Kupoval som vidlu a vetrovku, DPD kurier zadarmo (pride SMS v den dorucenia s casom kedy pride kurier, ktory sa da po telefonate zmenit), v pondelok expedicia, v piatok dorucene. Cena na oboch kuskoch bezkonkurenca, web maju pekny tiez.
Minuly tyzden som na skusku objednal jedno sedlo, ale momentalne je asi problem s dodanim, pretoze uz od 6.1. je zasielka bez pohybu stale v Anglicku. ked to pride dam vediet ako dopadnem s poplatkami navyse
To by aj mna celkom zaujimalo. Pisal som si na Huntwheels chate s ich podporou a tvrdia ze kolesa posielaju ako Duty paid. Co ale netusim ako to je s DPH, kedze ju musim odviest na Slovensku. Tym padom je su tie 1000E kolesa o 200 Eur drahsie a to uz nie je taky dobry deal.
Ja som im daco v tom zmysle pisal a odpoved:
Thanks for your email,
Just to confirm we have been advised of no changes with orders going to EU addresses at this stage
The delivery costs will vary and will be based on the size and value of your order, they will be clearly displayed at checkout when you confirm your order.
Most orders though will now carry a delivery charge
Dvojite zdanenie je hlupost, preto si mozes v UK poziadat o vratenie DPH. Ale z predstavy tohto administrativneho procesu je mi zle, s dopredu nejasnym koncom,popripade cez nejaku spolocnost co sa tym zaobera za 'mierne' poplatky, takze to pre mna pada, najdem ine kolesa.
podla mna by si to mal riesit s predajcom, ten by mal vystavit danovy doklad s tym ze predaj je do 3. krajiny tj mimo EU a mal by byt oslobodeny od VAT. A tuto sumu by si mal uhradit.
Minuly tyzden som na skusku objednal jedno sedlo, ale momentalne je asi problem s dodanim, pretoze uz od 6.1. je zasielka bez pohybu stale v Anglicku. ked to pride dam vediet ako dopadnem s poplatkami navyse
Takze balík konečne dorazil neplatil som žiadne poplatky navyše, priniesol to kuriér. Až nato že to trvalo 21 dni. Tovar bol v hodnote 36 eur(už aj s dopravou)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Maju zaujimave ceny/akcie. Maju dobre ceny na castelli oblecenie, hadam to budu originaly...
Thanks for your email,
Just to confirm we have been advised of no changes with orders going to EU addresses at this stage
The delivery costs will vary and will be based on the size and value of your order, they will be clearly displayed at checkout when you confirm your order.
Most orders though will now carry a delivery charge