Kategórie
Bike-techposledný komentár: 6. 5. 2019 o 7:44
posledný komentár: 24. 6. 2015 o 0:11
Novinka -8% BMC Teammachine SLR 01 ONE bicykel, carbon/neon red
11 999 €
-8%
MOC 12 999 €
Novinka Giant TCR Advanced Pro 0 Di2 bicykel, ocean twilight/glare chrome
6 299 €
MOC 6 599 €
Výpredaj -14% Giant TCR Advanced SL 0 Disc bicykel, raw carbon
8 299 €
-14%
MOC 11 399 €
Výpredaj -18% Orbea ORCA M20iTEAM 28 bicykel, modrá/strieborná
4 749 €
-18%
MOC 5 799 €
-18% Pinarello Dogma X Dura Ace Di2 GRT4540DB bicykel, xolar black
od 12 399 €
-18%
MOC 15 100 €
Výpredaj -10% BMC Teammachine SLR FIVE bicykel, arctic silver/black
3 799 €
-10%
MOC 4 499 €
Ked clovek ide mimo premavky a na peknom asfalte, citi sa viac oddychnuty po 112km ako keby siel povedzme 75km po rusnych a zanedbanych cestach BA kraja
ale ani jazda v ramci tvojho okresu by nemala byt problem
https://www.forbes.sk/mozem-od-soboty-cvicit-v-parku-ci-bezat-cez-mesto-a-musim-mat-rusko-10-odpovedi-pre-sportovcov/
- Z okresu do okresu môžete cestovať kvôli výnimkám ako práca či starostlivosť o blízkeho, inak nie, ani na výlet do prírody. „Zjednodušene povedané, prvých 9 dní by sme nemali ísť mimo okresu,“povedal minister práce Milan Krajniak. „Budeme kontrolovať dodržiavanie nariadení, ale nebudeme kontrolovať pohyb medzi okresmi, ako to bolo na Veľkú noc,“ uviedol minister vnútra Roman Mikulec.
Volny preklad je ze nemozes mimo okres ale nikto to kontrolovat nebude 😁
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/466649/milos21-vyjazd-road-road-mokro-60km-2h-565m.html
Na cyklotrasách plno ľudí, na cestách (tým som sa snažil vyhýbať, čo ma stálo plno času) len minimum áut...
Zacal som na obed za jemneho mrholenia smer Dobra Voda. Ako som sa blizil ku Karpatom, nizka oblacnost sa zacala trhat a postupne sa vyjasnilo, co bolo sice pekne, ale ja som bol obleceny do 10°C a mrholenia
Prazdne cesty som si uzival, ale poobede si asi velmi vela ludi povedalo, ze sa vyberu do prirody - smer Dobra Voda, takze na jedinej pristupovej ceste z Dechtic bola az nezvycaje husta premavka.
Volny preklad je ze nemozes mimo okres ale nikto to kontrolovat nebude 😁
bol som na dvoch hraniciach okresov nikde ziadny policajt, auta veselo prechadzali.
ale zato v okresnom meste som videl ze zastavovali auta s cudzou SPZ-kou
Na korytnacku, obeznu macku (z anime) alebo nieco ine?