Kategórie
Bike-techPrechod na 1x7 / 1x8 / 1x9 / 1x10 / 1x11 / 1x12 # prevody # výmena dielov # upgrade # poradenstvo # prevodník # kazeta # kompatibilita # technické otázky
Je to finančne ovela menej náročné,ako cenovo premrštené sady Sram 1 x 11,pričom je menej iba o jeden prevod-takže kto chce,smelo do toho-tu je link na tú vychytávku-cena cca 100 Eur:
http://www.koloshop.cz/kazeta-a-pastorky-horske-10sp.-244/general-lee-leonardi-racing-adapter-kazety-sram.html
Výpredaj -15% Praxis Works G2 HD M30 kľuky bez prevodníka, 1x11/12 sp., 165 mm
138 €
-15%
MOC 178 €
Akcia -13% SRAM XX1 Eagle DUB kľuky s prevodníkom, 170 mm, 1x12, 34T, pre Cannondale Ai
484 €
-13%
MOC 659 €
savings Shimano náhradný pastorok pre 12-kolo kazetu CS-M9100, 14T
4,90 €
savings
MOC 8,39 €
savings SRAM PG-1210/1230 náhradné pastorky kazety, 11T/13T/15T
16,79 €
savings
MOC 35,99 €
-7% SRAM sada tlmiacich vložiek medzi pastorok kazety XG-1290 RED 10-26
25,99 €
-7%
MOC 33,99 €
Ja ked som riesil vyssie uvedeny moj problem, tak KMC X-12 radila presnejsie ako Shimano retaze M6100.
Pisem o novych retaziach.
Ustaleny stav je ze strednym sa nechce bud hore alebo dole, idu, ale dlho roznmyslaju. nejde to cvak-cvak.
B-skurtta uplne vysrobovana. Na obrazku je maximum ako to dostanem najblizsie k ryske. Toto jedine inou petkou asi vyriesit. Ale to asi je neriesitelne. CTM nereaguje. Nejaka finta?
Tu je vychodzi stav s uplne vysrobovanou B-skrutkou: https://forumfoto.mtbiker.sk/6498_prechod-na-1x8-1x9-1x10-1x11-1x12_60f89137bf6e0.jpg
Tak, dobrusene, vyriesene. Radi presne, na 99,5%.
Vid foto dole konecneho stavu a nad tym co konkretne som brusil. Ten doraz som brusil z oboch stran. Robil som to asi na desat krat s postupnym skusanim, nechcel som to bytocne prehnat. zbrusene desatiny mm daju do pohyby salter o cele mm.
Tak, dobrusene, vyriesene. Radi presne, na 99,5%.
Vid foto dole konecneho stavu a nad tym co konkretne som brusil. Ten doraz som brusil z oboch stran. Robil som to asi na desat krat s postupnym skusanim, nechcel som to bytocne prehnat. zbrusene desatiny mm daju do pohyby salter o cele mm.
Este ma napadla inak jedna vec. Ta poloha prehadzovacky sa pri celoodpruzenych bajkoch nastavujepri zatazeni jazdcom. Vtedy sa ti to este kusok posunie. Preto niektori ked to nastavia na stojane sa divia preco to za jazdy nejde dobre.
Ja som bol nútený urobiť servis prehadzovačky až keď ramienko odmietalo napínať reťaz. Spojka bola riadne zasvinená. Príčinou bol stratený gumený špunt.
môžeš plz vysvetliť myšlienkový postup ktorým si prišiel k tomu že pri 1x8 budeš krizit reťaz menej ako pri 2x7 ?
Vyborne video, upozornuje aj na detialy, nie je jedno ako sa to zlozi, aj ked to tak vyzera.
Davnejsie som tiez spojku rozbral, namastil, nastavil a stav pretym a potom je neporovnatelny, teraz "maslovy chod" a ide ovela lahsie. Odporucam.
viete mi poradit ako/cim prepojim sram guide rs brzdy s shimano xtr radenim s i-spec?
nakreslil som nieco, vytlacil na 3d tlaciarni a je celkom tuhe, ale osobne by som chcel daco comu mozem viacej doverovat
Ale iba na ispec ev
Aši o moc lepšie to nebude s krížením reťaze, no aspoň nebudem riešiť ktorý prevodník budem používať, 1prevodnik sa ľahšie čistí ako 2alebo 3prevodnik a navise je mizerný výber vhodnej kombinácie kľuky a presmyk.
Ale iba na ispec ev
myslim ze 9100 ma prave ispec ev, dik skusim to dade tu pokukat ci nebude
inac nieco velmi podobne som mal povodne nakreslene len som to musel trosku spevnit kedze plast
mám Specialized Rockhopper, zadná stavba 135/QR s prevodmi 36/22 x 11/36 (Sunrace + Shimano Acera 9sp) a chcel by som prejsť na 1x11
Uvažujem nad novým nábojom s XD orechom (DT Swiss 142x12 + redukcia na 135/QR)
Kazeta SRAM GX 10-42 (ak to bude fungovať a ja nebudem vládať, tak časom možno Garbaruk 10-48)
Prehadzovačka SLX-M7000 / XT-M8000 GS 11sp.
Je mi jasné že bude treba vymeniť aj kľuky a prevodník (34z) ale najskôr si chcem urobiť poriadok v tomto:
1. Akú reťaz zvoliť, SRAM/Shimano?
2. Zvládne tá prehadzovačka 10z pastorok?
3. Je to vôbec reálne dostať tam 11sp kazetu?
Ďakujem