Ja viem. Tam čo som písal že dám príklad - blbosť tak to blbosť má byť v úvodzovkách. Je jasné, že očkovaní šíria vírus menej, majú na svedomí menej obetí. S týmto budú do smrti žiť neočkovaní. Očkujete budúci týždeň každý deň na Rastislavovej alebo na terase treťou dávkou Pfizer bez registrácie ? Ked hej od ktorej.
Prekonal som covid pred rokom. Bál som sa hlavne o manželku, dcéru a rodičov. A v tejto covidovej domácnosti som ja musel udržiavať pozitívnu atmosféru aj keď ma skrúcalo od bolesti a špitál v TN bol full. Vyhodnotil som potom informácie, a išli sme do očkovania bez váhania. Najťažšie to bolo s rodičmi na dôchodku, prosby, návšteva všeobecného lekára po odbornú radu, každého separátne som 2x viezol do nemocnice na očkovanie, aby mali komfort. Mal som strach o dcéru po jej ockovaní? Samozrejme že ÁNO!!!
Stojím si za svojim očkovacím rozhodnutím na 100%. Čísla nepustia.
A čo spravili neočkovaní? Nič. Lebo: bla bla bla.
A zase je špitál v TN plný.
Toto je celkom zujimava informacia: Cca 10% ludi, ktori pri covide mali priznaky straty chuti a cuchu, sa nevratilo do normalu ani 6 mesiacov po vylieceni Covidu. Vzhladom na to, ze ide o dost bezne priznaky, ide o velmi velky pocet ludi., v samotnych USA odhaduju nad milion postihnutych.
Toto je celkom zujimava informacia: Cca 10% ludi, ktori pri covide mali priznaky straty chuti a cuchu, sa nevratilo do normalu ani 6 mesiacov po vylieceni Covidu. Vzhladom na to, ze ide o dost bezne priznaky, ide o velmi velky pocet ludi., v samotnych USA odhaduju nad milion postihnutych.
Poraďte, podľa MZ sa neodporúča tretia dávka po dvoch dávkach a prekonaní. Ja to mám opačne- Covid a 2x vpich. Čo s tým?
toto presne ma jeden znamy, prekonal v januari a potom 2x vakcina a odmietli ho... ze ma rok cakat od prekonania... ale potom sme kdesi nasli ze ak by predsa len chcel ze ho musia zaockovat... akurat ked tam bol tak o tom nevedel
Prekonal som covid pred rokom. Bál som sa hlavne o manželku, dcéru a rodičov. A v tejto covidovej domácnosti som ja musel udržiavať pozitívnu atmosféru aj keď ma skrúcalo od bolesti a špitál v TN bol full. Vyhodnotil som potom informácie, a išli sme do očkovania bez váhania. Najťažšie to bolo s rodičmi na dôchodku, prosby, návšteva všeobecného lekára po odbornú radu, každého separátne som 2x viezol do nemocnice na očkovanie, aby mali komfort. Mal som strach o dcéru po jej ockovaní? Samozrejme že ÁNO!!!
Máš to tak isto ako ja … kovid v októbri , prvá dávka 27.12 , druha 19.1 a teraz tretiu pred 3 týždňami . Otázka ešte znie , kedy si mal druhu dávku .
Ja som na Ramona frflal v dobrych casoch - vtedy som nepovazoval jeho slovnik za primerany. Teraz vsak primerany je.
Realne sme vo vojne s virusom. Kto nie je ochotny riskovat ockovanie, pracuje pre nepriatela. To riziko vakcinacie je male, prinos pre spolocnost je vsak velky.
Teraz je vidno, kto je posraty sam o seba a kto je ochotny aj trochu riskovat pre polocne dobro. A toto riziko je uplny prd oproti postaveniu sa na front alebo pomoci partizanom.
Poriadne tazke to urcite mat nebudem. Nic sa pre mna nemeni. V podstate si vystacim so vsetkym doma. Vsetko mam doma, zamestnavatel som ja sam, nepotrebujem nikde chodit, takze pre mna sa nic nezmeni. A takychto ludi je v mojom okoli velmi vela...
Uplne ta chapem, mam to podobne a je nas naozaj vela. Navrhol som spolubyvajucej, aby zajtra tiez ostala doma, deti idu do skoly, aspon si zasukame.
Ale napada mi "drobny" problem... kedze zena nepojde zajtra do nemocnice do sluzby, nema ju kto nahradit... bud kamo, vezmi to za nu...
A teraz vážne, tá moja je na tom asi tak, 6 x 12 odpracovaných po sebe, živá mŕtvola, zatiaľ. .....
veľká vďaka Vám, neočkovancom
a to nie je na covidovom, ale nemá kto robiť ...
Ja len k tomu, ze opatreniami alebo pomenovanim ne/ockovany je rozdelovana spolocnost. Spolocnost je rozdelena ludskou HLUPOSTOU. Sme v krizovej situacii. Polovica ludi maka, podstupuje riziko aj obety pre dobro nas vsetkych, ockuje sa, dodrziava opatrenia, skratka snazi sa. Druha polovica sabotuje, krici alebo len ignoruje a v najlepsom pripade nerobi nic, iba caka. Ludia sa rozdelili sami vo vlastnej hlave. Sami si zvolili, ku ktorym sa pridaju, ci chcu byt sucastou riesenia, alebo problemu. Neurobil to za nich nikto iny. A je svate pravo kohokolvek na to poukazat a pokojne blbcovi aj poriadne vynadat (kiezby to pomohlo). Tu totiz nejde o dake trapne nalepky ci nadavky, ale doslova o zivoty, zdravie a aj obrovske materialne skody. Dotknute ega tvrdsim slovnikom su v takejto situacii to najmenej podstatne.
Skor ako HLUPOST by som pouzil slovo EGOIZMUS. Vsimam si ako jedna skupina pouziva casto "ja", pricom druha skupina ma starost o druhych, o spolocnost.
Uz som tu pisal, ze vyspele kultury sa prejavuju vyssou mierou altruizmu, nie egoizmu. A taketo rozdelenie tu bolo davno pred pandemiou...
Samozrejme, cloveka mysliaceho len na seba nic nepresvedci, ani argumenty, ani urazky. Pomoze, ak prevladne opat len strach o seba a svoje zdravie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Daj časovú os kedy si prekonal a bol vakcinovany .
Teraz som našiel. Na Rastislavovej očkujú bez registrácie treťou dávkou Pfizer denne od 8.00 do 12.00
https://edition.cnn.com/2021/11/18/health/covid-loss-of-smell-wellness/index.html
https://edition.cnn.com/2021/11/18/health/covid-loss-of-smell-wellness/index.html
Potvrdzujem, slivovica chuti ako voda.
toto presne ma jeden znamy, prekonal v januari a potom 2x vakcina a odmietli ho... ze ma rok cakat od prekonania... ale potom sme kdesi nasli ze ak by predsa len chcel ze ho musia zaockovat... akurat ked tam bol tak o tom nevedel
Máš to tak isto ako ja … kovid v októbri , prvá dávka 27.12 , druha 19.1 a teraz tretiu pred 3 týždňami . Otázka ešte znie , kedy si mal druhu dávku .
Realne sme vo vojne s virusom. Kto nie je ochotny riskovat ockovanie, pracuje pre nepriatela. To riziko vakcinacie je male, prinos pre spolocnost je vsak velky.
Teraz je vidno, kto je posraty sam o seba a kto je ochotny aj trochu riskovat pre polocne dobro. A toto riziko je uplny prd oproti postaveniu sa na front alebo pomoci partizanom.
https://www.cas.sk/clanok/2610599/heger-nemocnice-su-pred-kolapsom-plucne-ventilacie-maju-obsadene-na-100/
Holandským starým ľudom pomôžu deti, naivný Heger furt nevie o čom je táto naša tretia kataklizma
https://www.cas.sk/clanok/2610359/predlzia-im-prazdniny-holandsko-uvazuje-nad-sposobmi-ako-spomalit-vlnu-nakazy-medzi-detmi/
Uplne ta chapem, mam to podobne a je nas naozaj vela. Navrhol som spolubyvajucej, aby zajtra tiez ostala doma, deti idu do skoly, aspon si zasukame.
Ale napada mi "drobny" problem... kedze zena nepojde zajtra do nemocnice do sluzby, nema ju kto nahradit... bud kamo, vezmi to za nu...
veľká vďaka Vám, neočkovancom
a to nie je na covidovom, ale nemá kto robiť ...
Uz som tu pisal, ze vyspele kultury sa prejavuju vyssou mierou altruizmu, nie egoizmu. A taketo rozdelenie tu bolo davno pred pandemiou...
Samozrejme, cloveka mysliaceho len na seba nic nepresvedci, ani argumenty, ani urazky. Pomoze, ak prevladne opat len strach o seba a svoje zdravie.
je jedno v akom poradí si covid prekonal.všeobecne sa neodporúča tretia dávka keď si ho prekonal a máš dve dávky.