Viem, že tu mnohí kritizujú vládu za nekonzistentnosť resp. neskoré prijímanie krokov, ale Lengvarský bol podľa môjho názoru veľmi dobrá (alebo aspoň najlepšia možná) voľba. Ten človek vie, o čom je krízový management v praxi, má triezve názory, jediný problém sa vynára vtedy, keď majú jeho návrhy prejsť bez výrazného pozmeňovania mlynčekom vlády a koalície. Ale za to už on nemôže. Oproti vyplašenému, dezorientovanému a na Matovičovi visiacemu Krajčimu je to prosto iná úroveň krízového riadenia.
Proti Lengvarskému nemám nič, hlavne sa nedá rozhodiť tými hlupákmi naokolo - je dobrý diplomat a keby mal od začiatku podporu vlády, tak sme na tom oveľa oveľa lepšie
ale tú nemá doteraz.
Ty mas nejakeho specialneho co chce velke peniazky?
Nepísal som velké ale zbytočné. Imunolog ti zistí že nemáš málo protilátok a na základe toho sa nedáš zaočkovať ? Šak ti Ramon napiše že nebud dilino. Naco potom pojdeš k imunologovi ? Budeš rovnako mudry pred aj po jeho návšteve.
Nepísal som velké ale zbytočné. Imunolog ti zistí že nemáš málo protilátok a na základe toho sa nedáš zaočkovať ? Šak ti Ramon napiše že nebud dilino. Naco potom pojdeš k imunologovi ? Budeš rovnako mudry pred aj po jeho návšteve.
Jaaj takto si to myslel. Podla toho co citam po internetoch tak je zbytocne si merat protilatky po 6 mesiacoch a kto chce booster davku, nech si ju da (ak je teda dovolena aj pre pod 55, co neviem, uz sa v tom stracam).
A ja si chodim k imunologovi pokecat o alergii a egzeme a aby mi predpisal Imunor ale inak hej, pri vsetkej ucte, v mojom pripade su dost useless tito doktori Ale 100E od poistovne za take vysetrenie (10 minutovy pokec) je celkom fajn
no to je teda rychlovka... ale tak nic ine sa neda cakat ked sa moze lozit krizom krazom jak sa komu zachce a jedina ochrana je dobrovolna karantena...
jedine co tu dokaze zabrat je povinna statna karantena pri vstupe komplet pre vsetkych. ak na to nemame gule tak potom uz len pripravovat transparenty s uvitanim...
Ja len, ze ked uz chces ludom zakazovat pohyb a zatvarat ich do statnych "vaznic", tak by ma zaujimalo, ze ci predtym ci v tvojej hlave alebo akejkolvek riadiacej hlave bude konecne odvaha na omnoho prospesnejsi krok a to povinne ockovanie.
takze ty si za juhoafricky variant teda? tak to mam chapat? ze nech kludne pride, privitame ho, ved nemame co aj tak na robote. hlavne ze sa bude dat ist na dovolenky hockedy hocijak
Tá nová mutácia vraj umožní teleportáciu do skrytých oblastí herného sveta. Ja som cheaty nikdy nepoužíval, príde mi to ako podvádzanie. Nešiel som ani na to testovanie, lebo vraj to bola skratka ktorá ochudobní celý vývoj postavy. Budúci rok má vyjsť nový data disk, som zvedavý či už konečne budem vedieť čo je cieľom celej hry. Moc ma to zatiaľ neoslovilo, ale tak hoďku týždenne tomu dávam.
nebyt za karantenu to je skor take ficovske: sme zasadne proti karantene (alebo hocicomu), musime to riesit nejakym inym sposobom (neexistuje), ale urcite nie karantenu
a ja viem ze mi to nepomoze, lebo ludia su ebnuti ..., na prvom mieste su peniaze a zabava a az potom ine veci
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.youtube.com/watch?v=iZ6Ip-3o_7c&ab_channel=Denn%C3%ADkN
🔓 : https://dennikn.sk/2625224/lengvarsky-lockdown-bude-do-vianoc-som-za-povinne-ockovanie-ale-neviem-si-predstavit-jeho-vynucovanie-video/?cst=a12cb0739b85310e0c7f4394666d50e7f78c8fa3
ale tú nemá doteraz.
https://www.weforum.org/agenda/2014/09/nanotechnology-revolution-making/
https://www.weforum.org/agenda/2020/09/coronavirus-nanoscience-tiny-technologies-pandemic-covid19/
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nemecko-koronavirus-covid-mutace-jar-afrika-zakaz-letu-pandemie.A211126_101223_zahranicni_pmk
Jaaj takto si to myslel. Podla toho co citam po internetoch tak je zbytocne si merat protilatky po 6 mesiacoch a kto chce booster davku, nech si ju da (ak je teda dovolena aj pre pod 55, co neviem, uz sa v tom stracam).
A ja si chodim k imunologovi pokecat o alergii a egzeme a aby mi predpisal Imunor ale inak hej, pri vsetkej ucte, v mojom pripade su dost useless tito doktori
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nemecko-koronavirus-covid-mutace-jar-afrika-zakaz-letu-pandemie.A211126_101223_zahranicni_pmk
no to je teda rychlovka... ale tak nic ine sa neda cakat ked sa moze lozit krizom krazom jak sa komu zachce a jedina ochrana je dobrovolna karantena...
jedine co tu dokaze zabrat je povinna statna karantena pri vstupe komplet pre vsetkych. ak na to nemame gule tak potom uz len pripravovat transparenty s uvitanim...
takze ty si za juhoafricky variant teda? tak to mam chapat? ze nech kludne pride, privitame ho, ved nemame co aj tak na robote. hlavne ze sa bude dat ist na dovolenky hockedy hocijak
Uz tolko neplac, nepomoze ti to.
a ja viem ze mi to nepomoze, lebo ludia su ebnuti ..., na prvom mieste su peniaze a zabava a az potom ine veci
- tj este budu o tom 4 mesiace rokovat, potom to budu schvalovat, a niekedy v juli 2022 to mozno zacne platit