Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-6% Weldtite Bike Cleaner Reload čistič, koncentrát, 30 ml
4,39 €
-6%
MOC 4,99 €
-8% Weldtite Snow Foam Bike Cleaner penový čistič bicykla, 500 ml
10,89 €
-8%
MOC 11,99 €
-20% Endura Apparel Re-Proofer impregnačný sprej na oblečenie 275ml
10,39 €
-20%
MOC 14,79 €
Weldtite Thunder Foam Chain penový odmasťovač pohonu, 500 ml
12,29 €
MOC 13,99 €
savings Muc-Off Bike Cleaner Concentrate čistič, koncentrát, 1 l
31,99 €
savings
MOC 47,99 €
-5% Muc-Off X3 sada náhradných dielov pre X-3 Dirty Chain Machine
9,49 €
-5%
MOC 9,99 €
ja napriklad stvrtok vecer spravim objednavku hned to kartou zaplatim a pride mail ze ked to budu posielt mi daju vediet. Nadruhy dne teda v piatok to oni spracuju, pozhanaju veci co som chcel ak nemaju skladom a poobede poslu. V pondelok to mam doma. Takze uplne normalna vec. A nielen v nemecku ale aj u nas v hociktorom vacsom velkosklade. AKurat po slevenksu to je prvou triedou za den dorucene a z nemecka za dva.
nevravim ze na SR je to onicom, ja som sa len stazoval na ten prekliaty kolokram, proste uz od nich nic neobjednam, zvyknem objednavat aj z www.spaiz.sk a tych musim len pochvalit, proste u mna je v porovnani s inymi eshopmi kolokram uplne mimo
na druhu ake ma spaiz ceny... ako v kamennych obchodoch (aspon tie veci o ktore som sa zaujimal ja).
kurna tie xt-čka bude mat asi kazdy!!!!
a čo si na ne musel stáť radu pred Tuzex-om, keď ťa to tak serie
michalko...ako si spokojny s pumpov?...ma aj mechanizmus ktory zabranuje uniku vyzduchu pri vytahovani z vidlice ?
s pumpou som spokojny. na staru vidlu som mal pozicanu podobnu pumpicku a ta nebola tak dobra. ten mechanizmus tam pravdepodobne je, pretoze na obale od pumpicky je "readme" upozornujuci nato, ze unik vzduchu ktory pocut pri odmontovani pumpicky je len tlak v hadicke a nie vzduch unikajuci z komory. ale 100%ne o pritomnosti toho mechanizmu presvedceny niesom
Na mojej pumpe Giyo (pravedobne model z minulého roku) je poistka v podobne páčky, čiže vzduch unikne len z hadičky.
Na tej pumpe od ja_michalka tú páčku nevidím, ale možno je tam tá poistka v inej podobe.
Nadherne elasticke ruzovucke dresisiky : D
P.S. Tu zelenu elipsu ste mali vyfarbit ruzovou, potom by to bolo OK.
čeče ty si sa mal volať Pinkboss
alebo PINKING
abo Rocco Siffredi...
btw. 1: odoslana v pondelok (zo ZA) do Progress Cycle (BB), kde bola vraj prijata v piatok
btw. 2: z BB odoslana vraj v pondelok a UPS-ka ju dorucila v utorok o 14:00-tej
Vcera som ju bol trochu ulezat, dnes este doladim a skratim remienky a mala by sluzit aspon tak dobre, ako jej predchodca z roku 2006, kym nepraskol.