V nedelu som sa bol odviest a od Narcie hore na Staru Myjavu nova asfaltka. Dalej som 1 x bol na Dubnik flowtravel oliver. Ten kto na tom pracoval nadhera a cez tu skalu pekne zakomponovane. Velka pochvala.
Ten maco je tu dávno, nikdy celkom neodišiel. Možno max migruje kade tade o Inovci a aj ďalej... Útulňa medvedica, medvedia studienka... Pre niečo to tak ľudia nazvali... Tu má klídek pohodičku v malinčí... Potravy má habadej... keby som maco tak som tu tiež a nie v lunaparkových rezortoch... Treba byť opatrní, ostatne, ako vždy v lese. Sme tam na návšteve.
jj, registrujem ze medvede tu mame vela vela rokov a uplny suhlas - napr. v Krivanskej Malej Fatre maju podla mna pramalo kludu a isto mu je lepsie v rozlahlejsich hrebenoch Pov. Inovca. ja sa jeho pritomnosti inak docela tesim =]
Dobre priznavam aj ked je uz jar jednoducho pod 10°C nejazdim a hore bolo 0 dnes. Takze len s rodinou trocha posankovat a pozriet ako je na tom trail:)
Vcera som bol na Marhate a tam v 750m.n.m. uz sneh nebol..Asi na Javorine bolo zimsie ked prisiel front a viacej snezilo.
Myjava Padelky. Vela zabavy za malo slapania. Odporucam hlavne tym čo už vedia skákať alebo aj tym co sa chcu učiť. Skoky sa daju obist ale nieje to ono ako vidiet z videa. Treba si do skokov sem tam aj prislapnut. Skoky su v rozmedzí 2m až 6m. Isiel som to prvy krat na oči tak na jeseň by som chcel vsetko poskakať Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Vedla trailu Lopéz vo Visnovom pribudol novy trail, Palmer - kto oblubuje prudky teren cez skaly si pride na svoje . momentalne najtazsi trail vo Visnovom
Vedla trailu Lopéz vo Visnovom pribudol novy trail, Palmer - kto oblubuje prudky teren cez skaly si pride na svoje . momentalne najtazsi trail vo Visnovom
nezabudaj ze mas rodinu. Kedže píšeš najtažší tak táto info nebude asi pre nikoho tu na fore.
Je to na kopci oproti.Kusok vedla Rodrigeza a Lopeza.Vlastne ked pojdes na Lopeza sa nepustis dolu,ale este kusok potiahnes smer doprava.
Ale... Ja mam celkom rad technicke jazdenie a toto je uz trosku masochizmus.Mozno pre VR46 by to bola pasia
netaraj ,kazdy ma rad nieco ine, mozno je to iba pre mna tazke , btw jedno miesto som pre istotu zniesol, ked zastavis uz to nie je ono. Je to teraz velmi suche tak to vobec nedrzi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Chatova oblast nad Dubnikom
https://www.facebook.com/groups/343256719584854/permalink/877373726173148/
Vcera som bol na Marhate a tam v 750m.n.m. uz sneh nebol..Asi na Javorine bolo zimsie ked prisiel front a viacej snezilo.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
nezabudaj ze mas rodinu. Kedže píšeš najtažší tak táto info nebude asi pre nikoho tu na fore.
Ale... Ja mam celkom rad technicke jazdenie a toto je uz trosku masochizmus.Mozno pre VR46 by to bola pasia