Chcel by som kupit nejaku aku umyvacku na bicykel, byvam na byte a chodit umyvat na vapku sa mi nezda dore riesenie pre bicykel. elektro vap ma slabucky prud a malo by to byt akurad. Pozivate to niekto? Vedeli by ste mi nieco doporucit?
ja som tuto dilemu riesil pred tyzdnom a dobri ludia tuto na fore v starsom vlakne odporucali rucny zahradny postrekovac - napr. HECHT 405/408. vcera som to skusal a je to mega vec za 15€
Ručný má veľmi slabý tlak. Na umývanie byku je toho na trhu viacej. Na webe nájdeš aj testy s porovnaním ich kvality. Ich cena je nad 100 €. Mal som z Lídlu za 50 € ale tlak nebol ideálny. Momentálne používam čínsky Samurai. Zohnal som ho v akcii za nejakých 110 €. Myslím, že je to ideálna mašina na bike. Je minimalisticķý tým, že nemá vlastnú nádrž. Vodu potiahne z bandasky, kýbla alebo aj z potoka.
zajtra bude karchcer oc3 plus, zda sa mi to naj, chodivame s deckama na turu aj huby, tak im od bahna mozem osprchovat topanky este v lese , nemusim doma v umyvadle
Ručný ti bol slabý? Však toto má písané 2,2 atm, tie ručné väčšinou okolo 3 atm.
Ja som včera došiel z bikom totálne zasraným a v pohode ručným umyl. Minul som síce celých 5L ale bike čistý...
hmm kua keby som mal v panelaku zastrcku dakde na chodbe tak by som si aj wapku kupil ale bez elektriny to je na draka.
Mam ten rucny postrekovac 8L ale je to fakt nudzovka. Oplachne to ale aj tak to ostane spinave. hlavne to treba stale dotlakovavat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.youtube.com/watch?v=Vnp9LKc9zyc&list=PLHx0THoRr3ziKCwzQYh6utSNtmzIP_S8U&index=8
az na cenu, ale mozno je dnes uz niekde inde
Momentálne je v dobrej cene tu: (117 €) https://dealplanet.sk/produkt/xiaomi-jimmy-jw31-vysokotlakovy-cistic/#europsky_sklad-typ
Inak na Aalixpresse je za 191 €
Ja som včera došiel z bikom totálne zasraným a v pohode ručným umyl. Minul som síce celých 5L ale bike čistý...
https://dealplanet.sk/produkt/baseus-car-washer-vysokotlakovy-cistic/#cely_set-typ
Tá, na ktorú sa pýtaš má len tretinový výkon ako Jimmy. (7 kontra 22 atm)
Mam ten rucny postrekovac 8L ale je to fakt nudzovka. Oplachne to ale aj tak to ostane spinave. hlavne to treba stale dotlakovavat.
napr Kärcher K3 za 130€