Moj obdiv, naozaj a uprimne, len suvis s vakcinami nedokazatelny, to skor to kysle megaCeckove mlieko
A presunom z Dnesny Ivanov trening sem si tam nechal neboraka, co si myslel (a stale mysli? aj po vraj neexistujucom covide), ze ma vsetko ok, HR Z2 mu tam koncila na 150 bpm, nonsens...
Vážne. Má to súvis. Posledných 10 dní - od 3. dávky Pfizer ani spat poriadne nemožem. 5 - 7 hodin priemer. Idem na tréning poriadne nevyspatý reku aspon 200 W a nakoniec 235 , 7 - 8 % viac jak pred očkovaním. Zrejme príde útlm - po Astre to bolo po piatich týždňoch ale aj tak je posledný polrok nad priemer. Dnes som si povedal že už sa musím ovládnut, 202 W a ani o centimeter viac no a prvá hodina 225 W pulz 137 a kosa jak hovado -4, -5 na garmine
a k tým hláseným myokarditídam v UK, ... po, pred, počas očkovania to je síce všetko pekné ale podstatné sú celkové ročné počty myokarditíd s medziročnými porovnaniami v 2021, 2020, 2019, 2018, ... podobne ako nad úmrtia počas pandémie
airbilly O čo ti ide v prípade tohto trnaváka? Ty tiež neplatíš dane ani odvody, hučíš po zákazníkoch a urážaš ich a máš vytvorené vlastné pravidlá pre tento svet?
airbilly O čo ti ide v prípade tohto trnaváka? Ty tiež neplatíš dane ani odvody, hučíš po zákazníkoch a urážaš ich a máš vytvorené vlastné pravidlá pre tento svet?
Ja to človek čo sa nebal postaviť systému a má môj obdiv. Segregácia cez covidpassy je len krôčik od čínskeho sociálneho kreditu. Aj keď väčšina z vás si to nepripúšťa. Ja osobne podniky kde to odomna chcú už nikdy nepodporím a to na kávu a jedlo som zvykol míňať nie malo peňazí.
Zákazníkov neurazam, ale nepatrím k prisluhovacom tohto režimu…
Ja to človek čo sa nebal postaviť systému a má môj obdiv. Segregácia cez covidpassy je len krôčik od čínskeho sociálneho kreditu. Aj keď väčšina z vás si to nepripúšťa. Ja osobne podniky kde to odomna chcú už nikdy nepodporím a to na kávu a jedlo som zvykol míňať nie malo peňazí.
Ani neplatíš odvody ako tvoj hamburgerový favorit ? Takže nepotrebuješ obvodného lekára, žiadnu zdravotnú starostlivosť, nepotrebuješ svoje deti dať do školy, ... či to si ako predstavuješ že niekto bude odvody platiť za seba aj za nejakého kvéer degeša ?
Tiež pozerám, že to akosi nevychádza. Navyše to nie je žiadny protisystémový hrdinský bojovník, ale len vulgárny pablb, čo si dovoľuje voči pracovníčkam regionálnej hygieny ...
Je to jednoducho typicky dutohlavy nacek, akych je tu plno.
Antisystem za kazdu cenu. Bojovnici proti opatreniam tu odmietaju vakciny, vdaka ktorym by tie opatrenia byt nemuseli, resp. by mohli byt ovela miernejsie, s minimalnym dopadom na ekonomiku. Ale nie, vocca zavelil, tak treba bojovat
airbilly musím uznať, že si inteligentnejší ako bežný nácek, ale nácek si
Inak, tí, čo si myslia, že vyriešia problem tzv.dekadentneho úpadku ho oni sami tvoria, resp. vyrobia nový problem. Nacisti v nemecku predstavovali iny typ fašizmu, tzv.národný socializmus. A fašizmuz čo vznikol v taliansku, sa netajil, že chce riešiť problemy. Samozrejme po svojom. Človek je niečo ako nahá o***** riadená sebeckými pudmy zvieracej ríše. Zo vznešených riešení nie je napokon nič, iba rozvrat. Napr. nacisti posielali do plynových komôr aj ľudí, čo označili za nevhodných do ich plánov, napr. homosexuálov. Pritom je všeobecne známe, že medzi vysokými dôstojníkmi SS boli homosexuáli, no tam to nevadilo.
Alebo v knihe tater z auschwitzu je aj príbeh židovky, ktorá musela byť konkubínou jedneho z velitela tábora. To už im chcípakom nevadila žiadna rasa, ak bolo treba uspokojiť pudy. Celé dejiny su stale o tom istom.
Je mi ľuto airbilly, nemáš nič načítané, iba máš silné reči. Iba také slaboduché mazurácke hučanie.
Ani neplatíš odvody ako tvoj hamburgerový favorit ? Takže nepotrebuješ obvodného lekára, žiadnu zdravotnú starostlivosť, nepotrebuješ svoje deti dať do školy, ... či to si ako predstavuješ že niekto bude odvody platiť za seba aj za nejakého kvéer degeša ?
Odvody platím take aké určuje zákon. Mne je úplne jedno ako kto podniká
Neni ti to jedno. Keby ti to bolo jedno neobhajoval by si podnikateľa s hamburgermi co neplatí odvody že má odvahu postavit sa režimu a odrbáva aj teba. Co si ale neuvedomuješ a dokonca ho obhajuješ - hoc ta odrbáva. Znamená že si dobrý človek že ho podporíš aby mohol íst na zahraničnú dovolenku, do nočného podniku, ...
nemá niekto info, či vôbec táto naša "klika" rokuje o dodávkach Valnevy, keď už to EU nechala veľkodušne na jednotlivé štáty...
či držíme sa hesla pána ministra, jak Pfizer povie, tak urobím...
lebo toto by bolo podľa mňa celkom slušné kladivo na antivax obec, klasická inaktivovaná vakcína, ktorá pri testoch vykazuje oveľa menej nežiadúcich účinkov a dokonca jej imunitná odozva by mala byť lepšia, nakoľko to vyzerá, že telo trénuje na celý vírus a nie jeho odstrihnuté časti...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A presunom z Dnesny Ivanov trening sem si tam nechal neboraka, co si myslel (a stale mysli? aj po vraj neexistujucom covide), ze ma vsetko ok, HR Z2 mu tam koncila na 150 bpm, nonsens...
Vážne. Má to súvis. Posledných 10 dní - od 3. dávky Pfizer ani spat poriadne nemožem. 5 - 7 hodin priemer. Idem na tréning poriadne nevyspatý reku aspon 200 W a nakoniec 235
a k tým hláseným myokarditídam v UK, ... po, pred, počas očkovania to je síce všetko pekné ale podstatné sú celkové ročné počty myokarditíd s medziročnými porovnaniami v 2021, 2020, 2019, 2018, ... podobne ako nad úmrtia počas pandémie
https://svet.sme.sk/c/22796826/talian-sa-chcel-dat-zaockovat-do-falosnej-ruky-aby-ziskal-covidpas.html?ref=terazbox_sme
Nastastie tu ešte aspoň na papieri mame právny štát
A ze preco to tu u nas takto vyzera
Nejaký schizofrenický postoj.....
Antisystem za kazdu cenu. Bojovnici proti opatreniam tu odmietaju vakciny, vdaka ktorym by tie opatrenia byt nemuseli, resp. by mohli byt ovela miernejsie, s minimalnym dopadom na ekonomiku. Ale nie, vocca zavelil, tak treba bojovat
Inak, tí, čo si myslia, že vyriešia problem tzv.dekadentneho úpadku ho oni sami tvoria, resp. vyrobia nový problem. Nacisti v nemecku predstavovali iny typ fašizmu, tzv.národný socializmus. A fašizmuz čo vznikol v taliansku, sa netajil, že chce riešiť problemy. Samozrejme po svojom. Človek je niečo ako nahá o***** riadená sebeckými pudmy zvieracej ríše. Zo vznešených riešení nie je napokon nič, iba rozvrat. Napr. nacisti posielali do plynových komôr aj ľudí, čo označili za nevhodných do ich plánov, napr. homosexuálov. Pritom je všeobecne známe, že medzi vysokými dôstojníkmi SS boli homosexuáli, no tam to nevadilo.
Alebo v knihe tater z auschwitzu je aj príbeh židovky, ktorá musela byť konkubínou jedneho z velitela tábora. To už im chcípakom nevadila žiadna rasa, ak bolo treba uspokojiť pudy. Celé dejiny su stale o tom istom.
Je mi ľuto airbilly, nemáš nič načítané, iba máš silné reči. Iba také slaboduché mazurácke hučanie.
https://covid19criticalcare.com/covid-19-protocols/i-mask-plus-protocol/
https://stopkovid.eu/i-mask-ako-sa-chranit-pred-covid-19/i-mask-protokol-na-stiahnutie/
Neni ti to jedno. Keby ti to bolo jedno neobhajoval by si podnikateľa s hamburgermi co neplatí odvody že má odvahu postavit sa režimu a odrbáva aj teba. Co si ale neuvedomuješ a dokonca ho obhajuješ - hoc ta odrbáva. Znamená že si dobrý človek že ho podporíš aby mohol íst na zahraničnú dovolenku, do nočného podniku, ...
či držíme sa hesla pána ministra, jak Pfizer povie, tak urobím...
lebo toto by bolo podľa mňa celkom slušné kladivo na antivax obec, klasická inaktivovaná vakcína, ktorá pri testoch vykazuje oveľa menej nežiadúcich účinkov a dokonca jej imunitná odozva by mala byť lepšia, nakoľko to vyzerá, že telo trénuje na celý vírus a nie jeho odstrihnuté časti...