Kategórie
Bike-techmate niekto skusenosti s vysokosvietiacimi LED pre pouzitie na bajk? som niekde cital cital ze taka 3W svieti kvalitne, tak som ju kupil, vysolil za to "tazke" prachy ale nic to nesvieti ... asi som spravil chybu ze som si nevsimol a kupil som s rozptylom 110 stupnov, asi som mal kupit s mensim uhlom (10 stupnov) ...
Da sa to teraz dako upravit optickou sosoukou, alebo dacim, alebo si ju rovno mozem dat niekde ako kontrolku ... dost drahu ...
Vdaka
posledný komentár: 29. 2. 2016 o 7:16
Lezyne CLASSIC DRIVE XL 700+ nabijateľné predné svetlo, 700 lm
51,99 €
MOC 69,99 €
Výpredaj -5% Knog Blinder Road 600 nabíjateľné predné svetlo
70,99 €
-5%
MOC 74,99 €
Výpredaj -5% Knog PWR CHARGER RIDER predné svetlo + powerbanka
54,99 €
-5%
MOC 66,63 €
Akcia -9% Ledlenser MH7 nabíjateľná čelovka, 600 lm, čierna/sivá
69,99 €
-9%
MOC 85,99 €
Akcia -10% Ledlenser HF8R Core nabíjateľná čelovka, 1600 lm, čierna
107 €
-10%
MOC 131 €
Akcia -10% Ledlenser MH5 nabíjateľná čelovka, 400 lm, čierna/sivá
53,99 €
-10%
MOC 64,99 €
-13% Black Diamond Distance 1500 nabíjateľná čelovka, 1 500 lm, octane
159,99 €
-13%
MOC 199 €
-25% ACID Outdoor LED Light HPA predné svetlo/svetlo na prilbu, 1300 lm
135 €
-25%
MOC 179,95 €
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
V tej recenzii mam aj dalsie videa a fotky. Len treba mysliet na to, ze porovnavat intenzitu svetla z videi a fotiek moze byt velmi zavadzajuce. Takych expertov uz bolo, co vypisovali, ako ich svetlo z lidlu svieti silnejsie ako to a to na videu..
Dokázal bys zhodnotit Wilmu vs Betty?
Ano že videa matou je mi jasné. Na Fénix vždy lidi pěli chválu dostal jsem se k té BC30 a dost mě to zklamalo.
ak chceš v noci letieť zjazdy.
len neviem kam sa ponáhlaš že ti 30ka nestačí
Na bežné jazdenie stačí aj jedno svetlo na rajdy so širokým kuželom.
Za cenu Betty by som si asiradsej zobral dve Lucifer L-ka v 2 roznych kominaciach optik (na hlavu 4 najuzsie kuzele, na rajdy tu standardnu kombinaciu). Skus im napisat, robia aj zapozicanie svetla na testovanie pred kupou.
Este jedna zaujimava moznost je http://solclighting.com/cs/svitilny/scorpion pripadne ine modely od nich. Cenovo je to uz ale podonme Lupinu.
Jako projekt a ukázka možností a modulace světelného výkonu je to super, jako ,,produkt” tomu pár let vývoje chybí.
Mě se hlavně u Lupine líbí ten BT ovladač, snadné nastavení světla přes aplikaci, dobíjení přes USB-C, baterie v pevném provedení, kvalitní příslušenství a provedení samotného světla.
FENPD35 na svietidlo PD35 V2.0
https://www.baterky-noze.sk/fenix-led-svietidlo-pd35/
Zadne svetla mi az tak nevadia.
Zadne svetla mi az tak nevadia.
Čas máš na fotkách. Svetlo bolo veľmi nepríjemné už z diaľky a z blízka neznesiteľné, niečo ako kolobežky Bolt. Na jazdu za ním bol pomalý, na predbehnutie zase rýchly, musel som dosť pridať nad rámec môjho tempa, ktorým jazdím do práce. Ale neriešme konkrétny prípad, ten už je minulosť. Chcel som len poukázať na nešvár, ktorý sa sa v poslednej dobe rozmáha.