Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
savings Muc-Off Chain Doc práčka reťaz + odmasťovač Bio Chain Cleaner
26,99 €
savings
MOC 40,99 €
savings Muc-Off Bicycle Chain Brush čistiaca kefka na reťaz a pohon
12,59 €
savings
MOC 17,99 €
Podla kalkulatora by mali mat take kolesa cca 1320gr bez pasky a ventilov ( 350 naboje, CX-Ray spice, 30/25mm 310gr rafky ). Tie Podium 36 rafky maju vacsinou hmotnost okolo 360-365gr, cely ten set co tu je mal bez pasky a ventilov nejakych 1370gr co mam poznacene
1341g mi navážilo bez pásky a ventilkov. Komplet 1361g. To je cca o 90g rozdiel v nábojoch.
Matt aké máš skúsenosti čo sa týka výdrže a servisovateľnosti tých tvojich nábojov ak by si to porvnal s DT 350?
Dik
Laro22, verim ze najdes
https://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-zapletane-kolesa-suncycle-cl-29-podium-36-carbon-boost/12081
Laro22, verim ze najdes
Loziska su nejaké typické, dajú sa zohanť aj u nás? Výmena nie je extra komplikovaná?
Velkost je L. Kolesa su dobre ale vaha nejakých 1670g a vnutorna sirka 23mm. Budem davat 2.4 plaste
Lepšie foto zajtra v príslušnej téme.
Qayron Spyro 1 CrMo.
a z Wishu svetlo
Neviem, koľko tlakujú cyklisti, ale hento máš na rozcvičku, či? Ináč sa mi to nezdá moc efektívne, ak to je taká pena, lebo tá stlmí, ale vymačká sa.
Vo fitkách sa prv používali také hrubé surové gumy, ťažké. Teraz som tam už nebol necelých 15r.
Doma som mal veľkú činku rovných 100 a to bolo málo na rovný bench press, hoci sa aj horšie držala ako "olympijská tyč". Samozrejme ju trebalo odkladať "rozcvičkovo", lebo ten chabý stojan značkový do domácnosti by to neuniesol /hliník a štvorcový profil/...
Podlaha je skor koli skokom a inym veciam ked si dam doma kruhac. Tlmi to v pohode. Nieje to profi fitko ale domace na udrzanie sa. Na tlak mam nejakych 90kg spolu. Takze tak akurat kedze ja nejdem na sutaz. Ide asi o pomer cena/vykon. Pokial mas volnych 10k € tak si das do izby hocico.