Kategórie
Bike-techmoj sa uz sklada, zatial iba torzo...
-6% BMC Teammachine SLR01 TWO bicykel, carbon/white, redakčný bicykel
10 999 €
-6%
MOC 12 999 €
Novinka -15% BMC Teammachine R 01 ONE bicykel, carbon/neon red
9 999 €
-15%
MOC 12 999 €
Výpredaj -14% Giant TCR Advanced SL 0 Disc bicykel, raw carbon
8 299 €
-14%
MOC 11 399 €
Novinka -16% Superior RR 9.4 bicykel, gloss red/white, poškodená pravá kľuka
2 059 €
-16%
MOC 2 449 €
Novinka -5% Giant Defy Advanced 1 bicykel, frost silver/cordovan
3 549 €
-5%
MOC 3 749 €
Výpredaj -13% Wilier 0 SL Disc 105 Di2 bicykel, čierna/červená
4 499 €
-13%
MOC 5 899 €
-19% Bianchi Oltre RC Frame Kit rámová sada, tmavá sivá/celeste
4 449 €
-19%
MOC 5 599 €
Pan je tu na navsteve z nejakeho paralelneho vesmiru ?
Ca su tu hned certis ? tiez nezvladas kritiku ? ale ak Ti to pomoze , zober svoj bike a niekoho s “normalnym” karbonom von , pytaj sa ludi ktory sa im paci viac a rob si ciarky . Potom to Tvoje ego a zaritost snad pochopia
Skor mi pride, akoby tebe stupil niekto na otlak
Mimochodom, ak si si nevsimol, v dnesnej dobe je "in" vsetko, co ma 2 kolesa. Elektrobicykle, kolobezky, bicykle z povaly...
Ludia co si kupuju veci aby sa zapacili inym ludom su podla mna dost out a nie in. Cize ak mam vyjadrit svoj nazor tak ja mat kvetinky na kolesach tak sa asi povraciam keby som na tom mal ist medzi ludi
Ca su tu hned certis ? tiez nezvladas kritiku ? ale ak Ti to pomoze , zober svoj bike a niekoho s “normalnym” karbonom von , pytaj sa ludi ktory sa im paci viac a rob si ciarky . Potom to Tvoje ego a zaritost snad pochopia
Tak napriklad ja som si pozrel tvoj bajk v profile a uprimne povedane 2x ma naplo, dokonca ani nechapem ako sa to niekomu moze pacit, takze ked si robis statistiku, za mna si ciarku urcite nedavaj. Tolko moj nazor
Inak mne sa ten Kristinin páči aj ked by som si ho asi nekupil (nikdy nehovor nikdy) ale paci sa mi.
Taktiez mam cestak ako doplnok k MTB a kupoval som ho z bazáru kedze moja podmienka bola aby to stalo co najmenej uz ked MTBcko ma stoji majland. Mal som ten Kellys vyskúšaný kedze som mal ten isty par tyzdnov doma.
Ale nabuduce sa najprv opytam tu aby som mal dostatok ciarok a schvalenie na kupu ??
Zvhlad bicykla je subjektivna vec. Kazdemu sa paci nieco ine. Verim ze nikto nejazdi na biku ktory sa mu vysovene hnusi. Ja mozem subjektivne povedat ze tvoj cestak je jeden s tych hnusnejsich a kludne zoberiem moju ocelovu stradu a mozeme si ist spolu robit ciarky na ulicu.
Len v rychlosti ked si predstavim stajne co jazdia specialized, tak maju Roval 50, EF Cannondale jazdia metron 55/40. Ale ano, na horske etapy obuvaju mensie. Ja jazdim Knot 64, presiel som na ne z Metron 55. Ale ja jazdim Trnava okolie, vacsinou rychle jazdy do 70-80km, mne tie kolesa naozaj sedia, som uz zvyknuty ze cely bike je tvrda tuha koza, ale ja to mozem. Mozno keby mi Kristina pozicala jej ocelac, tak by som nezosadol.