A z tej žltej skoncis zase len vo Visnovom. Inak čo na tej zelenej vidíte veď je to len užšia zvaznica
Je to jediny kamenisty zjazd v okolí ak nepocítam tú čachticku jaskynu, kde ked sa trafis do tých rigolov mas velky problem. Nieje to zvaznica, asi si to mýliš s niečim iným.
Včerajší Lopeník. V okolí sa konali dajaké preteky. Zjazd z po zelenej super vyjazdený. Parádny výjazd, až na jeden pád. (Podozrenie na zlomenú kľúčnu kosť - uvidíme po RTG)
snáď nie, nebolí to moc. Len sa mi moc nechce na Myjavskú chirurgiu. A to mám ísť túto sobotu na canyonig... dpc! Všetko len preto že sa mi nechcelo dať dole sedlo kvôli krátkemu úseku a letel som cez rajdy. Holt Lopeník je pre mňa zakliaty, minulý rok tá istá ruka a potrhané väzivo.
presne po zelenej na tom najstrmšom mieste. Pokúšal som sa vyhnúť hraničnému kolíku keby ho trafím tak to asi bolí viac hlavne že to nie je zlomené. Na Canyoning ideme do Rakúska kdesi pri Bregenzi. Prečo nie Slovinsko?
presne po zelenej na tom najstrmšom mieste. Pokúšal som sa vyhnúť hraničnému kolíku keby ho trafím tak to asi bolí viac hlavne že to nie je zlomené. Na Canyoning ideme do Rakúska kdesi pri Bregenzi. Prečo nie Slovinsko?
( ja som to myslel zavistlivo - snáď nie do slovinska?)
Lebo podľa mňa je to najlepšia destinacia . 15rokov som tam chodil lietať paragliding, absolvoval som tam rafting aj canyoning, musí sa tam aj super bajkovat. Lokalita medzi Kobaridom a Tolminom je podľa mňa krajšia ako naše Tatry.
Škoda, v Slovinsku som ešte nebol. My máme firmu v AT (Vorarlberg) a pre nás sa tam organizujú takéto firemné akcie. Tatry sa nedajú s Alpami porovnať, ale aj tak sa mne osobne viac páči tá naša divočina (n. Tatry, V. a M. Fatra,)
pani poradite najlepsiu cestu z Kvetnej na V. lopenik a spet ? Ide mi hlavne o usek Kvetna - Nova hora - Stare dily, tam je tusim na tlacenie oboma smermi ako si dobre spominam
bobris Ja som siel naposledy takto nejak - v poho slapatelne (jedine, ze by tam niekto zaprasil cestu). Akurat zaverecnych asi 300m na hrebenovku je trocha naslepo orientacne ale nic hrozne. Tie Stare dily su neviem kde tak neviem ani poradit ;]
No žiadna spätná väzba,tak dnes s kocnere sme to skúsili, super bolo. Kvetna - V. Lopenik- Brezova- Kamenná bouda - V.Javorina - python - V. Javorina - Kvetna 51km
Ja vcera s Kaprakom zo Starej Turej na Javorinu, zelenou zjazd do Strani, Brezova, Mikulcin vrch, Lopenik a zjazd po zelenej. V zjazde sa mi stala neprijemnost, a to ze mi do ucha vletela mucha. bzucala mi pri bubienku, bolo to na zblaznenie. po asi desiatich minutach snazenia ju aspon zabit sa to dajako podarilo, no von som ju nedostal. po dojazde domov som utekal na pohotovost do NM n Vahom. zobrali 2€cka a poslali ma do TN. vraj oni stým nemaju co spravit. v TN vyplach ucha, svina bola tam. dalsie 2€cka a po dvoch hodinach, 100km autom a 4€ckach som bol o 23tej doma. vyjazd super, ale takyto zazitok uz druhy krat nechcem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A z tej žltej skoncis zase len vo Visnovom. Inak čo na tej zelenej vidíte veď je to len užšia zvaznica
Je to jediny kamenisty zjazd v okolí ak nepocítam tú čachticku jaskynu, kde ked sa trafis do tých rigolov mas velky problem. Nieje to zvaznica, asi si to mýliš s niečim iným.
A na canyoning kam, snáď nie do Slovinska?
Lebo podľa mňa je to najlepšia destinacia . 15rokov som tam chodil lietať paragliding, absolvoval som tam rafting aj canyoning, musí sa tam aj super bajkovat. Lokalita medzi Kobaridom a Tolminom je podľa mňa krajšia ako naše Tatry.
Velmi neprijemna vec