC mali robit v kosodrevine, nech si mladez zvyka
Ahojte,
prosím vás, idem si kúpiť teleskopku ale akosi sa neviem rozhodnúť. Nemám s tým skúsenosť. Potrebujem poradiť. Vybral som si dve Pro Koryak 27,2/70mm alebo Brand-X 27,2/100mm. Akú by ste vybrali vy? Jazdím XC a kto poznáte Košický singletrack maratón, tak takýto povrch.
Zdravim. Chcel by som sa opytat, ci je nutne/odporucane pouzit pri montazi teleskopky do alu ramu aj montaznu pastu. Ak ano, mate s nejakou dobre skusenosti? Vdaka
Moja ma v tom zahlbeni v koliske dieru, patrona ma prestrceny kolik so zavitom a zhora je matica. Takze jedine vysvetlenie co mi napadlo je ze u teba je slepa diera so zavitom zvnutra. A na co to vlastne potrebujes rozobrat? Ja som to nechal vcelku az do vymeny patrony ...
Potreboval som to po tych dazdoch vycistit. Nasiel som schemu od vyrobcu kde je nakreslene lepidlo...takze asi nic. Kazdopadne pomohlo vycistit aj po tento krok
Ahojte, chcel by som poprosiť o radu. Mám hardtail, ktorému sa ešte vyhli trendy 1x systémov a prípravy na internal vedenie ovládania teleskopickej sedlovky. Vpredu mám tých páčok a káblov dosť, predný a zadný prehadzovač a tiež zamykanie vidly. Zvažujem výmenu sedlovky za teleskopickú, na trailoch a v zjazdoch cítim potrebu dať to dole, ale som lenivý (alebo moc poctivý) zastavovať a štelovať, potom nastavovať správnu výšku atď... Ak by som spravil teleskopku s ovládaním na ridoch, kábel by musel ísť po ráme, čo sa mi moc nepáči. Zvažujem preto ovládanie pod sedlom, alebo ju vôbec nekupovať. Máte s tým ovládaním napriamo niekto skúsenosti? Je to v pohode?
Podľa môjho názoru by som išiel do takej, ktorú môžeš ovládať z riaditok, pretože ak budeš chcieť počas jazdy meniť polohu sedlá budeš to mat nepraktické v teréne.... ak nemáš vnútorne vedenie boudenov tak skus nájsť takú s vonkajším vedením. Jeden kábel navyše na riaditkach nieje taká veda pokial nerobíš x-upy, barspiny tak neváhaj
Jazdíš traily skôr hore-dole alebo dlhý výšľap a potom dlhý zjazd? Ak prvé, tak kašli na to. Raz som si takú sedlovku skúsil a za mňa vyhodené peniaze. Moc bezpečné to počas jazdy znižovať nie je a ak máš kvôli tomu zakaždým zastavovať tak je to dosť otrava a po chvíli ťa to prestane baviť. Za mňa buď diaľkové ovládanie alebo pevná.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/forum/maratony-xc/majstrovstva-europy-mtb-xco-brno-ceska-republika-25-28-7-2019-t42631.html
Tu v ČR sa také veci jazdia aj na menších závodoch ako je ČP. V Sobotu sa v Boskovicích na Morave išlo ďalšie kolo Poháru Drahanské Vrchoviny. Tá trať je jednou z mojich najobľúbenejších v celom pohári. Tento rok tam pribudli dva nové skoky. Jazdia to aj detské kategórie. Technická úroveň niektorých detí je tu fakt vysoká. Vidieť skvelú prácu miestnych klubov. Účasť bola aj tento rok celkom početná. Na štarte sme videli dokonca úradujúceho majstra ČR v cyklokrose Emila Hekeleho.
https://www.facebook.com/Boskovickestezky/videos/640060316935466/
presne .. v reale ked je daky rockgarden, tak clovek je rad .. predsa len, nosenie v kosodrevine, nosenie po skalach , nosenie barskde ..
prosím vás, idem si kúpiť teleskopku ale akosi sa neviem rozhodnúť. Nemám s tým skúsenosť. Potrebujem poradiť. Vybral som si dve Pro Koryak 27,2/70mm alebo Brand-X 27,2/100mm. Akú by ste vybrali vy? Jazdím XC a kto poznáte Košický singletrack maratón, tak takýto povrch.
vďaka