Kategórie
Bike-techposledný komentár: 25. 6. 2007 o 9:53
savings CTM CHARISMA 1.0 27.5 dámsky bicykel, biela perleť/mint
289 €
savings
MOC 459 €
-15% Mondraker Chrono DC 29 bicykel, graphite/desert grey/orange
1 099 €
-15%
MOC 1 849 €
Výpredaj savings GT Avalanche 27.5 microSHIFT bicykel, sport blue
579 €
savings
MOC 929 €
Raz som ma pripad, ze sedlo, gate, bajk .. vsetko bolo ako ma byt, ale ani po 500km to nebolo ok a bolel zadok. No, zistil som, ze sa sedlo na lizinach posunulo dozadu asi o 1cm. Tak som to dal spat a bolo vsetko ako ma byt. Na ceste zalezi na kazdom mm, ci predozadny posuv, alebo hore-dole. Takisto citit ine gat (hrubsia vlozka), alebo ine tretry (posuv kufrov, hrubka podrazky). V terene je to ine .. najmenej je citit vplyv sedla a gati, ked clovek bajk nosi
Cize by mal peto-h prezradit, co ma za sedlo
Predtym som mal SELLE ITALIA FLITE TM FLOW a nad 60km to uz bolo vacsinou o tom kolko znesiem.
Niektori ludia nemaju problem so sedlami, sadnu na hocake a idu 200km a v pohode. Taky Dzuch-Ban si urobi 400vku ani nemrkne 😁
lto fizik thundra bolo to najhoršie sedlo čo som kedy mal a to som ich skúsil neúrekom.
Na tom by som nedal ani 50 kilometrový výjazd.
...ako som už písal, urobiť viac ako 10 000 kilometrov chce kopu voľného času a každý kto to dá, má môj obdiv.
Ja som si dal tento rok rekordný, prvý kompletný s gravel/cesťákom. 6050km bike, 100 km beh (začal som pred mesiacom), zvyšok turistika.
Bajk 10500km (zhruba 50 na 50 žiletka a MTB)
Beh 200km