Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-5% Muc-Off Premium Footwear Shield ochranný sprej na tretry, 250ml
16,09 €
-5%
MOC 16,99 €
savings Muc-Off Silicon Shine ochranný a konzervačný sprej, 500 ml
12,09 €
savings
MOC 18,49 €
savings Muc-Off Chain Doc práčka reťaz + odmasťovač Bio Chain Cleaner
26,99 €
savings
MOC 40,99 €
Objednane 05/21 dodane 10/21 z r2-bike
Si vyhral balik v ockovacej sutazi? 😁
To určite nie...Manželka prispela, aby som bol viac doma
Sadli ako uliate
Ja mam kamosa, ktory ma podobne vychytavky. Podla mna je na tom zavisly ako na hrani pocitacovych hier. Lebo akonahle nemoze ist von (kvoli pocasiu...), tak jazdi Zwift
Mna tieto vecicky zaujimaju z cisto technologickeho hladiska, lebo je to fakt vymakane, ako je to vymyslene, ale viem, ze jazdenie vnutri ma nebavi (a to som mal som valce, na ktorych je podla mna viac srandy).
Mna tieto vecicky zaujimaju z cisto technologickeho hladiska, lebo je to fakt vymakane, ako je to vymyslene, ale viem, ze jazdenie vnutri ma nebavi (a to som mal som valce, na ktorych je podla mna viac srandy).
mne len pride komicke ake predrazene haraburdy (ventilator
...rozprasovac vody a klimatizacna jednotka pre zvysenie autentickosti zazitku bude kedy?
...rozprasovac vody a klimatizacna jednotka pre zvysenie autentickosti zazitku bude kedy?
ten ventilator je hlavne na to, aby ta schladil kedze generujes neskutocne teplo (tento dokonca by mal fukat podla toho ako rychlo atd ides), nikdy som sa pri nicom tak nepotil ako ked som sadol prvy krat na trenazer
Von si jazdit este netrufam (zlomenina nohy), tak dufam ze trenazer bude fajn moznost ako nabrat spat stratene svaly...
V interieri je vzduch nic moc, aj ked sa vetra.
Trenažér je pecka, má aj veľkú časovú úsporu. Dáte krátke gate a už môžete pedálovať, za 1-2h vybavené. Žiaden hluchý transfer, žiadne autá čo vás idú zraziť, žiadne blato, žiadna tma, žiadna zima. Ventilátor treba niektorým, lebo sa človek potí ak teda chce jazdiť v intenzite (ja osobne ho nepoužívam). Zwift na smart trenažéri mimo sezónu je pecka.
Btw podľa mňa mám viac najazdené v nečase ako väčšina, ktorí mudrujú, že trenažér je blbosť a treba isť jazdiť von. Nuž však choďte, nech sa páči
Netrhalo. prepáč