Pufo, tak ja rozhodne nie som z tych, co by "osocovali" zdravotnikov. Ale pokial su niekde v systeme chyby, tak na ne treba prist, treba ich presne pomenovat a hlavne ich treba eliminovat. To, ze zdravotnici tvrdo makaju je jedna vec, druha vec je, aby to malo aj zelany efekt. Cize ak su umrtia ventilovanych na SK naozaj statisticky omnoho castejsie (ja take data nemam, len mi to tak bolo povedane), tak tu pricinu treba najst a netvarit sa, ze ziadne chyby neprichadzaju do uvahy. Najviac zla napachaju prave ludia co nechcu pocut pravdu / prijat fakty, zakryvaju si pred tym oci a idu si svoje, tzn. nesnazia sa veci zmenit / zlepsit. Nie nahodou do tejto skupiny patria v sirsom kontexte aj ludia, co sa nedali zaockovat.
Treba asi dodať, že súčasťou problému sú aj postoje týchto ľudí k lekárom všeobecne, teda nielen odpor k očkovaniu, ale oni si držia odstup od lekára z princípu, lebo ho chápu ako súčasť establišmentu. Ak sú presvedčení, že všetci doktori sú aj tak uplácaní big pharma spoločnosťami, že ide o "plandémiu", že to je len kuleha na obyvateľstvo a do dvoch-troch rokov očkovaní zomrú, pričom covid je aj tak len taká "chrípočka", hovoríme o základnom mentálnom nastavení. Ak ich to potom chytí, potom vytesňujú realitu – "Ja mám predsa imunitu, vitamín D som jedol, nemôže to byť až tak zlé, atď..." – až napokon im klesne saturácia pod kritickú hodnotu, sú už v úplne zúboženom stave a nikto ich nedokáže zachrániť. To nie je nutne len o tom, že lekári ordinovali len po telefóne, časť populácie by aj tak nezavolala.
Ešte dodávam, že toto je vykreslenie extrémnejšieho prípadu a skutočný svet je o odtieňoch, no spoločným menovateľom je, že mnohí si jednoducho nedajú poradiť a ani pomôcť.
Pufo, tak ja rozhodne nie som z tych, co by "osocovali" zdravotnikov. Ale pokial su niekde v systeme chyby, tak na ne treba prist, treba ich presne pomenovat a hlavne ich treba eliminovat. To, ze zdravotnici tvrdo makaju je jedna vec, druha vec je, aby to malo aj zelany efekt. Cize ak su umrtia ventilovanych na SK naozaj statisticky omnoho castejsie (ja take data nemam, len mi to tak bolo povedane), tak tu pricinu treba najst a netvarit sa, ze ziadne chyby neprichadzaju do uvahy. Najviac zla napachaju prave ludia co nechcu pocut pravdu / prijat fakty, zakryvaju si pred tym oci a idu si svoje, tzn. nesnazia sa veci zmenit / zlepsit. Nie nahodou do tejto skupiny patria v sirsom kontexte aj ludia, co sa nedali zaockovat.
Toto je prave uplne ukazkovy priklad sirenia hoaxov. V dobrej viere, chces zachranit svet (ved aj antivax zachranuju) , zacujes nejaku jpp zarucenu praUdu, ktoru si samozrejme neoveris, iba ju prdnes dalej na internety. Ukazkovy priklad, ucel splneny.
No slovenské zdravotníctvo malo (teda stále má) problém s odvrátiteľnými úmrtiami už dávno pred koronou. Prečo sa teraz čudujete, že je to aj v prípade ventilovaných pacientov?
Polozim jednoduchu otazku. Ako mozu zdravotnici ovplyvnit pocet ludi na JIS?
Ked su raz ludia enuti, nechrania sa, robia oslavy, nenosia ruska..tak je jasne ze ich tam skonci kopa.
Ja to vnimam len ako dalsi pokus dezol-sceny hadzat vinu na niekoho ineho.
Myslis ze to bude teraz ine? Oni sa neockuju, kopa ich pomrie a zas to budu zvalovat bude na vladu, ze nerobila nic, alebo na absolutne hockoho, len nie seba.
Vo mne vrie zlc ked si toto uvedomujem.
To už sme znovu prešli do ďalšej fázy popierania. Prvá bola, že ten vírus ani neexistuje, neskôr to bola len chrípka a po tom ako za smrti mohla vláda sú aktuálne za to zodpovední zdravotníci. Mimochodom, ktorým všetci tak radostne tlieskali
Ten pocit, ked si zdravotnici po druhej vlne s nastupom vakcin mysleli, ze konecne bude pokoj. Ono sa to ale cele zopakuje a este vinu za druhu vlnu dostanu oni. to je cisto Sizyfovska snaha. By som sa necudoval, keby zacali hromadne odchadzat prec a SR by zazilo absolutny kolaps zdravotnicvta a nesledne by kolabovalo vsetko.
Toto je prave uplne ukazkovy priklad sirenia hoaxov. V dobrej viere, chces zachranit svet (ved aj antivax zachranuju) , zacujes nejaku jpp zarucenu praUdu, ktoru si samozrejme neoveris, iba ju prdnes dalej na internety. Ukazkovy priklad, ucel splneny.
A ako by som si mal tie data overit? Ja neviem. Dal som to sem prave preto, ze ak niekto tie data ma, tak bud to potvrdi, alebo vyvrati. Je to forum a je tu dost ludi co posledne 2 roky nerobia pomaly nic ine, len vo svojom volnom case riesia pocty umrti, nepresnosti v statistikach zverejnene zo strany NCZI a pod. Z tohto naozaj ziadna senzacia neplynie. A este mi prosim vysvetli, aky ucel som tym splnil? Odradil som aspon jedneho od ockovania alebo co? Akoze tym, ze ak sa dostane na ventilator, tak to mozno neda? Mas dojem, ze sem davam kazdy tyzden novu "zarucenu" informaciu a cielene pracujem na podryvani dovery ludi v ockovanie alebo co? Chce to obcas aj trosku odstup a hodnotit veci triezvo a nie kazdeho hned zaradit do skatulky "siritel hoaxov" alebo "antivaxer". Btw. zjavne k tomu nemas nic relevantne kedze pises len tieto univerzalne omacky. Radsej dodaj data a vyvrat to ak to nie je pravda.
Takze som dezolat, lebo som na diskusnom fore kde sa dva roky riesi vsetko mozne aj nemozne suvisiace s koronou spomenul informaciu, ze sa robi analyza, preco na SK zomiera viac pacientov na ventilatoroch ako inde? Bravo, s takymito "logickymi" zavermi sa pokojne mozes zaradit k ostatnym absolventom VS zivota.
Tu informaciu o analyze mam od pre mna doveryhodneho cloveka, ale samozrejme chapem, ze pre ostatnych to nema ziadnu vahu a je to neovereny zdroj typu "JPP". Ja som to pri tom rozhovore dalej pitvat nesiel, lebo mne to ako informacia stacilo. Moja chyba, ze som to info zverejnil. Poucenie do buducna mam.
Ja som neutocil na teba. Písal som to viac všeobecným smerom. To že to takto vyznelo je čiastočne aj z dôvodu mojej frustrácie v neriesitelnost a absurditu daného problemu.
Vsak jasne, nic sa nedeje. Proste som nemal zverejnovat taketo info ak ho neviem podlozit konkretnejsimi informaciami, lebo to potom vyznie inak ako som zamyslal. Rozhodne som tym nechcel ani obvinovat zdravotnikov, ani sirit nejaku paniku. Proste mi to prislo ako zaujimave insiderske info, ale mal som si to nechat pre seba. Moja chyba.
Jezus, v tejto téme je škoda niečo písať... Treba ju premenovať na "klub zaočkovaných .....".
Ked napíšeš niečo iné ako tu diskutujúci odchovaní na mainstreem médiach (ktorích informáciam naivne a odhodlane veria ale tiež si ich nikde neoverujú) tak budeš označený za dezoláta, hoaxera, komunistu a neviem čo ešte...
Zrejme asi všetko voliči súčasnej vlády idiotov čo si myslia že všetko vedia a len ich "pravda" je tá správna...
antoni: Ono je v poriadku, ze sa ocakava, ze ak clovek nieco zverejni, tak to vie aj dokazat, resp. vie uviest zdroj. Tiez mi nestaci ak niekto napise informaciu typu "ockovanie zabija" alebo "ockovanie zachranuje zivoty". Proste chcem k tomu blizsie data. Akurat som chybne vyhodnotil, ze ta infoska co som zverejnil ja, teda ze sa ide robit / robi analyza preco u nas zomiera viac ludi na ventilacii ako inde, taketo dokazovanie nepotrebuje. Keby to nebolo spojene s tou informaciou, ze nasi zdravotnici nechavaju ludi na ventilacii podla vsetkeho dlhsie nez by mali, tak by ani nebolo co riesit, ale v tejto spojitosti je pravda, ze to vyznieva ako obvinenie bez dokazov. A ja tie dokazy naozaj nemam, takze ma v konecnom dosledku spravne upozornili, ze to nie je OK.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ked su raz ludia enuti, nechrania sa, robia oslavy, nenosia ruska..tak je jasne ze ich tam skonci kopa.
Myslis ze to bude teraz ine? Oni sa neockuju, kopa ich pomrie a zas to budu zvalovat bude na vladu, ze nerobila nic, alebo na absolutne hockoho, len nie seba.
Vo mne vrie zlc ked si toto uvedomujem.
A ako by som si mal tie data overit? Ja neviem. Dal som to sem prave preto, ze ak niekto tie data ma, tak bud to potvrdi, alebo vyvrati. Je to forum a je tu dost ludi co posledne 2 roky nerobia pomaly nic ine, len vo svojom volnom case riesia pocty umrti, nepresnosti v statistikach zverejnene zo strany NCZI a pod. Z tohto naozaj ziadna senzacia neplynie. A este mi prosim vysvetli, aky ucel som tym splnil? Odradil som aspon jedneho od ockovania alebo co? Akoze tym, ze ak sa dostane na ventilator, tak to mozno neda? Mas dojem, ze sem davam kazdy tyzden novu "zarucenu" informaciu a cielene pracujem na podryvani dovery ludi v ockovanie alebo co? Chce to obcas aj trosku odstup a hodnotit veci triezvo a nie kazdeho hned zaradit do skatulky "siritel hoaxov" alebo "antivaxer". Btw. zjavne k tomu nemas nic relevantne kedze pises len tieto univerzalne omacky. Radsej dodaj data a vyvrat to ak to nie je pravda.
Takze som dezolat, lebo som na diskusnom fore kde sa dva roky riesi vsetko mozne aj nemozne suvisiace s koronou spomenul informaciu, ze sa robi analyza, preco na SK zomiera viac pacientov na ventilatoroch ako inde? Bravo, s takymito "logickymi" zavermi sa pokojne mozes zaradit k ostatnym absolventom VS zivota.
Ked napíšeš niečo iné ako tu diskutujúci odchovaní na mainstreem médiach (ktorích informáciam naivne a odhodlane veria ale tiež si ich nikde neoverujú) tak budeš označený za dezoláta, hoaxera, komunistu a neviem čo ešte...
Zrejme asi všetko voliči súčasnej vlády idiotov čo si myslia že všetko vedia a len ich "pravda" je tá správna...