Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
Nakúpené, ďakujem za tip.
Ináč vždy keď príde takáto akcia na bike elektro, ako pred nedávnom Sram AXS, moje konšpiračné ja začne polemizovať, či to náhodou nie je nejaká znehodnotena elektronika z tej zaseknutej kontajnerovej lodi v Sueze...???
Podmienky reklamacie mozu byt rozne. Ak kupis cez Amazon, nemusis sa nicoho obavat. Podmienky Anazonu si mozes precitat aj v cestine, ak si prepnes jazyk na cestinu. Aj technicka podpora funguje v cestine
Ešte by som doporučil Amazon prime (ak je aj pre Slovensko).
Stál relatívne malé peniaze, ale doručenie mám často zadarmo a keď bola reklamácia, tak som mal náhradný kus na ceste ešte pred tým ako som odoslal môj k nim
Podmienky reklamacie mozu byt rozne. Ak kupis cez Amazon, nemusis sa nicoho obavat. Podmienky Anazonu si mozes precitat aj v cestine, ak si prepnes jazyk na cestinu. Aj technicka podpora funguje v cestine
Akože bude to kupene cez ich web. ALe vidím pri produkte že ho dodáva napr. nejaký iný obchod s elektronikou z nemecka. To je ale jedno hej, keďže to kupujem cez amazon web, s nimi potom riešim aj prípadne problémy? Dik
Ako to tam funguje s reklamaciou atď. Chcel by som odtaiľ zobrať fenixy 6 vidím tam rôznych predajcov, je to jedno kto to predava? dik
Ked kupis od predajcu, tak potom to vybavujes cez Amazon (Amazon ma na predajcov dost silne paky, pokuty, takze sa snazia) , ale riesi to konkretny predajca . Ono vacsina tych predajcov ma aj vlastne eshopy, daj hladat do Googla/FB jeho nazov a uvidis aj pripadne recenzie.
Tiez dakujem za link. Sice som nebral 530ku, lebo uz jednu mam, ale nasiel som tam deal na hodziny Garmin Instinct Solar, ktore som si vyhliadol a cihal som na nejaku fajn cenu. Za tie ceny som sa skoro zlomil na Fenixy
ufff, az podozrivo nizka cena. to je oficalny predaj? mate s tym niekto skusenosti?
edit: vidim tam ze to predava priamo Amazon tak by to malo byt v pohode
treba si vsimat ze kto to predava, je to napisane bud pod tlacitkom "pridat do kosika"/"kupit", alebo si rozkliknut vsetky moznosti predaja a vybrat si taku ktorej doverujem, pod "New (14) from 158.99€". Tuna vidis ze je to "sold and dispatched by Amazon", takze ano, je to legit
nechem strielat sprostosti a nechce sa mi to hladat v historii, ale tusiiim som uz mal reklamacie, kde ma amazon presmeroval na predajcu a on samotny nic neriesil, resp. nemusil riesit kedze pristup predajcu bol OK. Ovsem, aby ludia neboli prekvapeni, tak ako sa to casto stava.... pri online predaji platia podmienky v krajine predajcu, coz napr. pre nemeckych predajcov znamena ze ziadna 30 dnova lehota alebo vratenie penazi po 3-tej reklamacii, a podobne....
Len doplnujuce info... objednane 16.11. dnes 23.11 dorucene UPS strandard, medzitym ziadna komunikacia len potvrdenie objednavky. Kurier nevolal, nebolo na stitku tel. cislo a meno bolo skomolene.
Inac vsetko v poriadku.
Taktiež objednaná bunda z tohto shopu - 18.11. odoslaná a dnes došla všetko ok...?
viete povedať ci ta 530ka vie dobre navigovat v teréne? keď človek naplánuje trasu kadiaľ ešte nesiel, tak ci to dobre naviguje aj po lesoch a mtb všeobecne.
Nad 530 som uvazoval uz ked tu dal niekto z bikeinn ale zdrzal som sa, no teraz uz som nevydrzal a objednane z amazonu 160e to proste musis 😀😀
Prvykrat som objednaval odtial, tak som zvedavy co som posral 😀 peniažky mi uz stiahlo tak uvidime. Predpokladam ze zaciatkom decembra bude spam v postarke 😀
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ináč vždy keď príde takáto akcia na bike elektro, ako pred nedávnom Sram AXS, moje konšpiračné ja začne polemizovať, či to náhodou nie je nejaká znehodnotena elektronika z tej zaseknutej kontajnerovej lodi v Sueze...???
Stál relatívne malé peniaze, ale doručenie mám často zadarmo a keď bola reklamácia, tak som mal náhradný kus na ceste ešte pred tým ako som odoslal môj k nim
Akože bude to kupene cez ich web. ALe vidím pri produkte že ho dodáva napr. nejaký iný obchod s elektronikou z nemecka. To je ale jedno hej, keďže to kupujem cez amazon web, s nimi potom riešim aj prípadne problémy? Dik
Ked kupis od predajcu, tak potom to vybavujes cez Amazon (Amazon ma na predajcov dost silne paky, pokuty, takze sa snazia) , ale riesi to konkretny predajca . Ono vacsina tych predajcov ma aj vlastne eshopy, daj hladat do Googla/FB jeho nazov a uvidis aj pripadne recenzie.
edit: vidim tam ze to predava priamo Amazon tak by to malo byt v pohode
treba si vsimat ze kto to predava, je to napisane bud pod tlacitkom "pridat do kosika"/"kupit", alebo si rozkliknut vsetky moznosti predaja a vybrat si taku ktorej doverujem, pod "New (14) from 158.99€". Tuna vidis ze je to "sold and dispatched by Amazon", takze ano, je to legit
nechem strielat sprostosti a nechce sa mi to hladat v historii, ale tusiiim som uz mal reklamacie, kde ma amazon presmeroval na predajcu a on samotny nic neriesil, resp. nemusil riesit kedze pristup predajcu bol OK. Ovsem, aby ludia neboli prekvapeni, tak ako sa to casto stava.... pri online predaji platia podmienky v krajine predajcu, coz napr. pre nemeckych predajcov znamena ze ziadna 30 dnova lehota alebo vratenie penazi po 3-tej reklamacii, a podobne....
Inac vsetko v poriadku.
Taktiež objednaná bunda z tohto shopu - 18.11. odoslaná a dnes došla všetko ok...?
Aký doklad si priložil k tej žiadosti o odblokovanie?
Prvykrat som objednaval odtial, tak som zvedavy co som posral 😀 peniažky mi uz stiahlo tak uvidime. Predpokladam ze zaciatkom decembra bude spam v postarke 😀