mne tretry do chladu. akurat som musel ist do Depa DPD lebo Bike24 nedal do prijemcu moj mobil a teda kurier mi nemal ako zavolat.ale aspon som sa previezol
v podstate ano. realne mam nohu, lavu ktoru mam o nieco vacsiu, 26,7mm a tieto maju 27,8 resp papierovo 28 a mam tam volu asi 1cm, mozno trosku viac. mozno by mohli byt o pol cisla mensie, ale je mozne ze by boli niekde uzsie a o tom pisal vokalvokal. to ze mam v predu viac miesta mi nevadi, lebo inac drzia na nohe super, aspon mi nebude v predu zima, ked tak tam dam trochu vaty aby tam bolo o cosi viac izolacie.
Spesl, NW a Giro tretry mam 43 ale letne. ale to je znacka od znacky, tenisky napriklad nosim niektore 43 a mam aj 44 na traily, kde mam viac miesta v predu kvoli behu z kopca.
Niekto spomenul ze vyzeraju ako letne len maju neopren okolo kotnika a su bez dierok...urcite to nie su letne tretry, su vo vnutri hrubsie a teda by mali udrzat nohu v teple dlhsie ako letne tretry a neopren navlek. otestujem a dam vediet
asi som to blbo napisal ja mam lave chodidlo vacsie a tak si kupojem vsetky body na lavu nohu. tu mam 26,7 a pravu mam 26,4. a tieto tretry su tabulkovo 27,8, to znamena ze teoreticky tam mam mat cosi viac ako 1cm volu, co aj mam, ale mozno je to o nieco viac, kedze predok tretry je obly uz sa dufam rozumieme
Nemci kvôli GDPR neuvádzajú mob.číslo hoc im ho tam napíšeš, ja som ešte aj do poznámky uviedol že číslo pre kuriéra je...... a aj tak nič, a je to jedno ze si za dopravu domov zaplatíš 10 a viac €.
mne tretry do chladu. akurat som musel ist do Depa DPD lebo Bike24 nedal do prijemcu moj mobil a teda kurier mi nemal ako zavolat.ale aspon som sa previezol
cez rok si davam veci z nemecka poslat do prace a tam je otvorene stale a kurier to necha v sklade. teraz som to dal domov a tu nastal problem kedze na zvonceku nie je moje meno lebo kurier ze tu bol ale nemal ani komu zazvonit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Spesl, NW a Giro tretry mam 43 ale letne. ale to je znacka od znacky, tenisky napriklad nosim niektore 43 a mam aj 44 na traily, kde mam viac miesta v predu kvoli behu z kopca.
Niekto spomenul ze vyzeraju ako letne len maju neopren okolo kotnika a su bez dierok...urcite to nie su letne tretry, su vo vnutri hrubsie a teda by mali udrzat nohu v teple dlhsie ako letne tretry a neopren navlek. otestujem a dam vediet
Bud to zmen na cm alebo vypusti desatinnu ciarku
zlatusik to su uvodzovky na konci citatu