Neviete niekto odkial si vysosali ceny v servise ? Dal som tam montovat viazko /rovnako je to so servisovanim bikov - prihody kolegu/ a bohuzial som sa nespytal na cenu-moja chyba . druhy den pridem pre lyze a chlapik ze 800 Skk. Tak tomu vravim slusna zlodejina, ale ako hovorim moja chyba. Takze pani zbohom, to bola posledna navsteva u vas /a verte ze som k vam chodil casto, a mam kopec veciciek na bike cca 15000rocne / ak budem nieco potrebovat radsej wika, alebo kaktus. Caute , a ste obycajny zlodeji.
Zatial je tato tema len o tom, ake je to tam zle, ale ked mam povedat pravdu, tak ja som tam negativnu skusenost s obsluhou zatial za tie roky nemal. Nechodim tam sice 2 krat do tyzdna, ale staci to na to, aby som bol v obraze. A dokonca ked som tam bol teraz v zime, tak boli ochotni mi pomoct s rozobratim zadneho naboja (nesiel uvolnit) a nic za to nechceli. A bol som tam teraz v pondelok a su tam novi mladi ochotni chalani ako obsluha, takze mozno zlepsia vas dojem ak sa tam niekedy zastavite. K objednavaniu sa vyjadrit neviem, vzdy som bral len veci beznej spotreby co mali skladom.
mozno sa len dobre vyspali, neni to tak davno co som tam bol, a ty mlady ochotni chalani boli prilis zamestnany nejakymi recami o hovne na to aby si vsimli ze je tam zakaznik uz cca 8 minut.. Tato tema asi ani o nicom inom nebude. Si predstav ze som si ich dovolil obtazovat otazkou a mozes hadat aka bola odpoved.. Je to tam dokonca horsie ako v katuse (OT)..
Ja som tam zatial chodil na predajnu - mozno 5 x dohromady a valny dojem na mna nespravili. Teraz som od nich objednaval nahradne SBS pracky na tretry a hned ma prekvapili, ze ich mali skladom. Ano, nemalo by to byt nic prekvapujuce kedze su dovozca Northwave ale zohnat Specialized pracku bol docela problem. Expedovali mi ich behom dna a odpoved na maily bola vzdy behom 1/2 dna. IMO velmi fair. Zial pracky mi praskli a aspon som im na info napisal a ci je sanca reklamovat kedze som montoval momentakom = nemala by to byt moja chyba ale, ze je to take nedokazatelne z oboch stran kde je chyba. Dosla rychla a fair odpoved - tiez im to je tazke priznat ale sami navrhli poslat nove za 1/2 cenu. Sam by som to riesil rovnako na ich mieste - s tymto pristupom ma dost potesili. Cize za toto big up.
trošku to tu oprášim čerstvou skúsenosťou. Objednal som si cez web tretry NW, s osobným odberom na predajni ( na sklade vo Vlčom Hrdle / BA). Bez problémov vyskúšanie, a keďže nesedeli, tak som si vybral iné z ponuky. Pán čo tam bol (asi majiteľ) bol veľmi ochotný, poradil, pokecal. Je to moja druhá skúsenosť za posledný mesiac so Zanzo.sk, a nemôžem povedať krivého slova. Plus super ceny na niektoré veci, hlavne NW.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.