Jeden z dovodov preco skupinove vyjazdy nemusim Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
nesmies jazdit s plasakmi,
stalo sa mi to len raz na RBBA ked Majka zazmatkovala a polozila este 2 dalsich ludi koli tomu ale tak stane sa.
Odjazdil som v baliku uz vela km a je to velka pomoc na dlhsie trasy.
Tak ci tak je to proti zdravemu rozumu, hlavne rychle jazdy v haku. Normalne je mat bezpecnu vzdialenost niekolko metrov a nie lepit sa niekomu na koleso.
Radsej si odmakam celu trasu sam, aj keby som mal ist poslednu tretinu priemerkou do 25km/h ako podstupovat riziko padu a nedorazit do ciela resp. nedorazit na vlastnych kolesach.
Individualisti takéto hromadne jazdy nepotrebujú , nevyhľadávajú a ani to teraz nie je povolené ! Že by mi niekto určoval a stresoval ma, kedy mám močiť, dačo prekusiť alebo si urobiť fotku , môžem jbať taký vyjazd . Sám som si pánom a úsmev mi nikto nepokazí ?a žiaden plašák nezničí bike za niekoľko tisíc € ...
hlavne to video je tocene pravdepodobne z doprovodneho vozidla pred nimi a ten co spadol prvy bol asi moc blizko a tipol by som ze zavadil v tom poslednpm momente o naraznik a uz isli ..... ja obcas s partiou v haku jazdim a do pohody.... ale zase sa dlho pozname a vieme kto co ako.... je chalan za ktorym vo vetre v klude prelozim 1/2 kolesa alebo mu idem na kolese 15-20cm a je chalan za ktorym treba ist min. 1/2 metra´za
pokial to nejazdite tak vam to nic nehovori, vacsinou jazdim sam ale niekedy je fajn jazdit v baliku alebo vlaciku
pokial nejazdim s nejakymi somarmi tak sa normalne ukazuju jamy, ludia su zvyknuti na jazdu v haku a nestresuju
to treba trenovat ale pokial z toho ma niekto stres tak nikto mu nekaze to jazdit.
Ked ideme napr 7 kamosi na cestakoch je nelogicke aby sme si drzali rozostupy na cestach
EDIT: Juro, vyzera ze si naozaj prelozil o to vozidlo inak nema dovod takto padnut a ked pijem nejdem az tak na tesno.
Ak ste si nasli niekoho rovnako trafeneho a dohodli ste sa, ze idete do balikovych jazd napriek moznym rizikam, budiz,
len dufam, ze nebudete mat dovod sem prispievat inak len ako nezainteresovane osoby.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
large kupodivu vsetok HW aj SW intact🙂, diky moc.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
nesmies jazdit s plasakmi,
stalo sa mi to len raz na RBBA ked Majka zazmatkovala a polozila este 2 dalsich ludi koli tomu ale tak stane sa.
Odjazdil som v baliku uz vela km a je to velka pomoc na dlhsie trasy.
Radsej si odmakam celu trasu sam, aj keby som mal ist poslednu tretinu priemerkou do 25km/h ako podstupovat riziko padu a nedorazit do ciela resp. nedorazit na vlastnych kolesach.
pokial nejazdim s nejakymi somarmi tak sa normalne ukazuju jamy, ludia su zvyknuti na jazdu v haku a nestresuju
to treba trenovat ale pokial z toho ma niekto stres tak nikto mu nekaze to jazdit.
Ked ideme napr 7 kamosi na cestakoch je nelogicke aby sme si drzali rozostupy na cestach
EDIT: Juro, vyzera ze si naozaj prelozil o to vozidlo inak nema dovod takto padnut a ked pijem nejdem az tak na tesno.
len dufam, ze nebudete mat dovod sem prispievat inak len ako nezainteresovane osoby.
Bicyklovaniu zdar.
Naozaj?