Myslel som, že do konca roka ešte niečo pribudne , ale furt tu u nás len chčije a chčije . Do dažďa sa mi akosi nechce v tomto období. Všetko vonku , takých 85% žiletka , ostatné mtb. V budúcom roku bude o dosť menej, ale veľmi sa na to teším
Planoval som dnes este zaokruhlit nabehane km na okruhlych 1300 km ale uz to silit nebudem. Uzatvaram rok takto bike 12030km, beh 1290km, plavanie 115km , zvysok hike.
Manzelka 3050 km bike, 1003 km beh a zvysok hike a plavanie
lakko Pekne Ja len 4700 km na biku, beh nieco cez 1500 km (a to som mal snad 3 mesiace pauzu) a plava 108 km, kedze sa toho tento rok nedalo vela naplavat.
Tak som to este dnes stihol o malicko navysit. Samotny bike(teda biky) 6729 km. Zvysok turistika, beh a nieco malo plavanie. Vyzeralo to, ze tento rok padne s prehladom 7k, ale mesacny vypadok ma trocha zabrzdil. Nevadi, skusim o rok ?.
Spravil som si teda aj ja takýto pekný prehľad, tento rok ma začali baviť hlavne 100km+ výjazdy, z času na čas aj 200km+... na ten beh sa však radšej nepozerajte, ten ma moc neberie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bike tento rok takto:
Pekne dávate.
Ja som si doklepol tých 32 kilometrov a tabuľku hodím neskôr.
Ešte idem na takú menšiu turistiku s rodinkou.
Manzelka 3050 km bike, 1003 km beh a zvysok hike a plavanie
Distance 7 013,1 km ( - 1 079km )
Time 292h 53m ( - 5h 45m )
Elev Gain 68 578 m ( + 29 735m )
Rides 157 (+2)
V podstate, na bicykli som stravil rovnaky cas, akurat namiesto rovinatych kilometrov som daval viac vyskovych metrov.
Bike 12 080 km
Zvysok hiking