Kategórie
Bike-techBAFANG motor - skúsenosti / recenzie # e-bike # recenzie # nákup bicykla # skúsenosti # poradenstvo # elektromotor # technické otázky # cykloservis
Zdravim. Som zaciatocnik, tak by som potreboval poradit.
Mate niekto dlhodobejsie skusenosti s motormi BAFANG? Jeden predajca mi ich celkom odporuca, iny ma od nich odhovara kvoli servisu.
Moja dilema je totizto kupa e-biku. Jazdeny Haibike SDURO hardseven 4.s najazdenymi 400km, motor yamaha bat 400wh
Alebo novy CTM pulze pro. BAFANG bat 576WH..
Jazdit budem stredne narocny teren.cca 60-70 percent..ostatne cesta.rozpocet cca 1400-1600
Vdaka za kazdu odpoved
posledný komentár: 14. 10. 2020 o 6:43
posledný komentár: 23. 4. 2020 o 22:31
-6% SRAM XX Eagle Transmission T-Type prevodník, 36 T, Brose, 1x12
93,99 €
-6%
MOC 125 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
Ten bicykel predsa musel niekto navrhnúť, posúdiť optimálne riešenie na daný pohon. Hlupák to určite nerobil, takže by som sa toho držal. Ak chce niekto niečo optimalizovať "viac pre seba", tak musí počítať aj s negatívami, ktoré daná úprava prinesie. Ináč by to predsa urobil už výrobca.
Ono este moze byt jeden dovod, preco je pouzite take riesenie a to je cena - kedze modely s Bafang patria medzi lacnejsie ebike, tak vyrobca ku nim logicky nedava drahsie kazety a prehadzovace. Najma ked pre narocnejsich zaujemcov ma v ponuke drahsie modely.
Bafang pre m400 a viacej zubovu kazetu to vyriešil novým softwarom...stačí vymeniť, nahrať nový soft.
Mimochodom vylepšovať zakúpený bike, výmenou kazety, vylepšením.... Keď vám už nestačia napr. Slx prehadzovacka alebo prechádzate na vyššie brzdy na XT alebo až xtr tak je to úplne v poriadku.... Úvaha je taká, ak mám bike za cenu, a zrazu som zistil, že potrebujem lepšie, nové... prečo rovno kúpiť nový bike, keď stačí iba brzdy... A to je presne s kazetou, motorom...odblokovanim.... Atď...
Nerád by som odfajčil baterku, ktorá je drahšia ako motor...
A nie je to batériou....
Je to pomerom otáčania kľuky k rýchlosti...
Pomer uhlovej rýchlosť pedálu je väčšia ako samotná rýchlosť bicykla, to znamená že počas x otáčkach pedálu, musí za daný čas prísť impulz so snímača rýchlosti na kolese za určitý čas, čo sa nestane... Preto z bezpečnostného dôvodu motor vypne prísun prúdu do motora.... Trhnutie... A keď prejde snímač okolo magnetu, znova dostane impulz a zapne. Všimni si to na biku.
Alebo sa mýlim?
A chlapci zo servisu zo Ziliny na otazku trhaneho chodu Bafangu odpovedali,Ze musi ist do vyroby na preprogramovanie.
Aký program a aký kábel je potrebný?