Kategórie
Bike-tech
savings Marin Wildcat Trail 3 WFG 27.5 dámsky bicykel, čierna/šedá/strieborná
499 €
savings
MOC 749 €
Akcia -15% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light blue pearl/orange gloss
od 589 €
-15%
MOC 779 €
Akcia -22% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, light blue pearl/orange gloss
539 €
-22%
MOC 779 €
-13% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, Light Grey/Black Matt
599,90 €
-13%
MOC 779 €
Výpredaj -19% Five Ten Kestrel Boa dámske tretry, legend ink/black/coral fusion
148 €
-19%
MOC 229 €
Kam vsade este nadrbeme autobusy aby sa ludia nemuseli so prirody trepat po vlastnych ale ich tam rovno vyklopime. Kamzik, Horaren Krasnany, Kacin, co dalej?
To je moj nazor.
Vzdy si mi pripadal "specialny".
To je moj nazor.
Zas nie vsetci ostavaju pri horarni. Skladba ludi je zhruba rovnaka ako pri tych, co parkuju pri Cervenom moste.
Okrem tych, co ostavaju v prilahlom areali, som tam videl s autami napr. bezcov, ebajkerov, bajkerov na hojdacich bicykloch, ktori zrejme byvaju dalej. A pesi nemusia ist az Borinky. Mozno idu len po altanok niekde vyssie a mozno sa idu poprechadzat po asfaltkach (Okrajovka a pod.) ..
A nech ho od jedu aj rozdrapi.
neboj, bude aj skibus
Príklad. V Tatrách ide pozemná lanovka S. Smokovec - Hrebienok. Vedľa ide, cyklo i turistická trasa + asfaltka. Spôbuje to voľaký problém? Niekomu? Niečomu? Hore môžem ísť ako chcem. Napríklad som vozíčkar (nie som, iba príklad) a vualá. Alebo som otec s rodinou a dieťaťom v kočíku, tadá. Ach jaj. Alebo dôchodca, ktorý celý život vyrastal v tých horách a prechodil som to všetko viac ako ktokoľvek z tých mladých čo dnes pľujú síru na všetko inovatívne a vďaka tej linke sa môžem dostať na staré známe miesta... atď
MarkusQuo: je drobny rozdiel medzi spominanym miestom a Tatrami. To v tatrach je asi tak 100000x vacsie
Inovativne je potom urcite aj to, ze sa mozes vyviezt vrtulniom na mt. Everest, alebo aspon kusok pod. , ci ako uz maju
Bus je ok,dokonca je to fajn, za predpokladu, ze sa tam nebude dat ist autom. Presne tak by to mohlo byt aj na Kolibe. Poriesi to viacero veci .. neustalu zapchu, odfiltrovanie tych, co sa vyvazaju autom k bufetu, alebo len preto, aby tam sli vencit psa /typicky Koliba/. Bud bus, peso, alebo bajk.
Btw, po tych asfaltkach sa uz premava autom kdekto .. obcas je tam traffic jak v BA pred 15 rokmi. Ci uz maju, alebo nemaju povolenky. Aj cajti sa vyvazaju. Stare dobre v3s-ky, ktore ohrozovali len obcas ..
A to uz preco? Su tam predsa verejne parkoviska. Treba tam namalovat ciary, dat tam zavoru, spoplatnit 3€/hodinu a vsetko co zaparkuje na ceste medzi krizovatkou (kde zacina zakaz vjazdu) a vrchnym parkoviskom dat odtiahnut.
Problem byva len na tejto jednej ceste, inde je to vpohode aj cez vikendy. (mam na mysli Kolibu)
P.S. V idealnom svete by som cakal, ze IAD uplne zakazu a do tejto lokality pustia len trolejbus alebo elektrobus fungujuci kyvadlovo len od krizovatky Pekna cesta / Horska, kde by bolo zachytne parkovisko. Ale to uz hranici so sci-fi.