A teraz mi dosla ta zidojasterska strategia.
Takze Izrael preto ockuje najrychlejsie na svete aby podporil farmafirmy a dokazal ostatnym, ze im maju platit.
Normalne si zaregistrujem ochrannu znamku na tento napad, aby ho nemohli ine media sirit dalej.
😁
Ale vazne: verim tomu, ze krajiny, ktore zaockuju vela obyvatelov budu v druhej polke roka na tom vyrazne lepsie. A pokial vakciny masovo nasadzuje Izrael so svojim vybornym zdravotnictvom, tak je dobre ho nasledovat.
Fakt vysoká matematika. Kolko je 2 500 000 / 250 000. Normálne by bolo vo francúzsku pri 67 000 000 obyvateľoch na spoločných silvestrovských párty v domácnostiach, podnikoch minimálne 2 a pol milióna ludí. Od puberťáckych cez dospelácke až po dôchodcovské sešn.
Vuk nevieme sa brániť voči neinfekcnym? To dám zabraňovať.
Dudoxja neviem o akých konspiraciach hovoríš, kde spomínam údajne konšpirácie? Akcie nepotrebujem už bohatý som, inak celú akciový systém není nic len okrádanie iných čo iný strati ja zarobím je to v podstate nechutne.
Dúfam že ten úžasný reset systému aj vďaka smrtiace mu vírusu nám prinesie krásny blahobyt a slobody
Vuk nevieme sa brániť voči neinfekcnym? To dám zabraňovať.
Dudoxja neviem o akých konspiraciach hovoríš, kde spomínam údajne konšpirácie? Akcie nepotrebujem už bohatý som, inak celú akciový systém není nic len okrádanie iných čo iný strati ja zarobím je to v podstate nechutne.
Dúfam že ten úžasný reset systému aj vďaka smrtiace mu vírusu nám prinesie krásny blahobyt a slobody
ty nechutny zlodej, tvoje majetky mohli nasytit stovky hladujucich a zbedacenych ludi
Doma sme sa rozpravali o ockovani. Hovoril som ze sa mi smeju na fore a ze ockovanie je 100% bezpecne. Oni ze nie, aj ked je tych pripadov menej ako chorych, ze mi umrel pred 40 rokmi bratranec z 2 stupna ked mal 2 mesiace. Po ockovani ho mama vzala od lekara domov, najprv myslela ze ma len bezne priznaky po ockovani a ked sa mu to zhorsovalo, sla s nim nazad k lekarovi a po ceste zomrel.
Druhy pripad savagrov ujo dospely, bol zdravy, dal sa ockovat proti chripke, aby ju nedostal, bola vtedy taka moda, po ockovani hned postupne zacal stracat silu v svaloch, dostal cukrovku zostal na invalidke a to pracoval v kancelarii.
Ja nebudem podstupovat riziko a vyuzijem ostatnych kolektivnu imunitu. Ja pri mojich alergiach a zdravotnych problemoch nebudem skusat moje zvysene riziko. Ked v dospelosti som po tetanovke a zaskrtovke tiez skoncil na 2 tyzdne na pn s horuckou a tazkym zapalom a znefunkcnenim ruky a dalsie 3 tyzdne som sa v praci este s tym trapil.
Prosim odpustite mi to, ze sa nechcem pripojit do boja kolektivnej imunity.
Doma sme sa rozpravali o ockovani. Hovoril som ze sa mi smeju na fore a ze ockovanie je 100% bezpecne. Oni ze nie, aj ked je tych pripadov menej ako chorych, ze mi umrel pred 40 rokmi bratranec z 2 stupna ked mal 2 mesiace. Po ockovani ho mama vzala od lekara domov, najprv myslela ze ma len bezne priznaky po ockovani a ked sa mu to zhorsovalo, sla s nim nazad k lekarovi a po ceste zomrel.
Druhy pripad savagrov ujo dospely, bol zdravy, dal sa ockovat proti chripke, aby ju nedostal, bola vtedy taka moda, po ockovani hned postupne zacal stracat silu v svaloch, dostal cukrovku zostal na invalidke a to pracoval v kancelarii.
Ja nebudem podstupovat riziko a vyuzijem ostatnych kolektivnu imunitu. Ja pri mojich alergiach a zdravotnych problemoch nebudem skusat moje zvysene riziko. Ked v dospelosti som po tetanovke a zaskrtovke tiez skoncil na 2 tyzdne na pn s horuckou a tazkym zapalom a znefunkcnenim ruky a dalsie 3 tyzdne som sa v praci este s tym trapil.
Nic v zlom ale Pfizer vakcina Comirnaty je mRNA vakcina. Neda sa porovnat s nicim co tu bolo do teraz. Porovnavat mRNA vakcinu s konvencnou je ako porovnavat konsky povoz s modernym autom. Oba maju rovnaky ucel, ale tam podobnost konci. To ale neznamena, ze je lepsia alebo horsia, bezpecnejsia alebo menej bezpecna, je len uplne ina. Tu je nieco malo o Comirnaty. Nie, ze by som chcel byt vynimocne strucny, ale viac sa o tom proste nevie. https://www.facebook.com/Kenaiwolf/posts/10221349827848134
Co sposobi vakcina u nakezeneho cloveka, ktory by 100% na dalsi den bez vakciny dostal silne priznaky covidu? Teda priznakovy covid a k tomu este vakcina, ktora este nestihla vytvorit protilatky. Este viac oslabi telo? Doporucoval by som ockovanym kazdemu dat si 2 tyzdne dovolenky a zavret sa doma so zasobami, kym sa vytvoria protilatky.
A mali by uzivat rybaci tuk, nie len oni. V lyzicke je 100% doporucenej dennej davky, kedze v zime je slnka menej.
V tabletke je 1000% co moze byt skodlive. Tam sa to nevylucuje az tak mocom, ako u c.
V usa presteruju 5 pripadov vedlajsich ucinkov nejakej vakciny na covid a aj v dalsich statoch boli nejake pripady ked to spustilo nejaku skrytu diagnozu. Neviem o akeho vyrobcu vakciny slo. Videl som pribalovy letak a aby boli pravne kryti, musi tam byt uvedene aj nepravdepodobne vedlajsie ucinky, o ktorych su 100% presvedceni ze to nebolo s vakciny, aby sa toho sikovny pravnik nechytil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takze Izrael preto ockuje najrychlejsie na svete aby podporil farmafirmy a dokazal ostatnym, ze im maju platit.
Normalne si zaregistrujem ochrannu znamku na tento napad, aby ho nemohli ine media sirit dalej.
😁
Ale vazne: verim tomu, ze krajiny, ktore zaockuju vela obyvatelov budu v druhej polke roka na tom vyrazne lepsie. A pokial vakciny masovo nasadzuje Izrael so svojim vybornym zdravotnictvom, tak je dobre ho nasledovat.
A preco si si nekupil akcie Pfizer a nezbohatol a nepodielas sa na tom supersprisahani ked o nom tolko vies? Ved je to tak jednoduche...
Keby nebol covid, tak by oslavovali po svojom v mensich skupinach.
Idu silou mocou proti nariadeniam. To je taky efekt, ked je nieco zakazane.
na toto si ako prišiel prosím ta? Bez covidu by neboli silvestrovské diskotéky?
ty nechutny zlodej, tvoje majetky mohli nasytit stovky hladujucich a zbedacenych ludi
https://www.autoforum.cz/zajimavosti/clarkson-se-nakazil-koronavirem-promluvil-o-nem-otevrene-jako-malokdo/
Nic v zlom ale Pfizer vakcina Comirnaty je mRNA vakcina. Neda sa porovnat s nicim co tu bolo do teraz. Porovnavat mRNA vakcinu s konvencnou je ako porovnavat konsky povoz s modernym autom. Oba maju rovnaky ucel, ale tam podobnost konci. To ale neznamena, ze je lepsia alebo horsia, bezpecnejsia alebo menej bezpecna, je len uplne ina. Tu je nieco malo o Comirnaty. Nie, ze by som chcel byt vynimocne strucny, ale viac sa o tom proste nevie.
https://www.facebook.com/Kenaiwolf/posts/10221349827848134
A mali by uzivat rybaci tuk, nie len oni. V lyzicke je 100% doporucenej dennej davky, kedze v zime je slnka menej.
V tabletke je 1000% co moze byt skodlive. Tam sa to nevylucuje az tak mocom, ako u c.
V usa presteruju 5 pripadov vedlajsich ucinkov nejakej vakciny na covid a aj v dalsich statoch boli nejake pripady ked to spustilo nejaku skrytu diagnozu. Neviem o akeho vyrobcu vakciny slo. Videl som pribalovy letak a aby boli pravne kryti, musi tam byt uvedene aj nepravdepodobne vedlajsie ucinky, o ktorych su 100% presvedceni ze to nebolo s vakciny, aby sa toho sikovny pravnik nechytil.