Kategórie
Bike-techmoj sa uz sklada, zatial iba torzo...
Novinka -15% BMC Teammachine R 01 ONE bicykel, carbon/neon red
9 999 €
-15%
MOC 12 999 €
Výpredaj -20% Cannondale Synapse Carbon 2 RL bicykel, beetle green
3 499 €
-20%
MOC 5 199 €
Výpredaj -32% Giant TCR Advanced Pro 0 Disc Compact bicykel, carbon
3 049 €
-32%
MOC 4 499 €
Výpredaj -22% BMC Teammachine SLR SIX bicykel, neónová červená/čierna
2 099 €
-22%
MOC 2 999 €
Novinka Giant TCR Advanced Pro 0 Di2 bicykel, ocean twilight/glare chrome
6 299 €
MOC 6 599 €
Pinarello PRINCE FX TiCR Ultegra Fulcrum Wind 400 disk bicykel, červená
6 999 €
MOC 7 099 €
Výpredaj -24% Pinarello Dogma F Dura-Ace Di2 VISION METRON 45 SL DB bicykel, svetlomodrá/čierna
11 299 €
-24%
MOC 14 799 €
-19% Bianchi Oltre RC Frame Kit rámová sada, tmavá sivá/celeste
4 449 €
-19%
MOC 5 599 €
To bol príliš veľký chrobák v hlave aby som to tak nechal
Len tak som si pozrel stranku a pisu, ze dovoz je zdarma resp. free, je to tak? A kolko trvalo dorucenie? Cital som dost zahranicnych recenzii na tuto znacku a patri to ktomu lepsiemu co sa da ako "low cost" kupit. Ako sa ti pozdavaju po stranke vypracovania, build quality a tak celkovo pocit z nich.
Je mi jasne, ze treba najazdit par stoviek az tisiciek km aby sa dalo hodnotit, myslel som, zatial tu vizualnu stranku, ci ten produkt vyzera hodnotnym a kvalitnym dojmom uz to niekedy napovie s cim ma clovek docinenie. Ja mam vytipovane kolesa z LB a nakolko maju novy sklad v europe bude to casom zaujimave ked naskladnia viac modelov. Zaujimave hlavne preto,lebo s global skladu stoji dovoz s danami cez DPD cca 175€.
Jediné negatívu, ktoré by som firme Yoeleo vytkol je to, že v mojom prípadne som mal menší neduh a to, že vo frrehub body bolo veľa maziva. Po prvých 20km sa mi začalo diať to, že mi nechcel freehub zaberať, keď som šlapal (napr. 2 sekundy som šlapal bez záberu a až potom zabralo). Napísal som na podporu, kde o tomto probléme vedeli (asi nejaká chybný várka) a riešenie bolo to, že z freehub body som musel odstrániť mazivo a dať tam iba trochu nového. Poslali mi aj videonávod ako na to. Odvtedy už nemám žiadna problém. Pri produkte za €850 by to človek neočakával. Inak som zatiaľ fakt spokojný.
Spravna strana, spravny prevod, zarovnane kluky aj ventilky. Mozete ma dodrbat za to ze nemam kapsicku