Väčšina Almt. E bikov je obutá na agresívnejších a odolnejších plaštoch. Zvažujem prechod na XC plášte ,ktore môžu byť na univerzálne celodenné jazdenie efektívne z dvovodu dobrého rollingu-rýchlosti a úspory energie baterie. Máte niekto skúsenosť s rýchlym xc plášťom ktorý nebude mať problem s väčšou celkovou hmotnosťou?
tento som obul pred koncom sezóny dopredu, zadný mi prišiel pred pár dňami. veľa som na ňom zatiaľ nepojazdil, ale dojmy dobré, sú veľmi pevné, porovnal by som to s prevedením SuperGravity od Schwalbe a v pohode sa môžu voziť nižšie tlaky aj s dušami https://velo.pirelli.com/en/ww/scorpion-mtb/e-mtb/e-mtb-m
hmmm zaujimave plaste od Pirelli. ja sice skusenost nemam zatial, ale na set kolies urcenych pre to čo popisuje Tom v prvom príspevku mi vo výbere zostal len Maxxis Ardent. Vyzera to byt dost dobry univerzal.
Vittoria má aj e-plášte vo viacerých dezénoch, Johny Watts neviem, príde mi skôr na suchý a tvrdý povrch. od schwalbe može byť dobrý univerzál Nobby Nic, príp. o niečo agresívnejší Hans Dampf, tie som mal obuté na Canynone a v pohode. alebo sa obúva aj combo Hans Dampf dopredu, Nobby Nic dozadu
hmmm zaujimave plaste od Pirelli. ja sice skusenost nemam zatial, ale na set kolies urcenych pre to čo popisuje Tom v prvom príspevku mi vo výbere zostal len Maxxis Ardent. Vyzera to byt dost dobry univerzal.
Ten Johnny watts má písaný aj terén samozrejme suchý. No ale 90% Času jazdíš v suchu v Daždi len keď ta zastihne to by zvladol nie Má len jednu chybičku že nie je Tubeles Ready ? ma 1080g plus duša chcel by som prave niečo ľahšie. Teraz mám Asegai/DHR ll v najmakšej zmesi Maxxgrip a to je ako by som za sebou niekoho ťahal po Asfalte strašne lepidlaa. Dobre tak do blata a na sneh možno, ale Štandardná sezóna smrť ?
poväčšine to nie je marketing. e-verzie sú konštrukčne pevnejšie, hlavne boky a majú zvýšenú odolnosť proti defektom. +/- tieto plášte zodpovedajú mohutnosťou konštrukciám SuperGravity u Schwalbe, alebo DoubleDown u Maxxis, čo sú najodolnejšie plášte týchto výrobcov. Schwalbe má do tejto sezóny prekopané konštrukcie, majú v ponuke už aj odolnejšie ako SuperGravity a to je podľa mňa neprepichnuteľná guma pri bežnom jazdení, žiadne klince a tak
pri tom E-Barzo uvádzajú určenie XC, treba ale počítať aj s tým, že brzdný účinok budú mať slabší ako agresívnejšie dezény. od schwalbe by ešte mohol byť na tvoj zámer dobrý Smart Sam, má aj ochranu proti defektu, robí sa 29x2,6, ale tubeless verzia nie je https://schwalbe.com/en/mtb-reader/smart-sam-dd
Väčšina Almt. E bikov je obutá na agresívnejších a odolnejších plaštoch. Zvažujem prechod na XC plášte ,ktore môžu byť na univerzálne celodenné jazdenie efektívne z dvovodu dobrého rollingu-rýchlosti a úspory energie baterie. Máte niekto skúsenosť s rýchlym xc plášťom ktorý nebude mať problem s väčšou celkovou hmotnosťou?
Zdravim, uvazoval som rovnako ako zakladatel temy. Povodne plaste na Cube stereo hybrid 160 (maxxis assegai a minion DHR II) boli v zime vyborne, ale na bezne vozenie su zbytocne agresivne.
Obul som Vittoria Barzo/Mezcal obe v sirke 2.6 . Zmena je citelna, odpor je podstatne znizeny.
Super volba vyzeraju parádne 👍Ja čakám v Pondelok kuriera Zobral som Mezkal do predu aj do zadu Dám vedieť dojmy 😃👍👍👍 Keď si pozrim xc preteky tak im dávajú zahulit ,tak že my im neublizime
Dojazd sa zvysi asi viac ako som dufal. Dnes jazda po rovinatom asfalte, rychlost sa mi zvysila na 27 km/h, takze bez dopomoci motora... predtym som rovnaky presun, ked som setril baterku, isiel mod ECO v rychlosti okolo 22 km/h.
Co sa tyka max vykonu, tak tam v rezime TURBO nejaky rozdiel nevidim.
Na druhu stranu, ako pisu v kazdej recenzii na Mezcal. V terene su limity jasne, blato. Dezen sa zanesie. Hlavne rozbeh do prudkeho kopca je problem. Treba viac vyberat stopu a hlavne nezastavit v stupani. Potom je uz rozbeh narocnejsi. A rovnako brzdenie na blate, treba davat pozor.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://velo.pirelli.com/en/ww/scorpion-mtb/e-mtb/e-mtb-m
Ja som pozeral napr. Nový Schwalbe Johnny watts v 29x2.60
EDIT: oprava Ardent Race. Zle som si to pamatal.
Ale ten sa asi nerobí 2.60 v 29 či??
EDIT: oprava Ardent Race. Zle som si to pamatal.
Ano ten tiež zvažujem ale aj Icon napr.
https://schwalbe.com/en/mtb-reader/smart-sam-dd
Zdravim, uvazoval som rovnako ako zakladatel temy. Povodne plaste na Cube stereo hybrid 160 (maxxis assegai a minion DHR II) boli v zime vyborne, ale na bezne vozenie su zbytocne agresivne.
Obul som Vittoria Barzo/Mezcal obe v sirke 2.6 . Zmena je citelna, odpor je podstatne znizeny.
https://youtu.be/eRx4RxkfGLQ
Dojazd sa zvysi asi viac ako som dufal. Dnes jazda po rovinatom asfalte, rychlost sa mi zvysila na 27 km/h, takze bez dopomoci motora... predtym som rovnaky presun, ked som setril baterku, isiel mod ECO v rychlosti okolo 22 km/h.
Co sa tyka max vykonu, tak tam v rezime TURBO nejaky rozdiel nevidim.
Na druhu stranu, ako pisu v kazdej recenzii na Mezcal. V terene su limity jasne, blato. Dezen sa zanesie. Hlavne rozbeh do prudkeho kopca je problem. Treba viac vyberat stopu a hlavne nezastavit v stupani. Potom je uz rozbeh narocnejsi. A rovnako brzdenie na blate, treba davat pozor.