Viete mi poradit nieco o nosicoch ? Sposob uchytenie, zamky, nosnost, vyrobca ... Na co si davat pozor pri kupe ? Aka cena je primrana za prijatelnu kvalitu ?[/b]
Čaute, otázka pre tých, ktorý nosia bicykel na streche.. nebojte sa resp. Nestalo sa Vám, že by nejaký kamienok poškodil rám bicykla? Resp. Používate nejakú ochranu rámu?
Ahojte,
ako riešite upnutie karbónového rámu do klasických klieštin pri nosičoch na ťažné? Moment na matici Thule AcuTight sa mi zdá veľký aj na hliník podložiť kúskom linolea a s citom dotiahnúť? Pozdáva sa mi aj upnutie za vzduchovú komoru tlmiča ale nerád by som zmenil prierez na oval
Ahojte,
ako riešite upnutie karbónového rámu do klasických klieštin pri nosičoch na ťažné? Moment na matici Thule AcuTight sa mi zdá veľký aj na hliník podložiť kúskom linolea a s citom dotiahnúť? Pozdáva sa mi aj upnutie za vzduchovú komoru tlmiča ale nerád by som zmenil prierez na oval
Kúp si ten medzi kus na carbonove rámy a dotiahnu s citom.
Ja som to vyriesil izolaciou na vodovodne potrubie z OBI za necele euro, ako mi tu bolo poradene. Teda vidlicu. Ostatne ma az tak netrapi, to sa umyje.
ja skoro tak ako misoR s tym, ze ani na vidlicu nedavam nic. vozim tak bajky min 3r vzdy sa to v pohode umyje. nevidim ziaden dovod to niecim prekryvat. pokial bajkujes aj v tomto blatovom pocasi, tak ten bajk mas isto viac spinavy ako vozenim na streche auta
Hej, len ked sa tie musky zasusia, tak idu dole horsie a nerad venujem udrzbe a umyvaniu prilis vela casu . Pouzivam to najma na jar a v lete pocas horucav. Teraz to netreba.
Viete mi prosím vás poradiť či nosič na ťažné zariadenie Thule 926 VeloComact dám v pohode bike s wheelbase je 1276, bude to v pohode máte nejakú skúsenosť?
Mam 926 a razvor 1.200, plaste 2.4 bez problemov. Myslim, ze by zvladol +7cm (nemam odmerane), no problem by mohol byt so stabilitou predneho kolesa. Dodatocnym zafixovanim pridavnym remienkom z prednej strany si to viem predstavit. Btw. uzasny nosic, lahky a spratny.
Edit: prave pozeram, ze celkovy rozmer je 1.260, tak to asi nepojde...
Mam 926 a razvor 1.200, plaste 2.4 bez problemov. Myslim, ze by zvladol +7cm (nemam odmerane), no problem by mohol byt so stabilitou predneho kolesa. Dodatocnym zafixovanim pridavnym remienkom z prednej strany si to viem predstavit. Btw. uzasny nosic, lahky a spratny.
Kde si našiel tých 1260??? lebo čo tak čítam po fórach tak by nemal byť problém.
chcel som kupit druhy Whispbar WB200, ale vraj sa prestal vyrabat a vyzera, ze ho uz nikde ani nemaju na sklade. Nemate niekto nahodou na predaj? EDIT: Pozeram nejaku alternativu, ale asi nic nie je take jednoduche na montaz/demontaz...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://m.pinkbike.com/news/review-north-shore-racks-nsr-6.html
Ďakujem
ako riešite upnutie karbónového rámu do klasických klieštin pri nosičoch na ťažné? Moment na matici Thule AcuTight sa mi zdá veľký aj na hliník
ako riešite upnutie karbónového rámu do klasických klieštin pri nosičoch na ťažné? Moment na matici Thule AcuTight sa mi zdá veľký aj na hliník
Kúp si ten medzi kus na carbonove rámy a dotiahnu s citom.
Alebo ako inak chránite bike napr (a hlavne) pred muskami? Ci to potom len očistite?
Ja to mam a pouzivam to cca 3 roky.Musky len strasiem s tej sietoviny
Kde si našiel tých 1260??? lebo čo tak čítam po fórach tak by nemal byť problém.
Rozmýšľam ešte aj nad Uebler i21 len tam je cenovo vyššie
Dik