Zaujímalo by ma odkiaľ si kupujete cyklistické oblečenie, či z kamenného obchodu, alebo z nejakého internetového? Ak z netu, tak môžte hodiť konkrétny link. Ak z kamenného tak aspoň mesto, kde sa nachádza. Kde ste sa stretli s najlepšími cenami? ďakujem za všetky reakcie.
pls čo by ste odporučili od isadore na jesenné jazdenie ako bundu, dlhý dres ? Teplotný rozsah 2-10 stupňov , cesťák. Rozmýšlam nad Long Sleeve Shield Jersey alebo nad Sector Jacket. Priorita - vetruodolnosť a ochrana pred drobným mrholením. Mám teraz Castelli Perfetto, ale v ňom mi začína byť zima -napr. včera bolo 8 st .a , silný vietor a po hodine jazdy už to nebolo ono (pod tým som mal dlhý nátelník Craft Active Extreme)
LS Shield určite nie, ten je tak na dvojciferné teploty, skôr ako Perfetto, len vzdušnejší a nie do vlhka. Ja som si teraz kúpil Sector, len jedna jazda včera v hmle pri asi 5 stupňoch a super (pod tým len dlhý merino base). Keď prídu mrazy, uvidím, či to bude stačiť takto, alebo bude treba ešte niečo pod to.
v tých recenziách píšu že Shield nosia aj v teplotách pod 10 st. čo sa mi tiež moc nezdá, resp. možno hej ale pri nízkej intenzite a bezvetrí:-) Ja som skôr naklonený pre Sector
" Hrudníková časť je vyrobená z extrémne tenkej a elastickej membránovej látky, ktorá pomáha chrániť pred najostrejším vetrom." - to by som pod neprefukave perfetto nedaval.
Ovadu tiež mám a je úplne super, asi si kúpim ešte jedno. Nosil som to v mrazoch pod Castelli Espresso Due, čo je bunda z komplet Windstopperu a paráda. Ale ja som zimomrivý
Po par dnoch testovania brynje mozem povedat ze je to maly zazrak a to som uz skusal vselico v roznych cenach... hlavne plus je ked sa clovek rozopne v chladnom pocasi nema mokru hrud co bol vzdy moj problem a koli tomu ma prefuklo , brynje +norain light bundicka v pohode znesiem od 15 do 5 stupnov, co bolo pred tym nemozne bud mi bola zima alebo prilis teplo, bol som skepticky k sietke za 45e ale kazdy kto vaha bude vdacny neolutuje ani cent ?
hrdo no zaroven skromne sa pysnim ze som sem Brynje priniesol /aj ked par ludi uz ho poznalo/ a vela ludom som tym sprijemnil vyjazdy v chlade ja ho samozrejme tiez mam a je to fakt maly velky zazrak
gusto ja som zobral na skusku tieto https://www.decathlon.sk/cyklisticke-rukavice-500-id_8398149.html a su fakt vyborne, od 0-10,nepotia sa v tom ruky,vyborne sedia, vydrzia aj vietor a su vodeodpudive, ideal okolo 5 stupnov,jazdim ivc na nocne vyjazdy na MTB, kde je aj okolo 2 stupnov a cez den v hmle na cestaku pri 4 stupnoch a som velmi milo prekvapeny
Väčšina môjho casu na biku zahrnuje cestu do práce a z práce. Ráno prídem do práce na biku, rozopnem bundu a pod tým len sieťka. Kvôli tomu zatiaľ odolávam.
zobral som nakoniec tie sportful - mam "bundu" z toho materialu tak som neodolal. som zvedavy co to bude zac a snad ich pri mojom stasti nerozdrapim na pvom vyjazde. dnes mi stacili aj letne dlhoprste - mohlo byt tak 5 stupnov, xc-ko v lese, kopce, zjazdy
Otázka za sto bodov... Aké force zimné gate zobrať z70 alebo z68? A hlavne keď sú s trakmi zmesti sa tam aj väčšie bruško? Teraz mam bez trakov na prechodné obdobie a ochladzuje sa dakujeeeem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
LS Shield určite nie, ten je tak na dvojciferné teploty, skôr ako Perfetto, len vzdušnejší a nie do vlhka. Ja som si teraz kúpil Sector, len jedna jazda včera v hmle pri asi 5 stupňoch a super (pod tým len dlhý merino base). Keď prídu mrazy, uvidím, či to bude stačiť takto, alebo bude treba ešte niečo pod to.
Nemá niekto skúsenosť?
Nemá niekto skúsenosť?
Ten ovada je dost teply. U mna s perfettom odhadujem tak 5-6 st da. Niekto kto je viac obaleny mozno aj menej zvladne.
Väčšina môjho casu na biku zahrnuje cestu do práce a z práce. Ráno prídem do práce na biku, rozopnem bundu a pod tým len sieťka. Kvôli tomu zatiaľ odolávam.
M trosku volnejsie
M trosku volnejsie
Kde presne ti je to S malé (ruky, hrudník) ?
dik