MSI 970A-G45
Fortron/BlackPower FSP zdroj 550W, APFC, 85+
AMD, Phenom II X4 975 Black Edition
Kingston 3x2GB DDR3 pamäť 1600MHz CL9 Hyper X XMP
LG Blu-ray BH10LS30 LS
Sapphire HD 7870 Oc
Chladic Coolermster V8
2 krat Hdd
Ku grafike pisali, ze ma byt zdroj minimalne 500W. Mam 550W s vysokou ucinostou no moze byt uz vyzity? Kupovany august 2011.
aka verzia Windows je na tom zariadeni?
verzia je tam myslim 6.1
lto ten prvy link co si dal som uz skusal - win zacina byt na pracovnom pocitaci nepouzitelny. uz tyzden sa tu stym serem lebo mi nejaky amik povypina funkcie lebo jemu sa zda ze netreba, nasere mi tonu aktualizacii ktore mi odpalia dalsie veci. nebavi ma to.
soft ktory potrebujem pouzivat = kalkulacke - nepotrebujem vymozenosti kazdy mesiac. zvykat si stale na nieco nove, rypat sa v tom. potrebujem pracovat a vediet sa na pc spolahnut.
Systémový disk - SSD 120 GB, z toho je 70 GB free; storage disk HDD 1 TB - free cca 650 GB (čo je cca 5x viac než je veľkosť zálohovaného disku). Utilita po štarte upozorní, že bude potrebovať asi 40 GB. Po minúte práce hláška: "there is not enough space to create the volume shadow copy on the storage location".
Prosím radu, ako s ním "vypiecť".
Ď.
a tiez ak to nepomoze,tak na systeme sprav chkdsk / r
to mas v1903?
skúsim večer, keď prídem z práce. Lebo "vyhradené systémom" má len 20% free, čo je ako som pochopil málo. Takže som zmenšil systémový oddiel, ale tento zatiaľ nejde zväčšiť v tom disk manažérovi. je dáka náhrada paragon disk manažéra (keď si to meno dobre pamätám)?
To by si aj napr. taki rybari mali premenovat policajta...
Systémový disk - SSD 120 GB, z toho je 70 GB free; storage disk HDD 1 TB - free cca 650 GB (čo je cca 5x viac než je veľkosť zálohovaného disku). Utilita po štarte upozorní, že bude potrebovať asi 40 GB. Po minúte práce hláška: "there is not enough space to create the volume shadow copy on the storage location".
Prosím radu, ako s ním "vypiecť".
Ď.
"not enough space to create the volume shadow copy" neznamena , ze ma malo miesta na disku, kam ides backupovat, shadow copy vytvara transakcny bod momentu backupovania, aby bola konzistentna zaloha a ta sa ale vytvara na disku, ktory zalohujes /ale v specialnom priestore/ .. ako pozeram, tak windows 10 na to ma rezervovany priestor., resp. niekedy sa to zadari /necital som to dokladne/. Ale skor by som videl ako problem, ze mas nieco s "change zurnalom".
Zacal by som ale s chkdsk a potom pouvolnoval systemove body obnovy okrem posledneho.
Ak vladnes anglictinou, popozeraj tento odkaz
https://www.partitionwizard.com/partitionmagic/backup-not-enough-space.html
https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/not-enough-space-to-create-the-volume-shadow-copy/7b8169e9-d024-48bc-bf48-0f17d2fd0ad3
edit: alebo mas vela kadecoho, asi malych fajlov a system restore oddiel nestaci, to povacsine doporucju zvacsit, ale tak predtym zazlohovat
https://www.youtube.com/watch?v=QkbE65FZfro
To som systém s officom a pár programami cvične nainštaloval na mSATA kartu, a chcem to hodiť na regulérne SSD. Čiže v podstate sa ide kopírovať nová/čistá inštalácia.
AD: "vytvára na disku ktorý zálohuješ" - pochopil som už z canopusovho vyjadrenia, ubral som par MB zo system partition, ale WIN si uvoľnené miesto nedokáže "posunúť" aby tú svoju skrytú partíciu zväčšil. Preto som sa pýtal na alternatívu ku Paragonu.
použil som ten MiniTool. Na moje zvyklosti trošku kostrbato riešený, ale dali sme to
Teraz už len zobrať SSD z iného testu a môžem sa bavkať.
Uz na Win 7, aj teraz je tragedia prezerat narocnejsie webstranky - aj len Facebook, alebo pracovat s nejakym softom - Cura na 3D tlac. Pride mi, ze najvacsi problem je s narocnejsimi webmi - napr. www.floorplanner.com pri praci na projekte, ale aj ten facebook je nepouzitelny.
Predtym som taketo problemy nemal, mozno len posledny rok, moc som to neriesil, lebo surfujem cez mobil a tablet.
Vedel by mi niekto poradit, co vyskusat?
Zbehol som antivir, antispyware - MWAV, Spyware Terminator, CCleaner, BitDefender, ale ziaden problem som nenasiel.
tak uz ano .. po 7 rokoch od vydania hry https://cdr.cz/clanek/fanousek-opravil-pomale-nacitani-v-gta-online-o-70-rockstar-ji-vyda-oficialne
A typek co to oddebugoval nakoniec dostane 10tisic dolarov odmenu.
ak ešte niečo podobné nepoužívaš, zrýchlenie webu môže byť porovnateľné s prechodom na SSD...